• jedan u nizu
    19.3k
    Cekaj, ne kuzim, oce ti koncerti biti na travnjaku?
    Taman ako se sada servisirao, pa da ga unistimo jos vise?

Nikad cuo za taj lolipop, koja je to fora i kakve to ima veze sa d vikendom, i dinamom opcenito?
  • Masto
    2.2k
    ako bbb koncert nije bio na travnjaku ne vjerujem da ce taj bit
  • Dinaminjo
    2.5k
    Vidim da su promijenili centralnu liniju travnjaka.

Ipak se mijenja
  • emilperska
    18.3k
    Mikić je bolji igrač od Valinčića i Tabinasa. Zašto se njemu ovo radi dok je Valinčić voljom i formom na razini Rudeša je pitanje koje sve intrigira.

Lisica je rubno prvoligaški igrač. Ako se moralo nekog škartati, trebalo je njega staviti na tribinu, a Topića ostaviti u momcadi.

Krila opcenito baš loša. Ivanušec na krilu bi vjv bio upgrade. Moguce da će i Almena. Gore od ovog ne može.

Kova opet sve šablonski, samo ovaj put mu Gorica nije skinula gaće jer nismo bili ni blizu drugog gola.

Ako se nešto ne promjeni, ove sezone cemo o porazima protiv Anderlechta i Neca pricati kao procesu i odgajanju. Prosle godine nam je granica za "poduku" bio Betis.

Zelim gledati stvari pozitivno. Ali trenutno ih malo nalazim. Prosle sezone smo svi isticali da Kova mora u drugoj sezoni pokazati da je napredovao i naucio. Meni ovo izgleda gore, a grupna faza tek dolazi i bojim se da slijedi raspad kao na jesen ako se nešto ne promjeni jer ce nas masakrirat svi u Europi s ovakvom igrom. Naravno, moguce je da je ovo samo loš dan. Ali mi smo vec 20 dana u "lošem danu". Ne znam..
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    Svaka cast svakome, ali stvorili ste od Mikica svetu kravu, ko da je prime Dani Alves dobar je mali, ali daj malo oladite. Kakve usporedbe sa Valincicem sa 3 seniorske utakmice pod 5 trenera i 2 uprave
  • miro
    9.8k
    nemre bit gori od ovakvog Morisa, a Moris je takav već duže od pola godine
  • Fatos Beqiraj
    3.3k
    ja bas mislim da moze. Mali je dobar ali nije niko lud u klubu da nebi zaradio ozbiljne novce da mali odskace. Glupo je usporedjivat nogometasa sa 5 seniorski sezona i juniora
  • Fan
    2.7k
    ha gle, do danas sam vjerovao u to da je ovo za Mikića sve subjektivno i da sam ga i ja poput mnogih malo precijenio u onim nekim tekmama što je igrao, al kad vidiš da ga konkretno prate Ipswich i Hull, znači PL ekipe, očito nije takav k od igrača. I ajd, da imamo dobrog (ne odličnog, dobrog) desnog beka, okej, kužim da ne igra, al kad se sve ove slagalice spoje, nema apsolutno nikakvog smisla da Mikić nije u prvoj ispred ove dvojice baš loših igrača.
  • rokikaciga
    18k
    Mikic kao igrac ima mozda (ne mozda vec sigurno) vise mana nego Moris na papiru, ali ja nisam vidio jednu njegovu utakmicu da igra kao da ga boli kurac. I zato cu pretrpit 20 krivih dodavanja u utakmici, zato cu pretrpit malo krivih defenzivnih postavljanja (nekada preveliki gap sa stoperom)...jer ce pojest travu na utakmici ak treba. I iza takvog igraca cu stat 10 puta od 10.
  • Dinaminjo
    2.5k

Pretpostavimo da je istina kako ga prate.

Jel ti stvarno mislis da ga prate kako bi igrao u Premiershipu, ili ga orate kako bi 3-5 sezona skupljao minute u Skotskoj/Belgiji
  • Fan
    2.7k
    Mali je dobar ali nije niko lud u klubu da nebi zaradio ozbiljne novce da mali odskace.Fatos Beqiraj

Ha čuj, pomalo već sad možemo i počet sumnjat u samu struku, ponajviše u Kovu i njegovu ekipu, a dalje...bumo vidli, ali očito je da stvari nisu dobre.
  • Fan
    2.7k
    Jel ti stvarno mislis da ga prate kako bi igrao u Premiershipu, ili ga orate kako bi 3-5 sezona skupljao minute u Skotskoj/BelgijiDinaminjo

Da bi nekoliko sezona skupljao minute u Škotskoj i Belgiji, naravno. Što ga opet stavlja u jači dom od Tabinasa i Valinčića i time ispred njih.
  • Hoxhemo Titulu
    104

A ono, ako netko misli da može skupljat minute u Škotskoj i Belgiji, onda može i u HNLu valjda?

Ovo mi je jedan glupi narativ koji je netko izbacio prije par dana. Dečko ima 19 godina. Nije bilo realno da će sa 17 godina biti ozbiljna rotacija kod Jakira - a o trenerima nakon njega se može svašta reći. Jedini tko ga je prvo ignorirao i krpao poziciju s KTC-om, da bi ga kasnije nakon prvog lošeg poluvremena potjerao je Kova.

Mislim, sumnjam da je Mikić quick-fix, ali kako nam izgleda Moris, sigurno je opcija koju treba razmotriti. Imamo kup u srijedu, neka tamo odigra umjesto Tabinasa. Prošle sezone je Topić nakon mjeseci tribine, slučajno završio u ekipi poslije Karlovca i postao šira rotacija. Možda je to put i za Mikića. One priče o tome kako tko trenira, to su priče za naivce.

Kod Kove se samo utakmice broje. Čisto sumnjam da je Stojke tako loše trenirao do zimske pauze, odnosno sumnjam da bi dobio kontinuiranu šansu da nije Bennacer ispao protiv OS (ako se ne varam), da bi ond ana proljeće tek pokazao na treningu klasu. Ili Hoxha koji je loše trenirao do Hajduka i Fenera, al je nakon toga toliko dobro trenirao da je bio fix do veljače, unatoč očajmoj formi od sredine studenog. Pa i Vidović se vratio u prvih 11 tek kad je protiv Istre po ulasku s klupe odigrao top. Galešić nakon Slavena, Topić spomenuti nakon Karlovca, Soldo ozbiljne minute nakon gola u Gorici...
  • Kujtim Shalla
    11.7k
    Meni ono što sam vidio danas u onih 5,6 min dok su proveli skupa na terenu ,Kaća i Stojke ispadaju iz bloka oba, divlje trče svako za sebe i tu nastane rupetina koju je teško pokriti kada ispadnu. I nije prvi put . Oba su motorična ali malo mlijeka daju obrambeno. Tu ima dosta prostora za napredak
  • Guzy91
    11

Pa ja bi Kovu stavio sa.njima na stolicu i pitao ih sta radite na treningu.
    Jel vjezbate vi sta,gledate snimke i uocavate pogreske. Ja ne vjeruje da on to zna objasnit.
    A kako tek onda ovim strancima pokazat.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.