• Thor
    3.9k
    mene moja jos nije pitala...zato cekam u birtiji da zaspe pa da dodjem doma kako bi izbjego to pitanje :lol:
  • wolfgang14
    4.8k
    Jedino pozitivno danas što me veseli uz Kotarskog je i činjenica da će gorica i dalje bit zakucana na dno
  • Thor
    3.9k
    Da, Kota dobar.
  • ŽacZgb
    394
    Pobrao je Kolarić uvrede sa zapada,ali je to nula naspram Kove. Stisnulo nam se dupe protiv ekipe koju bi trebali dobiti sa rezervama. Da je na drugoj strani bila neka ekipa iz EL,pomeli bi nas da bi to bila bruka. Pišu se 3 boda,ali ovo je preloše… Nije problem kaj je bilo “samo 1:0”,jer nemreš očekivati svaku tekmu 3+ razlike protiv zadnjih ekipa iz HNL,ali je problem kad tebe Gorica koja je jedna od glavnih kandidata za ispadanje iz lige stisne tak da ti nabijaš loptu naprijed kao da je na drugoj strani PSG i grčevito se braniš zadnjih 20 minuta. Kao neko tko je taj zapad izbjegavao u širokom luku dok god sam mogao nemam naviku zviždati i vrijeđati naše trenere i igrače,pa je i meni bilo neugodno na kraju tekme,mogu mislit kak je Kovi bilo. Osobno bi na njegovom mjestu sam dao otkaz od sramote.
  • MM17
    345
    City koji je ove sezone ulopao koliko na pojačanja je doma odigrao al pari tekmu sa Coventryem i dobio 1:0. Kaj bumo sa tim @dinamovinavijačiiii
    Namjerno ste pod navodnicima svi!
  • NikiDZGbbb
    16
    Za sarane:
    Kota
    Valincic Domi McKenna MPV
    Stojke Misic Rujo
    Almena DDB Ivanusec,

i bude vec to druga pjesma.
    Sta se tresete? Misko unutra, Stojke malo vise koncentracije, normalna krila i toeto. Obrana ce dobiti na stablinosti kad vide sta ovaj izna njih moze. Po sva tri boda u Osijek.
  • modri-kibic
    2.1k
    Danas je zadnji put da sam otišao na zapad. Zviždati momčadi koja je pobjedila je u rangu sa južinarima.
  • vjeko1701
    29.2k
    Gale na beka. I Valinčić i Lisica nek se malo zapitaju.
  • Time
    1.8k
    Zabrinut sam...
  • crophantom
    7.4k
    i Valincicu i Lisici glava nije na mjestu. Kod Lisice bi reko da je problem samopouzdanje koje je u bunaru, ali bome kod Valincica su neki dublji, sve vise se bojim da i nerješivi problemi.
  • Hrvatski Gradjanski
    335
    Do ovog ljeta sam bio voljan dati priliku Kovačeviću, možda ima tu nešto, možda Boban vidi nešto što ja ne vidim, možda treba vremena...

Godinu dana je tu, pomaka nema.

Mislim da je idealno vrijeme da dovedemo boljeg trenera i da mu se da vremena da radi s ekipom.

Ovo više ne ide.

Pribojavam se Europa lige.
  • rioda
    18.3k
    Ne pamtim zadnjih 5 godina ovakvu lošu igrumrgud

Možda ono gostovanje kod Gorice pod Perkovićem, kad je Ademi ušao pa izašao za 10 min i ostali smo s igračem manje? :sweat:
  • Plavi Zapad
    34
    Dogodi se slabija tekma. Puno igraca je van forme. Ne mozes ovaj sustav igrati s ovako losim krilima i desnim bekom, plus Zajec koji je skroz van forme. A i Rus prvi put u ulozi startera. Osjeca se pad ekipe i sad se Kova mora pokazati ili ce biti smijenjen.
    Ali jedina sramota je fuckanje zapada vec pocetkom drugog poluvremena. Ekipa ti vodi 1:0, pala je i umjesto da je dignes kako to sjever radi pocinje fuckanje i jebanje majke. Ti ljudi veze nemaju sa sportom vec samo zele da Dinamo njih zabavlja
  • rokikaciga
    18k
    prestani me podsjecat na traume koje sam zaboravio :lol:
  • rioda
    18.3k
    Dogodi se slabija tekma. Puno igraca je van forme. Ne mozes ovaj sustav igrati s ovako losim krilima i desnim bekom, plus Zajec koji je skroz van forme.Plavi Zapad

Tako je. I ja imam dojam da je dosta igrača van forme, vjerojatno se sve tempiralo za playoff pa nas je ispadanje skroz ispraznilo, uvukla se neka nervoza. Čini se da forsiramo te igrače van forme i pokušavamo ih oživjeti, što je i logično zbog tri kolosijeka, ali možda ne bi bilo loše promijeniti pristup i ostaviti ih na klupi tekmu-dvije
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet