• Sibirski plavac
    10k
    Kako je protiv Žalgirisa moglo biti duplo više ljudi nego protiv Gorice, Rudeša i sličnih? Kužim Europa ovo ono, ali taj Žalgiris je fakat očajan što se znalo i prije tekme s njima, a opet su uspjeli privući 12k ljudi. Jel moguće da ljude neka tekma toliko privuće više od neke druge samo zato jer ima "Europa" u svom imenu i najavma?
  • Mathiasovi Chageri
    9.2k
    Kad se vrati ime bit će malen stadion, kad se makne Mamić bit će malen stadion, kad se izgradi novi stadion bit će sve puno.

Igrači odlaze, uprave prolaze, ostaje samo Dinamo i par tisuća na tribinama.
  • Gradina
    440
    Brzo su zaboravili da njihova posjeta od 90ih pa sve do negdje 2018 ili 2019, dakle gotovo 30 godina je bila u rangu naše trenutne, i tada se to smatralo "avangardom", a naše je sramota kao.Sibirski plavac

Slažem se naravno, iskoristio sam njihov citat zbog toga sto je sročio sve u jednoj rečenici, briga me za tovare inače

Nisu oni to govorili i mislili zbog toga, nego prvenstveno zbog tobože da Zagreb navija za njih.Navijač Dinama

Da evo provjeria sam, pisale su posjete Kranjče i Maksimira, pardon, nije mi ovo bilo ni u primisli
  • Jean-Francois Rey
    9
    Možda da se pokuša s varijabilnim cijenama ulaznica po uzoru na Svjetsko prvenstvo koje bi se mijenjale kako se približava početak utakmice. Druga mogućnost je revizija cijene zapada dolje za ovakve utakmice. Bolje prodati za 10 eura ulaznicu nečlani, imati popunjen stadion i navijače koji ostave 10ak eura u Plavom korneru nego se busati u prsa cijenom 20 eura za nečlanove i pola ispunjenog kapaciteta sjevera i zapada dolje kumulativno.
  • Sibirski plavac
    10k
    evo centar grada je sada krcat, al nema sanse da skuzis da je mozda igrao dinamotigric

Ne kužim poantu ovog argumenta. U kojem to gradu u Hrvatskoj "imaš osjećaj da klub igra tekmu" osim ako nije neka europska ili za prvaka?

Tko prati taj zna da se igra. Tko ne prati zna samo kad su neke jake ili uopće ne zna. To je tako svugdje u Hrvatskoj, a vjeorjatno i drugdje u Europi. Jedino kaj cijela zemlja zna da se igra je kad igra repka na nekom prvenstvu, bilo nogomet rukomet ili nešto treće.
  • crophantom
    7.4k
    70 000 članova, ulaznica za ZD BESPLATNA i uspiješ ih izdati koliko, tisuću-dvije.

Daj me naj.

Najbolje da se vratimo u dane karata za cent uz uključenu kobasicu ili da ljudima platimo po 20 eura da se pojave.
  • Jean-Francois Rey
    9
    70000 članova koji su navijači na papiru. Od toga je 10% ljudi stalo toliko da se logiraju i glasaju na izborima. 140 sekundi posla, a preko 60000 ljudi se ni to ne da. Nakon toga neki očekuju da imamo ogroman bazen ljudi spremnih odvojiti 4 sata za utakmicu.
  • NKDZ86
    9.5k
    Tko živi u Zagrebu od rođenja, dobro zna da je ovo realno dobra brojka za jadnu goricu. Mi smo puno jači od svih u hnlu i ljudima se neda gledat takva tekma gdje se zna ajmo reć rezultat, itd. Uglavnom gdje nema neizvjesnosti.
    Liga prvaka je liga prvaka, tu potegne dosta ljudi izvan Zagreba.
  • crophantom
    7.4k
    znaci ovih 70 000 k kojima se bar da učlaniti nemres dovuci s besplatnom kartom, ali ces nekoga ko se nece učlaniti i za 20 eura dobiti 4 dzabe ulaznice privući kartom od 10 eura?
  • Masto
    2.2k
    10k je inozemstvo, i od tih 60k koliko imaš po istri Kvarneru Lici Dalmaciji kojima se mozda baš ne isplati ic na svaku
    To se zagrepčane treba dić
  • Jean-Francois Rey
    9
    Možda su ljudi iskoristili sve 4 ulaznice, bilo je prostora prošlo proljeće. Mi te podatke nemamo. Upravo takve besplatne ulaznice podsjećaju na kako si rekao "dane karata za cent uz uključenu kobasicu".
  • Dzoni
    8.1k

Još jednom ponavljam, navijaš za Dinamo iz ZAGREBA. Ako mrziš grad odakle dolazi tvoj omiljen klub, nisi navijač Dinama nego u najboljem slučaju anti tovar.
  • Navijač Dinama
    12.9k
    Mi smo puno jači od svih u hnlu i ljudima se neda gledat takva tekma gdje se zna ajmo reć rezultat, itd. Uglavnom gdje nema neizvjesnosti.NKDZ86

Znaju i navijači Bayerna da im je tako sa svima mozda umjesto nekakvog Dortmunda pa konstantno deru po preko 60-70k ljudi na Alianz Areni. Nema Minhen baš vele stanovnika više nego recimo Dinamo..

Više je stvar što je kod dosta ljudi bolikurčina u pitanju. Imam osjećaj da Dinamo ima puno više navijača van ZG i ZG županije nego u ZG-u i ZG županiji. Naravno navijači koji prate i gledaju Dinamo bez obzira na tribinu, dob i ostalo u usporesbi sa onim koji ce ti na Dinamo-Hajduk reć Dinamo, a ne zna 3 igrača nabrojat.
  • Sibirski plavac
    10k

Mislim da nam Bayern nije baš najbolja usporedba. Prije bih ja nas uspoređivao sa drugim klubovima iz glavnih gradova poput Ferencvaroša, Slovana, Olimpije, Austrije Beč, Ujpesta, koji svi imaju ili manju gledanost od nas ili malo bolju (statsitka lanjske sezone- Austria 12k Ferencvaros 10k, Olimpija 2k Ujpest 6k Slovan 6k).

I oni su ponajbolji ili najbolji u svojim zemljama, na modernim stadionima, a posjeta ovakva. Sunjam da se na njihovim navijačkim forumima toliko drami i priča o posjeti.
  • Purgeri
    1.3k
    Briga te za tovare, ali si uzeo baš njihov citat jer je "sve sročio u jednoj rečenici". Dobro za nas da te briga za tovare, ko zna kaj bi inače pisao
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.