• Milki1
    56
    Koliko je Zajc pao pa to istine nisu.
  • mrgud
    923
    Mi nemamo niti jedan automatizam u igri,sve se svodi na ideju igrača koji u tom trenutku ima loptu u nogama
  • Mathiasovi Chageri
    9.2k
    Ja ću samo ponoviti da je pola foruma govorilo za Viking doma kako je jedna od najboljih Kovinih utakmica, a tu smo remizirali. To je nekako i lajtmotiv cijelog njegovog staža na klupi Dinama, fin čovjek, simpatičan, želiš mu uspjeh jer je duša od čovjeka, ali to ne liči na ništa.

Ok, uzeo je naslov prvaka i Kup, ali ruku na srce bilo je teže prošle sezone s ovom ekipom izgubiti titulu nego ju uzeti, pored očajne konkurencije, Belje koji je zabio 400 golova i ekipe u koju se poprilično uložilo, dok je konkurencija bila ravno klub i pol.

Čak i unatoč svemu tome, u Europi nas je šamarala svaka ozbiljna ekipa, trebalo mu je pola godine da momčad počne pobjeđivati jadne HNL ekipe bez muke, a sad, nakon godine dana, nakon što je zadržana praktički cijela jezgra ekipe izgledamo gore nego prošle godine.

Ovo danas je baš teški cirkus bilo, očaj očaj očaj. Ne znam ni što prvo kritizirati jer nema segmenta koji je bio manje loš. Nadam se da će se Boban odljubiti od Kove i prekinuti ovu muku prije nego bude kasno, ali bojim se da će alternativna biti slična ili ćemo dobiti Capellasa na klupi. Ne znam uopće što da mislim, baš sam deprimiran nakon danas.
  • striko
    3.8k
    Zajc i Lisica na hlađenje ako želi dinamu dobro.
  • Blueshadow86
    5.6k
    Zajc i Lisica na hlađenje ako želi dinamu dobro.striko

A mogao bi i Valinčić malo odmoriti. Galešića na desnog beka i mir.
  • Jos-Optimus
    13.2k
    Ma izgubio je Kova kompas, a čini mi se i ekipu. Mogao je Prevljak ući umjesto Lisice, ne diraj Belju čovječe. Galesic je morao početi šugavu utakmicu, Valinčić je tragikomičan, a Lisica je morao izaći na poluvremenu. Nema tu kruha, nije on trener za Dinamo. Imamo sada momčad baš ono, dobru, a igramo kao lajbeki. Ako ti Boban mora držati sastanke, onda se zapitaj, treba tu netko malo jači, netko sa stavom
  • VolimDinamoOo
    651
    imamo automatizme, vidis da protivnik uvijek automatski napada po strani lisice i valincica
  • VK87
    37
    Najlakše je kenjat iz kauča i govorit kako ništa ne valja. Ali ovo ne da ne valja, nego je katastrofa!

Nitko me ne može uvjeriti da nije do trenera, odnosno do onih koji ga (još uvijek) smatraju dovoljno kvalitetnim da se zove trenerom svetinje.

P.S. nešto pozitivno osim pobjede je debi Kotarskog.
  • El Madrigal
    942
    Ovakav Dinamo ce biti kanta u EL. Ova katastrofalna igra nema danas opravdanja. Nisi igrao Europu, odigrao si lose prije tjedan dana, a pomaka nema protiv fu...g Gorice.
    Boban kaže Ivanušec doveden kao 8-ica, Kova ga gura brže bolje na lijevo krilo, a Oršića na desno na kojem izgleda kao klinac koji je sa 18 izašao pred puni Santiago Bernabeu. Greda, Kotaraki i smiješna nadoknada su nas spasili od kiksa protiv Gorice.
    Ne vjerujem više u Marija Kovačevića, imao je 60 utakmica za dokazat se, meni izgleda kao izgubljeni dječak! Pa ovakve ce nas Hajduk guziti, a Europa ce biti užas. Laku noc
  • M94
    2.9k
    Navijanje vrh kao i obicno kad su manje utakmice.

Igru bolje ne komentirati.
    Bezlicno. Bez okusa i mirisa.
    Skoro ostanes bez 3 boda protiv mlitave Gorice, jos te stisnu na kraju bez problema.
  • joesimunic
    561
    Pita me cura šta ti je pa pobjedili su, ne znam kako da joj ovo objasnim..
  • tp1997
    3.2k
    Znaš da je došlo 5 do 12 ako se kolega Jos i ja u nečemu slažemo :lol:

Potpisujem sve rečeno.

Moram dodati ipak da su, bar po mom dojmu, Kravtsov i Kotarski bili svjetle točke
  • hardek
    12.6k
    Pita me cura šta ti je pa pobjedili su, ne znam kako da joj ovo objasnim..joesimunic

Ista stvar, a ja crven ko paprika
  • NKDZ86
    9.5k
    još će si mislit da smo popušili
  • Dadox
    1.5k
    I što nismo uzeli debelog Brodića besplatno nego smo plaćali odštetu za Smaila?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet