• Mr Anderson
    21.8k
    Ova objava Dragovoljca mi je čudna. Oni jedva da imaju kapaciteta za svoju djecu, ne znam kud bi još smjestili Dinamovu. Veslačka bi bila idealna uz nešto ulaganja u 4 terena i zgradu, samo pitanje je kad će taj sud biti gotov.
  • NORTE
    27k
    sustavno uništavali ikakvu ljubav navijača prema DinamuPaggini

Sustavno je radio i na policijskoj represiji s ciljem gašenja grupe što je bio jedan od zadataka zg murije.
    Mnoga sjećanja sad dolaze, ali pustimo sad to.

Naše sljedeće gostovanje je kod RASPADAJUĆEG Osijeka.
    Njima je cilj PRODATI sve što mogu, odmah, na zimu i iduće ljeto, samo da skupe za dug.

Anton Matković na zimu može potpisati predugovor s dinamom pa onda doći besplatno iduće ljeto kad je planirana skupa prodaja DDB-a.
    Svakako je potencijal koji se u jakoj momčadi može razviti u još boljeg igrača.

Njegov povratak na travnjake se očekuje početkom 2027.
    Tada se našoj momčadi priključuju Aleks i Brumdao.
  • fakin
    6k
    Plavi vikend zadnji vikend u 9. mjesecu. Po meni su malo to prekasno najavili, ali cekamo detalje
  • mrgud
    915
    Uz glavni teren imaju još 2 pomoćna sa pravom travom i jedan sa umjetnom,a pokraj tih terena ima zemljišta kojeg bi se moglo odkupiti za još 10 terena
  • NitkoBitan
    38.6k
    Bila bi to brutalna stvar :cool:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.