• austrijanac
    13.6k
    Meni ima smisla da smo prihvatili jer smo likvidni ko Grcka za vrijeme prosvjeda 2012.

Isto tako bravo Bugaru sto ne zeli ic putem 999 tinejdzera koji nikad ne izadu iz talijanske kolotečine.
  • bazooka93
    323
    po medijima pise 4 ili 4.4
  • vjeko1701
    29.1k
    Danci pišu između 3 i 4, neki konkretniji iznos koji je pisao je bio oko 3,3 + 400k za posudbu.
  • Fan
    2.7k
    Mene vise brine da smo tako nizak iznos prihvatiliBPAM

Mislim da nemamo sad luksuz odbijat ponude jer smo u jako opasnom teritoriju. Tako je kako je. A s obzirom da nije prvotimac, kakav god da je wunderkid, svi osim onih na užem popisu (tko je tamo, to sigurno najbolje zna Zvone i uža ekipa) su na prodaju.
  • rokikaciga
    17.9k
    Do sada pet (5) trenera nije prepoznalo tu velebnost malog mikića.CISCO

Od toga su 4 dobila otkaz u jednoj sezoni u kojoj smo izgubili prvenstvo a mali Mikic je imao 17 godina, a petog svi cekaju na noz da izgubimo da ga vredaju.

Uostalom, Noa je ispao pedro za neke greske svojih stariji kolega i odigrao je 4-5 jako dobrih utakmica, 1 oke i ona katastrofa protiv Belupa kad ga se Kova i nakon utakmice odrekao..a Noa kao klinac gurnut u vatru i odigrao 7 utakmica u 20 dana.
  • crophantom
    7.4k
    Mislim da nemamo sad luksuz odbijat ponude jer smo u jako opasnom teritoriju.Fan

da smo u toliko opasnom teritoriju valjda vi beć upakirali negdje Topića, Mudrog, a i prodali Sergija.

I nemoj mi sad ne možeš ako igrač ne želi ići, naravno da možeš, svi mogu. Ak mogu igrači ić kad se njima sprdne, mogu i kad se nama sprdne.

Tako da, po potezima kluba ne vidim da smo u nekom kako ti kažeš jako opasnom teritoriju, al da bi mi bilo draže da smo prodali Sergija, bi.
  • FazeN
    8.3k

Braniš neobranjivo.
    Isto kak postoje ljudi poput mene i tebe koji ga žele vidjeti u prvom dresu, postoje oni koji ga otpisuju a gdje su ga mogli gledat? :lol: zaista misliš da netko s takvim jedinim argumentima "otpisan od 5 trenera" je pogledao 1 cijelu utakmicu naše Akademije? Je sigurno, ne troši si vrijeme i energiju na takve.
    Za mene koji sam pogledao utakmica i utakmica klinaca, bolji igrač od Tabinasa već sad, a da smo ga istrpili prošlu sezonu, bio bi bolji i od Valinčića.

No kako god, podrška Morisu, nadam se da će se trgnuti jer u Europi bez pravog Morisa nemamo kaj radit
  • rokikaciga
    17.9k
    Ma branit cu ga dok si ne poderem forumsku diplomu. Isto kak sam stao u obranu i Pavicu i Vrbancicu i Zivkovicu (ovdje sam se mozda zajebao ali jos vjerujem da ce izgradit okej karijeru jer ima materijala u njemu).
  • Tranzicijski Napad
    1.5k
    to nemres znat da bi bio bolji od valincica, u onoj sezoni juniorske lige prvaka se nije previse iskazao a i trenera valjda znaju bolje od nas
  • Facke
    8.8k
    Al se pak stackati zna. Pa da sme tulke v banane nebi ni jednoga igraca dopeljali. Ak sme sad financijske presli male v rizik te mi je sasvim vredu i ocekivam od kluba poput Dinama. Zname si mi da imame kapitala za prodati pa i nebu onda problem ak ove lete zavrsime s minusem. Bitne je same da se srati zna. I da dignene kredit i vrneme ga cim prodame prvuga igraca gde je problem? Kak vi mislite posluju klubovi poput Uniteda? Teru su tulke duzni da bi za te stadion napravili. Al dobre i si vi kupujute i gradite se na kes , za kredit culi niste. :smirk:
  • DZG90
    438
    Ali, bivši hrvatski reprezentativac Marko Babić, koji se brine o Nevistićevoj karijeri, kazao nam je:

- Tražilo se dugo rješenje za Ivana, ali niti jedno nije bilo onakvo kakvo je on htio. Trenutačno nema ništa kad se radi o mogućem transferu. Možda se još nešto dogodi do konca ljetnog prijelaznog roka, ako se dogodi, dogodit će se, ako ne, onda ostaje u Dinamu. Ima ugovor još dvije godine. Naravno, ponavljam, nije isključeno da se nešto dogodi do konca ljetnog mercata.
  • DZG90
    438
    Nevistić je odbio jednu ponudu ovog ljetnog mercata. Želio ga je dovesti bugarski Ludogorec, ponuda je iznosila 750 tisuća eura plus 10 posto od budućeg transfera. Međutim, tu ponudu Nevistić je odbio.
    Međutim, iz naših izvora saznajemo da se radi na tome da Ivan Nevistić ipak ne ostane ‘na tribini‘, nego da ode na posudbu. Još se definitivno ništa ne zna konkretno, ali za Nevistića su u Maksimir stigli upiti iz Turske, Grčke i Cipra. Tako da je ipak za očekivati da bi Neva do konca ovog ljetnog mercata trebao napustiti Maksimir.
    https://www.jutarnji.hr/sportske/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/dinamo-nevistict-izostavljen-europska-lista-posudba-transferi-15742946
  • dd29
    1.1k

umjesto njega grbić otišao u ludogorets
    možda neva, iz nekog čudnog razloga, misli da će dobar europski klub doći po njega
  • dMilan
    34
    od kojeg novog igraca ocekujete najvise?
  • Jurki
    27.6k
    ali za Nevistića su u Maksimir stigli upiti iz Turske, Grčke i CipraDZG90

:pray:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.