Mr Anderson
ovakve izjave očekujem od nekih padobranaca ovdje. Ili misliš da je cila uprava na čelu sa Bobanom retardirana pa nisu znali prije dovođenja njegovo zdravstveno stanje za razliku od nas ovdje. — don
austrijanac
Juznjak
Meni je Lisica jednostavno bolja taktička opcija — vjeko1701
Paggini
Ostaje pitanje zašto to nije napravljeno na vrijeme za LP — Chempers
don
ali gdje stoji da nije bila pogrešna liječnička procjena trajanja njegovog povratka na teren — Mr Anderson
Inače me od početka živciralo to bacanje drkice na igrača koji dolazi iz 4. lige, a osim par fanatika nitko ga nikad nije gledao. — Mr Anderson
hanibal
Almena je desno nesto slicno sto smo imali s vidovicem lijevo — Fatos Beqiraj
hanibal
Na papiru je bolja opcija ako se gleda njegov profil, da, slažem se, ali kada nam je taj lisica donio upravo to u tranziciji? Jako, jako rijetko. Kažem, nije mi nijedan za prvo krilo, ne znam ni jel to Almena, a još manje znam jel to Dani, ali Lisica i Topić nisu sigurno, ali ako stižemo rezultat u 75. minuti, birao bih uvijek Topića da uđe, barem ima gard i karakter, a i uvijek nešto izmilji čisto na snagu volje, ako već ne talenta. — Paggini
rokikaciga
mikser
hanibal
Kapacitet pluca mozes izgraditi, kao i misice. — rokikaciga
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.