• Jos-Optimus
    13.1k
    Ja sam ga htio od početka, frajer mi se čini baš dobar igrač
  • Mr Anderson
    21.8k
    ovakve izjave očekujem od nekih padobranaca ovdje. Ili misliš da je cila uprava na čelu sa Bobanom retardirana pa nisu znali prije dovođenja njegovo zdravstveno stanje za razliku od nas ovdje.don

Znali su, nigdje nisam rekao da su retardirani, ali gdje stoji da nije bila pogrešna liječnička procjena trajanja njegovog povratka na teren. Ne bi bilo prvi put, ne samo kod nas. Ako on sredinom rujna tek počinje s punim treningom (a pričalo se da će prije) on prije listopada neće biti od neke pomoći.
    Inače me od početka živciralo to bacanje drkice na igrača koji dolazi iz 4. lige, a osim par fanatika nitko ga nikad nije gledao.
  • Chempers
    1.5k
    Almena u odnosu na krila koja imamo bi trebao biti Bale, o čemu pričamo. 3 pozicije koje su bile najkriticnije smo popunili i to sa igračima koji bi sigurno trebali biti pojačanja. Ostaje pitanje zašto to nije napravljeno na vrijeme za LP
  • austrijanac
    13.6k
    Da, kad smo skuzili da sve s njim ide u kurac, odlucili smo mu dat sedmicu i bit jos retardiraniji.
  • Juznjak
    4.7k
    Meni je Lisica jednostavno bolja taktička opcijavjeko1701

Meni na primjer uopće nije. Mislim da Dinamo treba igrače koji u svakom trenutku mogu biti opasni po gol. On je svojim omiljenim driblingom najopasniji po korner zastavicu. Imao sam velika očekivanja od Bakrara kad je dolazio, sada isto tako imam i od Almene. To su igrači koji prvo gledaju gol pa tek onda alibi rješenja kao što su guranje lopte u for uz aut liniju i napamet ubačaj ili vraćanje lopte prema natrag.
  • Paggini
    97.9k
    Ostaje pitanje zašto to nije napravljeno na vrijeme za LPChempers

Osobno mislim da se ciljalo na jača imena u slučaju prolaska u LP na tim pozicijama, a možda i još nekim. Ne znam jesu li ovo "vatrogasna" imena, ili su bili u startu opcije B u slučaju da se dogodi što se dogodi, jel.

Odnosno, ispravno bilo to ili neispravno, nisu se htjeli commitati imenima ne znajući kako će proći cijeli taj LP put. Vjerojatno su mislili da je bolje riskirati s ovim imenima pa dovesti nekog TURBO ivanušeca ako prođe, nego odmah dovesti Ivanušeca s kojim, valjda na njihovom papiru, nećeš biti toliko kompetitivan u LP, ali je za EL dosta jako ime.
  • don
    21.5k
    ali gdje stoji da nije bila pogrešna liječnička procjena trajanja njegovog povratka na terenMr Anderson

rečeno je x puta da se neće žuriti i riskirati sa njegovim povratkom. On već neko vrime trenira.

Inače me od početka živciralo to bacanje drkice na igrača koji dolazi iz 4. lige, a osim par fanatika nitko ga nikad nije gledao.Mr Anderson

ljudi gledaju na takve stvari poučeni prošlošću. Godinu iza, doveden je Dominguez sa skoro identičnom karijerom koju ima Rodriguez i ispa je pun pogodak. Također ga nitko nije gleda a svi smo bili uzbuđeni.
  • Chempers
    1.5k

Moguće, iako recimo Kotarski nam je vjerojatno neki vrh golmana kojeg možemo dovesti, a Ivanuseca bi osobno rado vidio u ekipi bez obzira koje natjecanje igrali s obzirom na njegove godine, bio bih jako iznenađen da ispadne flop.
  • Zagreb1992
    3.8k
    Koja je okvirna procjena bila da će Dani odigrati prvu tekmu za DInamo ?
  • hanibal
    192
    Almena je desno nesto slicno sto smo imali s vidovicem lijevoFatos Beqiraj

Vidović je polušpica sa odličnim udarcem, Almena ima loš udarac ali je odličan u izolacijskim sitacijama (a to DInamo nema, Hoxha je igrač tranzicije) kasično krilo koje je odlično u zadnjoj trećini, zadnji igrač koji Dinama koji je bio odličan u izolacijskim sitacijama jest Pjaca prije nego što se polomio
  • Orc123
    17k
    reko Boban sredina 9mj.
  • hanibal
    192
    Na papiru je bolja opcija ako se gleda njegov profil, da, slažem se, ali kada nam je taj lisica donio upravo to u tranziciji? Jako, jako rijetko. Kažem, nije mi nijedan za prvo krilo, ne znam ni jel to Almena, a još manje znam jel to Dani, ali Lisica i Topić nisu sigurno, ali ako stižemo rezultat u 75. minuti, birao bih uvijek Topića da uđe, barem ima gard i karakter, a i uvijek nešto izmilji čisto na snagu volje, ako već ne talenta.Paggini

Topić jednostavno nema moć ponavljanja mislim da mu je to najveći minus a to jednostavno ne možes istrenirati
  • rokikaciga
    17.8k
    Kako ne? Kondicija se itekako moze trenirati. Nece mozda dosec vrhunac kao netko sa prirodnim kapacitetok za ponavljanje ali sivurno moze doci na zadovoljavajucu razinu. A i da ne kazem da Lisici ionako cesto bjeze igraci iza leda al ajde.
    Kapacitet pluca mozes izgraditi, kao i misice. Nije lako i treba vremena ali ide.
    Pa prosle sezone Saranic nije mogao meda kad se vratio u HR nogomet, 50a minuta na skrgama i nemoze ispratiti protivnickog beka i odmah povuci kontru. Do kraja sezone je to vec radio redovno i to kroz cijelu utakmicu.

Glupa usporedba ali i totalni amateri koji trce 5k, 10k max odluce trenirati i kroz odredeno vrijeme otrce maratone i ultramaratone
  • mikser
    119

Almena i Lisica nemaju nikakvih dodirnih točaka.
    Lisica zna samo trčati, a ni to ako se prepadne obrambenog igrača.
    Almena je u Hajduku pokazivao stvari koje kod nas ima samo Stojković, a to je kontroliranu kombinatoriku u 16m. Mislim da će Beljo, Stojke, Zajc jako profitirati od njegovog dolaska.
    Da ne govorim da je lisica linijsko krilo koje ubija svog bočnog što mu stalno zatvara prostor, mislim da će na dobitku biti Valinčić
  • hanibal
    192
    Kapacitet pluca mozes izgraditi, kao i misice.rokikaciga

Razvoj aerobnih kapaciteta je presudan od 14. do 18. godine. Možete ih i kasnije unaprijediti na treninzima, ali više ne možete razviti pluća do jednake razine
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.