• NKDZ86
    9.5k
    Smoki nije spreman, polako i strpljivo da ne pukne na pola.
  • Droljo
    31.6k

Imamo i naših juniora koji nisu spremni za seniore, čak možda i svi do zadnjega su takvi. Nismo ovoga onda niti trebali dovoditi..
  • ElDorado
    14k
    Jeste vi čuli šta je rekao Boban? Da je potpuno spreman, ali da postoji kod njega strah i nesigurnost jer je došao u novu sredinu.
  • Droljo
    31.6k

Jesi ti vidio koju sliku njegovu? Taj se uplaši fotoaparata...
    1077674-1767867419.jpg?lm=4711
  • ElDorado
    14k
    Hahaha a jebatga možda ga se isplati istrpiti., Ali budi zicer da mi takvog u B i juniorima nemamo.
  • crophantom
    7.3k
    Ubacit ce ga Kova u Ivankovu na seoskoj fešti, pa kad ga ekipa tamo izvrijeđa na rasnoj i nacionalnoj osnovi trebat ce mu 2 psihologa :sweat:

Nadam se da cemo u 60toj minuti protiv Gorice imati 4:0 pa da tu dobije pol sata.
  • Bicikl Arbera Hoxhe
    551
    Daj Zvone mojne me jebat pa kaj ste ga onda dovodili ak se boji, i čega se boji? Maksimir izgleda malo apokaliptično al sumnjam da izaziva tolki strah. Dajte malom minute, kad ako ne sad pored ostalih krila u najlosijim formama života...
  • Orc123
    17k
    daj nemoj me jebat haha.....pa klinac je, mozda i introvertan ali normalno da mu treba vremena. Bilo bi mu sigurno lakse da je tu sad koji Francuz, KTC ili RPG pa bi lakse se uklopio. Meni bitnije da su oni jako zadovoljni s njegovim igrackim kvalitetama, a za sve ostalo mora dobiti priliku. Zna se tko mu je treba dati. Trener koji se boji rizika i novih igraca, a pogotovo klinaca.
  • Paggini
    97.6k
    Meni bitnije da su oni jako zadovoljni s njegovim igrackim kvalitetama, a za sve ostalo mora dobiti priliku. Zna se tko mu je treba dati. Trener koji se boji rizika i novih igraca, a pogotovo klinaca.Orc123

Pa kako su to "oni" zadovoljni njegovim igračkim kvalitetama ako ga nisu vidjeli ni sekunde kompetetitivne igre? Kako je Kravcov dobio jako brzo šansu nakon dolaska? Ili su svi "oni", ti fiktivni insideri u pravu, ali Kovačević je neznalica jer ne vidi te igračke kvalitete?

Ništa protiv klinca, daj Bože da bude igračina, ne govorim jel dobar ili nije jer NE ZNAM kao ni ti, ni itko na forumu, ali vodiš borbu o igračkim kvalitetama nekog klinca kojeg nisi ni sekunde vidio u seniorskom nogometu opravdavajući njegov izostanak minuta neznanjem trenera, što je fkt smiješno.
  • Orc123
    17k
    trener ne daje prilike ni jednom mladom igracu i to je cinjenica, cak i kad se vodi i kad bi se moglo gurnut kojeg klinca i dat mu priliku. To sad nema veze s Nsokijem nego s bilo kojim nasim mladim igracem. Sam Sunta dobija skoro pa nista prilika. Reko sam sto sam cuo za Nsokija da su svi jako zadovoljni sta pokazuje na treningu. To ti je jucer potvrdio i Boban, sta ti nije jasno? Jesam li napisao neku laž ili sta? Isto tako je cinjenica da su nam krila takva kakva jesu i da bi se moglo probati i dati mu prilika pa da vidis na cemu si.
  • vjeko1701
    28.9k
    Kako onda recimo objašnjavaš Domingueza? Ako nikada nema hrabrosti ubaciti mladog igrača u prvu postavu.
  • Orc123
    17k
    tako da on nije klinac od 18-19g, i to je jedini mlađi igrac kojeg je on istrpio.
    Sam Vinlof nije igrao koliko je mogao i trebao. To se vidi i ove sezone.

I sta ste se digli na zadnje noge. Referirao sam se na kolegu koji rekao da je mali svilen i da ga u duelu nose ko juniora. A ja sam stvarno dobio info da su svi jako zadovoljni s malim, a to je i Boban jucer potvedio. Ne ocekujem da ce mali startat, ne ocekijem da ce biti odmah pojacanje ali se nadam da ce dobiti minuta posto nam krila trebaju i tu smo najtanji trenurno pa ak ce bit dobar izborit ce se za daljnje minute, a ako ne igrat ce i za B ekipu. Ne vidim nikakav problem u tome jer ako ga nece nista koristiti onsa bolje da igra u B ekipi cijelo vrijeme.
  • Paggini
    97.6k
    trener ne daje prilike ni jednom mladom igracu i to je cinjenica, cak i kad se vodi i kad bi se moglo gurnut kojeg klinca i dat mu priliku.Orc123

Mpv, dominguez, varela, pa čak i stojković, lisica i Vidović - svi su oni bili jako mladi kad je Kova došao, pa su igrali solidnu minutažu ili počinjali utakmice čim su došli, tražili se neki i izborili za vise minuta. Ne kažem da Nsoki neće, ali apriori suditi malog kao da je izvrstan, to svi govore, samo je Kova neznalica je krivo jer šta ako mali nije spremana za seniorski nogomet, a šanse su dosta velike da nije? Nema smisla nasilno guranje kao što se guralo Varelu pa smo dobili veliki pimpek.

Igrat će mali, ali daj se strpi i smiri, ne vidim poantu napadanja trenera jer eto Nsoki za kojeg SVI kažu da je izvrstan ne igra.

Zašto bi čovjek držao izvrsnog igrača na klupi?
  • ElDorado
    14k
    Sve će se vidjeti po popisu za EL. Na koga se ozbiljno računa na koga ne. Sumnjam da bumo prijavili 4 desna krila i 4 lijeva.
  • Orc123
    17k
    a daj Paggini nemoj me jebati...nitko nije rekao da je mali izvrstan, nirko nije napisao da je trener neznalica....sto ga dramis bezveze? Da bi nesto pokazao moras mu dati priliku. Ne mislim pod tim da ce igrat 90 min ili da ce ga gurat na ustrb rezultata. Cimjenica je da su nam krila tanka. I s Varelom se napravio dobar posao, dao si mu priliku, vidjelo se da ne moze i na kraju smo ga rijesili dalje. Bolje i tako nego da smo mu placali jos par godina ne mali ugovor a slovio je za ogromnog talenta.

Mozda fakat mali nije spreman da igra za 1. Momcad, mozda je previse bojazljiv ali bar ces znat na cemu si. Kad ces mu dat priliku ako ne protiv jedne Gorice, Rudeša ili Istre? Nista bolje ili gore nece ispasti. . .
    Ako mali nije spreman igrat ce za B ekipu bolje i to nego da samo trenira.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.