vjeko1701
Paggini
↪Paggini a daj Paggini nemoj me jebati...nitko nije rekao da je mali izvrstan, nirko nije napisao da je trener neznalica....sto ga dramis bezveze? Da bi nesto pokazao moras mu dati priliku. Ne mislim pod tim da ce igrat 90 min ili da ce ga gurat na ustrb rezultata. Cimjenica je da su nam krila tanka. I s Varelom se napravio dobar posao, dao si mu priliku, vidjelo se da ne moze i na kraju smo ga rijesili dalje. Bolje i tako nego da smo mu placali jos par godina ne mali ugovor a slovio je za ogromnog talenta. — Orc123
telekineza
scooniepenn
vjeko1701
Mr Anderson
Meni je smiješno čitati upise u stilu da bi nešto pokazao moraš mu dati priliku u utakmicama. Ne moraš, on prvo mora na treningu pokazati da je dostojan igre, od početka ili ulaska s klupe u odnosu na svoju konkurenciju. Igraju oni 11v11 i na treningu. A te priče super je na treninzima, ja vjerujem da je, ali baš i ne čujem da netko priča insajderske da je netko na treningu truba, nego se za svakog u nekom trenutku može čuti da rastura na treningu.
Tako da, oni koji odlučuju i koji trebaju vidjeti što on može, to vide na treninzima, a navijači su tu potpuno nebitni i hoće tu Paggini, ElDorado ili Orc123 (uzeo zadnja tri upisa na temi) vidjeti što on može. Oni će njega vidjeti na utakmici kad će biti spreman i bolji od konkurencije. — telekineza
scooniepenn
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.