• vjeko1701
    28.9k
    Goda je dobio veći broj minuta nakon onog Dalićevog "samo tako nastavi, pratimo te za reprezentaciju" di se nadalo da bi mogli imati dodatnog igrača na SP-u. Bilo je svega i svačega, ali se u klubu postavlja određen sustav po kojem imaš jasnu progresiju. Dal je mogao više ovaj ili manje onaj, sve je stvar određenog trenutka. Ove sezone se znatno više rotira i sad će se vidjeti tko će dobiti kakvu šansu.

Al u Dinamu nema davanja prilike, za priliku se treba svatko izboriti.
  • Paggini
    97.6k
    ↪Paggini a daj Paggini nemoj me jebati...nitko nije rekao da je mali izvrstan, nirko nije napisao da je trener neznalica....sto ga dramis bezveze? Da bi nesto pokazao moras mu dati priliku. Ne mislim pod tim da ce igrat 90 min ili da ce ga gurat na ustrb rezultata. Cimjenica je da su nam krila tanka. I s Varelom se napravio dobar posao, dao si mu priliku, vidjelo se da ne moze i na kraju smo ga rijesili dalje. Bolje i tako nego da smo mu placali jos par godina ne mali ugovor a slovio je za ogromnog talenta.Orc123

S Varelom se napravio užasan posao, mali je doslovno bio grozan cijelu sezonu svaki put kad je ušao, a kako će to utjecati na njegov razvoj je pitanje, a ništa dobroga ni nama nije donio osim tog gola Malmou koji je bio skoro pa zaleđe.

To mi je poanta posta, mali Nsoki je došao kad, prije tri tjedna, logično je da nije spreman napraviti u tako malo vremena kvantni skok, a guranje 20 minuta mu neće dati ništa pretjerano dobroga ako nije spreman, kao što ni Varela nije bio spreman, a recimo MPV i Dominguez su bili.

E sad, kakav je deal s malim, jel odbija Dinamo B ili ne, šta je u pozadini, to ne znam, ali apriori govorit da ne igra zbog Kovačevića je smiješno. Nisam Kovačevićev preveliki fan i kao i svatko, volio bih i ja više Šunte, Zebića, Mikića, ali ako mali nije spreman - nije spreman. Na nama je da ga spremimo
  • ElDorado
    14k
    Bio je u dve tekme na klupi. Ne bi se čudio minutama protiv Gorice uostalom.
  • telekineza
    147
    Meni je smiješno čitati upise u stilu da bi nešto pokazao moraš mu dati priliku u utakmicama. Ne moraš, on prvo mora na treningu pokazati da je dostojan igre, od početka ili ulaska s klupe u odnosu na svoju konkurenciju. Igraju oni 11v11 i na treningu. A te priče super je na treninzima, ja vjerujem da je, ali baš i ne čujem da netko priča insajderske da je netko na treningu truba, nego se za svakog u nekom trenutku može čuti da rastura na treningu.

Tako da, oni koji odlučuju i koji trebaju vidjeti što on može, to vide na treninzima, a navijači su tu potpuno nebitni i hoće tu Paggini, ElDorado ili Orc123 (uzeo zadnja tri upisa na temi) vidjeti što on može. Oni će njega vidjeti na utakmici kad će biti spreman i bolji od konkurencije.

A onda kada bude dobar/odličan će ovisno o tome kakvo imaju mišljenje o treneru pričati dvije verzije priče od koje je jedna da gle kako je dobar mogao je igrati odavno, ali ga idiot trener držao na klupi 3,4,5 mjeseci. Kao što se sada priča za MPV, a ne vide da je tip napredovao brutalno i da se očito prošle godine postupalo s njim kako treba, a ne da ga se guralo da igra svaku pa izgori.
  • Zg123
    4.5k
    Zar nije receno da ce igrat u vezi, otkud sad krilo?
  • scooniepenn
    7.3k

Uz svo dužno poštovanje svima, ali svakome sa 2 zdrava oka je nakon 90 odgledanih minuta bilo jasno koji je kalibar Perez Vinlof, a koji Goda. Tu aposolutno nema niti jednog ali. I lani je omjer minuta morao biti 2/3 u odnosu na 1/3 u korist Pereza.
  • vjeko1701
    28.9k
    I isto tako je početkom sezone on znao dosta padati zadnjih pola sata, posebno u tjednima kad smo imali HNL i europu. Nitko ne spori da je trebao imati veću minutažu, ove sezone će ju i imati.
  • Mr Anderson
    21.8k
    Meni je smiješno čitati upise u stilu da bi nešto pokazao moraš mu dati priliku u utakmicama. Ne moraš, on prvo mora na treningu pokazati da je dostojan igre, od početka ili ulaska s klupe u odnosu na svoju konkurenciju. Igraju oni 11v11 i na treningu. A te priče super je na treninzima, ja vjerujem da je, ali baš i ne čujem da netko priča insajderske da je netko na treningu truba, nego se za svakog u nekom trenutku može čuti da rastura na treningu.

Tako da, oni koji odlučuju i koji trebaju vidjeti što on može, to vide na treninzima, a navijači su tu potpuno nebitni i hoće tu Paggini, ElDorado ili Orc123 (uzeo zadnja tri upisa na temi) vidjeti što on može. Oni će njega vidjeti na utakmici kad će biti spreman i bolji od konkurencije.
    telekineza

Bravo, upravo to. Izbori se na treninzima da dobiješ priliku na utakmici, a ne samo zato kaj si mladi stranac doveden s velikim očekivanjima. Ako npr jedan Topić odlično radi na treninzima, zašto bi se njemu uskratila prilika na utakmici radi nekog Nsokija ili bilo kog drugog koji manje pokazuje na treninzima.
  • scooniepenn
    7.3k

Znao je on padati i to je normalno. Ono o čemu ja pričam je da je kod Vinlofa rezanje, ne doziranje minutaže lani na uštrb Gode, bila blasfemija. Drago mi je da se razbio mit kako je Goda bolji defanzivno, a ofanzivno jednostavno ne postoji tako da se tu nije niti imalo o čemu raspravljati. Dečko je igrao odličnu sezonu u kvalitetnom klubu i ligi jačoj od naše, nije došao u Dinamo iz 3. španjolske ili 4. francuske pa da se nije znalo kako će se priviknuti na višu razinu nogometa.
  • ElDorado
    14k
    Pored toga Goda kae ovo ljeto odigrao defenzivno bilo je prepuno grešaka i krivih postavljanja. Trenutno je potpuno van forme na znam zašto.
  • Zagi
    19k
    Kada mozemo očekivati Nsokija na terenu? Lekine trupe igraju za koji dan.
    Da vidimo od kakvog je materijala.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.