• vlatkomarkovic
    4k

Ma naravno, ali čovjek je izgledao kao da radi u uredu ne Football player, njegovi problemi su lakše rijesivi bili u kontekstu da se, ali zahtjeva mentalnu snagu, treninge i učenje. A i ono sto njega čini GOATom je mentalni sklop, koji je bio teško uočiv i dan danas je. Možda bi s današnjim metodama skautinga bio pickan vise nego li je…. A i ne znam zašto raspravljamo o Bradyu….
  • vlatkomarkovic
    4k

Ma pričam o tome da ovo sto treba Rus popraviti da preuzme Misicevu rolu, to je nešto jako teško za naučiti…. I realno to svi znaju, to su high rarity kvalitete….
  • hardek
    12.4k
    Pitanje kolko će biti low budget. Ako sam dobro pohvatao, za njega nemamo buyback nego samo 40% budućeg transfera.vjeko1701

Pa to je u principu isto samo nema fiksnog iznosa. Platiš ga Osijeku npr. 2 milje eura ali u principu te koštao 1,2 milje
  • Bryan
    141

I meni su ,jer se za svoje novce kao gost želim osjećat dobro.
    Ali ovo nije turizam.
    Ako mu ovi nude približno istu lovu i sigurno mjesto u prvih 11 onda je to za razmislit. A ponavljam,već je bio dole.
  • ElDorado
    13.9k
    Ni Mišić nije brzo postao Mišić. U Rijeci je igrao 8.
  • Jos-Optimus
    13k
    Ne nizak, zadnji!
  • Ljubo
    1.7k
    Kada smo kod Vrbe ja bi i njega i Pavica vratio nazad. Vrba meni djeluje kao jako dobra box to box osmica. Pavić mi je baš prava šestica. mislim da bi njih dvojica mogli podijeliti ulogu koji Mišić ima kod nas.
  • DZG90
    382
    Dinamom će potpisati višegodišnji ugovor, a prema onome što smo čuli, što je i odlična i važna vijest za Dinamo, potpuno je fizički spreman i odradio je čitave pripreme s Feyenoordom, tako da će odmah konkurirati za minute i možda već “debitirati” protiv Gorice u subotu. On je htio Dinamo, Dinamo je htio njega. Win-win.

Ivanušec
  • OsamŠest
    8.3k
    a Vrba nastavi ovim tempom, ovo je potencijalno zadnja Mišićeva sezona u Dinamu.Omake

Šunti predviđam jednak slijed razvoja kao Vrbančiću.

Baš sa @Zagijem pričam godinama o klincima u školi i nakon xy hvalospjeva na račun Šunte, napisao sam mu da zbog njegove (ne)motorike ne vjerujem da može u Dinamu na ofenzivnim pozicijama napraviti karijeru.

Vidim ga u nekoj roli kao De Jong u Barceloni. Ili sa dva pivota, on + divljak neki..
  • Zvonkec
    613
    evo Zlatan je na Lošinju pa može i Almena
  • vlatkomarkovic
    4k

Nije bio zadnji pick Isuse dragi

A je, ali s kime i kako je Rijeka igrala tada. Kek je igrao bez ove uloge koju Mišić sada obavlja, to ne znaci da nije mogao to raditi, a s njime je bio Bradaric koji imao slične kapacitete

Mislim ono sto ja vidim van promjene stila igranja kao najbolju opciju je da se ili Gale ili Sergi ili čak Radelja dignu, bekovi stisnu, a 8-ice dignu i onda kreacija kreće od stopera. To mi se čini kao najrealniji plan. Naravno ukoliko neće ići s nekim od B ekipe na probu za tu poziciju.
  • Jos-Optimus
    13k
    Da, sorry, 199. je bio, ali ne i zadnji
  • vlatkomarkovic
    4k

Ne diraj mi GOATa :lol: ali pričamo o fenomenu koji se neće ponoviti jako dugo igdje….. čovjek je prije prvog umirovljenja napisao da se oprašta kako bi vise vremena proveo s obitelji i mjesec dana nakon shvatio da ipak nemre bez footballa. Kada bi ga pitali koji mu je najdraži prsten uvijek bi rekao the next one znajući da će mu raspizditi ženu. Uzimao je paycutove za ekipu sto je u NFLu neviđeno. Okrenuo 28-3 s četvrtinom i 2 minute na satu. Veliku većinu karijere je imao 2 i pol drva za WRove. Najjači mentalni sklop ikada.
  • Jos-Optimus
    13k
    ma jedan jedini, obožavam ga, da je malo sreće bilo uzeo bi još jedan naslov u Tampa bay
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.