• ElDorado
    13.9k
    Ni ja ga nikad nisam sprdao ali lik vise nemre pogodit okvir gola, centarsut je koma, kombinatorika ajme majko
  • rioda
    18.2k
    Je li apsolutno sigurno ovo za Kotarskog? Jer ak se isključivo gleda period od 15 do 18, nije li on potpisao za Ajax netom prije 18. rođendana?jp23

Ima sigurno taj status jer mu se gleda ta sezona u kojoj je napunio 15, a i službeno je otišao iz kluba par dana nakon 18. rođendana, tako da upada po oba "kriterija"

Znači plan je sa "besplatnim" dolascima trojice igrača odgoditi prodaju nekog bitnijeg igrača do zime. A prodajom nekoga ili svih iz paketa Topić, Hoxha, Mudri i Nevistić financijski nekako dogurati do zimehardek

Kako bi nam fino sjeli sad transferi Baturine i/ili Sučića...
  • zmujcinslbrod
    354
    malo offtopic ali šta čekaju Livijevog malog da dođe iz vrtića pa da kaže na koju tribinu želi da ga tata vodi ili? Ostaje dr golman?
  • Nine9
    389
    zadnje kaj sam pročitao da ipak ide na posudbu
  • vjeko1701
    28.8k
    Je li apsolutno sigurno ovo za Kotarskog? Jer ak se isključivo gleda period od 15 do 18, nije li on potpisao za Ajax netom prije 18. rođendana?jp23

A "club-trained player" is a player who, between the ages of 15 (or the start of the season during which the player turns 15) and 21 (or the end of the season during which the player turns 21), and irrespective of the player's nationality and age, has been registered with the player's current club for a period, continuous or not, of three entire seasons (i.e. a period starting with the first official match of the relevant domestic championship and ending with the last official match of that relevant domestic championship) or of 36 months.

Ako dobro interpretiram prvi boldani dio, njemu brojanje počinje u sezoni 14/15 jer je u toj sezoni navršio 15 godina.

Ta sezona je krenula na ljeto 2014. znači da bi navršio 3 godine na ljeto 2017. Otišao je početkom 2018. tako da po svemu sudeći on bi trebao ulaziti u kvotu club trained čak i ako je za Ajax potpisao na ljeto 2017. i proveo zadnjih pola sezone na posudbi kod nas.
  • Dinaminjo
    2.4k

Tako sam i ja zakljucio
  • Netkos
    218
    Jel je još netko "club trained"? Koliko igrača možemo prijaviti?
  • rioda
    18.2k
    čak i ako je za Ajax potpisao na ljeto 2017. i proveo zadnjih pola sezone na posudbi kod nas.vjeko1701

Službeno nije, možda je to u javnosti bilo tako predstavljeno, ali u Cometu nema nikakvog ustupanja (posudbe) Kotarskog prema Dinamu. Cijelo vrijeme je do odlaska bio registriran u Dinamu, a otišao koji dan nakon 18. rođendana.
  • vjeko1701
    28.8k
    Znači više-manje Kotarski je siguran u kvoti club-grown.
  • bazooka93
    303
    mislim da Ivanusec nema brzinu za krilo u jacim utakmicama i njegova buducnost je na 8.
    Ali mislim da je motoricniji od Zajca koji je blagom padu s obzirom na godine i da ne moze isporucit trku.
  • jp23
    4.7k

Hvala svoj trojici na potvrdi. :cool:
  • vlatkomarkovic
    4k
    Samo ću napisati još jednom tu prije kraja, nemamo i dalje zamjenu za Misica!
  • rokikaciga
    17.6k
    Kaj nije da Rus to moze fino odradit?
  • plavi devet
    773
    Bennacer je i dalje bez kluba, možda nas iznenade
  • vlatkomarkovic
    4k

Pa po Omakeu teško, a i po viđenom mi vise izgleda kao nekakva uloga kakvu je Ademi imao. Miske bu izgledao na kraju sezone ko Itauma poslije Hrge….
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.