• hardek
    12.4k
    Nakon 2 pogledane utakmice, meni je Radoš najveći upitnik. Čak i prošle godine kada sam ga gledao na onom Premier league cupu, nije mi izgledao obecavajuce. Jednostavno mi je teško zamisliti da netko s takvom fizionomijom može u budućnosti biti startna 6-ica u Dinamu.

Ovo više pišem iz konteksta toga da je čini mi se prošle godine označen kao projekt kluba kada ga se prebacilo iz napada na zadnjeg veznog. Pa evo ima tu sigurno puno ljudi koji su ga gledali puno više utakmica od mene pa slobodno me educirajte.

Ono što mi je uz to što moje oči vide upalilo lampicu je činjenica da su ovo ljeto za B ekipu dovedene čak dvije 6-ice.
  • Zagi
    19k
    Benkotić jako dobar prve dvije tekme.
  • Hrc-Vg
    1.4k
    ja sam Radoša gledao na par tekmi Ramljaka, i ove dvije. Meni se čini pretrom za 6-icu. Benkotić i Brundić najbolji.
  • marcio amoroso
    53.7k
    Kada bih birao 5 igrača za koje mislim da će u budućnosti imati mjesta u prvoj momčadi Dinama izabrao bih Zebića, Radnića, Bozhkova, Benkotića i Bana. Horvat je ozlijeđen pa njega ne brojim. Uzeo sam drugu momčad i juniore.
  • Ljubo
    1.7k
    Misliš da Mikić neće?
  • miro
    9.7k
    Šunta?
  • marcio amoroso
    53.7k
    Misliš da Mikić neće?Ljubo

Ne mislim da neće, ali sam više uvjeren u ovih 5.

@miro
    Šunta isto, da.
  • scooniepenn
    7.3k
    Ono što mene puno više brine od ovih rezultata je brzina igre. Kod nas ta lopta ide presporo neovisno o terenu u Rijeci i to je ono sa čime i prva ekipa ima nerijetko problema. Nisam očekivao da će sve ići glatko, jer su to većinom dojučerašnji juniori, ali način na koji igramo mi je poprilično sporan.
  • Omake
    20.9k
    Mali je spor i djeluje neatletično. Čak je mali Jakir za njega rekao da je spor kao blato. Pitanje je koliko se to da popraviti i koliko će mu kombinacija inteligencije i tehničkih kapaciteta omogućiti da i bez fizičke brzine napravi karijeru.
  • Bryan
    142
    Druge godine će vjerovatno u Dinamu 2 igrat bar 2 igrača sa iskustvom da stabiliziraju malo te klince prije i za vrijeme utakmice, i na terenu vrate za ova remplanja i faulove na klincima.
    Morat će da se ne ispadne makar time malo usporio razvoj nekih na tim pozicijama.
  • deda
    47.9k
    Moje kritike su na tvom tragu. Ukoliko igramo 433 igra jednostavno mora biti brža i izbacivati igrače prema naprijed, neovisno bili krila ili napadači. Sve to djeluje i dalje previše široko, a ne dovoljno okomito. I potpuno je ista stvar o kojoj kategoriji govorimo. Lopta jednostavno mora ići brže i okomitije.

PS gledao sam ovaj vikend prvu, drugu, juniore i kadete. Posljednji su mi najbliže tome što bi trebali igrati. Val za valom napada, udaranje preko bokova, ponavljanje.
  • Thor
    3.9k
    tocno to
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention