• CerealKiller
    807
    Ivanušec nam je potpuno nepotreban. On danas nije ni sjena igrača kakav je bio kad je otišao. Znamo koliko je i tada imao crnih rupa i koliko smo ga forsirali da ga vratimo u formu. Mislim da je zadnjih nekoliko mjeseci u Dinamu igrao u životnoj formi jer se očajnički želio prodati i nakon toga je nestao.

Uvjeren sam da će biti samo novi rotacijski igrač od kojeg nemamo nikakve koristi. Ako Vidović koji je definitivno po meni bolji igrač nije imao standardno mjesto u prvoj postavi onda o čemu pričamo.
    Pretpostavljam da će Nsoki igrati lijevo krilo ( ako će uopće ikada igrati ). Ne želim da mu Ivanušec uzima minute.
  • Nine9
    387
    Nama je izraubani Zajc više manje neupitni starter a kao Ivanušec neće bit pojačanje?

Ja ga vidim na osmici kak kombinira sa Stojkovićem i krilom.
  • jp23
    4.6k
    Je li apsolutno sigurno ovo za Kotarskog? Jer ak se isključivo gleda period od 15 do 18, nije li on potpisao za Ajax netom prije 18. rođendana?
  • deki87
    191

današnji Vidović bolji igrač od ondašnjeg Ivanušeca, koji je btw startao u prvih 11 u finalu Lige Nacija?
    Za današnjega Ivanušeca ne možemo znati kakav je igrač, vrijeme će pokazati. Ja mislim, da će ispasti bolji nego Vida..
  • CerealKiller
    807
    Jesam li rekao ondašnjeg Ivanušeca? Tog Ivanušeca više nikad nećeš vidjeti
  • Crni86
    24.1k
    Zajcu iduce godine istice ugovor, stojke pitaj boga da li ce iduce ljeto biti tu.

Ivanusec je sasvim logican. On i rus su sigurni u prvih 11 iduce sezone i onda na njih dodajes ostale. Onda jos dolazi tu i sunta nadamo se, kaca da ce jos vise stasati. Misic je tu kao standardan i za iducu sezonu si skoro pa miran s veznjacima.
  • Zvonkec
    613
    vjerojatno ne ali današnji vidović vs današnji ivanušec su u par grama nijedan nije 8ica nego 10ka prespori za moderno krilo
  • Dinaminjo
    2.4k

Ima odrednica od pocetka sezone u kojoj navrsi 15, a od tog 1.9. Je bio u klubu vise od 3g
  • jp23
    4.6k
    U tom slučaju odlično, club homegrown.

U startu sam bio izrazito vokalan i skeptičan, sad samo čekam prvih 5-6 utakmica da vidim kakav je, i da me razuvjeri u potpunosti
  • Ljubo
    1.7k
    Pišu sportske da Almena sutra dolazi u Zagreb
  • DZG90
    379
    Ujedno, u klub, prema onome što se može čuti, stižu i upiti i ponude, ponajviše za Sergija Domingueza, Luku Stojkovića i poglavito Diona Drenu Belju, no u ovome času, ako neće biti velikih preokreta, svoj trojici izlazna varijanta bliža je zimi, a za Belju je čak izvjesniji i transfer sljedećeg ljeta. S obzirom pak na dolaske krila (Nsoki, Almena), kao i očekivani ulazak u puni trening Danija Rodrigueza sredinom rujna, logično je da bi se u sljedećim danima trebao realizirati izlazni transfer ponekih igrača s ruba prostora, gdje se nameću imena Frana Topića i možebitno Arbera Hoxhe.

Sportske
  • vlatkomarkovic
    4k

Kažem “ako”, ne znamo tko odlazi…. To je činjenica. Sergi je najizgledniji, koliko vidim po narativna nije jedini, tko ode, ode, ali ako bi to recimo bili Stojke i Topic onda smo u sličnim problemima….
  • dMilan
    17
    "Almena dolazi izboriti se za poziciju desnog krila, iako može igrati i na lijevoj strani, Ivanušec stiže kao "osmica", čime se uz trenutačne snage zatvara pitanje veznog reda, a Kotarski, naravno, preuzima Dinamovu "jedinicu" - komunicira se u "offu" u maksimirskim odajama." Sportske Novosti
  • austrijanac
    13.5k
    Ide jos jedan tekst, meni zanimljiviji iz Sportskih o recentnim igrama
  • pešća
    1.9k
    ponajviše za Sergija Domingueza, Luku Stojkovića i poglavito Diona Drenu Belju, no u ovome času, ako neće biti velikih preokreta, svoj trojici izlazna varijanta bliža je zimiDZG90

Živimo i bez prodaja i bez Lige prvaka, može nam se.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.