• Odani Zgd
    1.2k
    Ivanušec samo ako uhvati formu bit će nam top pojačanje.Igramo na 3 fronta,utakmica ima pun k....,bit će prilika za sve.
  • Zagi
    19k
    Piše se da vidimo Ivanušeca kao osmicu, Nsokija se vidi kao osmicu...tp1997
    Pusti ti to. Ja u ovo nimalo ne vjerujem.
  • crophantom
    7.2k
    Ivanušec samo ako uhvati formuOdani Zgd

mene najviše brine kolko dugo smo ga i prvi puta čekali da "uhvati formu", pa kad je uhvatio konačno na nekih pola godine, bilo je ja bi sad išo.
    Nekako mislim da puno ljudi zaboravlja da smo mi Ivanušeca u prvom mandatu non stop neki vrag čekali.
  • vjeko1701
    28.8k
    vidiš mnogi su to očekivali od Orse; al moramo bit realni, 6 godina je stariji, krizni ligamenti su odvratna ozlijeda uvijek, a kak ne u tridesetima, nekak sam od njega očekivao da bude rotacijski super zamjena
    Od Ivanuseca očekujem vise u startu, imam dobar osjećaj!
    eol12

Kaj se tiče Ivanušeca, jako će biti bitno zašto on tu dolazi. Ako dolazi jer mu je sve ostalo propalo i shvati ovo kao osobni neuspjeh i dolazak jer nema niš bolje, vjerojatno će nastaviti putanju prema dole.

Ako pak dolazi jer je željan nogometa i jer želi svima pokazati kaj može, onda bi trebao biti pojačanje.

Neka me netko ispravi ako sam krivo izračunao datume za Kotarskog, ali on je po meni HG, a Topić nije.emilperska

Kotarski upada.
  • IceMan
    4.5k
    Meni je Ivanušec osobno više izdominirao zadnju sezonu u Dinamu nego npr Baturina, čak se i ne sjećam - eventualno Stojkovićevo ovogodišnje proljeće - ko je dominirao toliko kao on onda, zadnju godinu.

To nema opće spora.

Valjda je k vrapcu u nekakvoj optimalnoj i fizičkoj i prije svega mentalnoj formi.
  • DZG90
    379
    Dodajmo kako je Dominik Kotarski danas na lječničkom pregledu, a ostalo je još riješiti sve formalnosti oko dolaska Ikera Almene. Dinamo je s igračem sve dogovorio, došao bi na posudbu s otkupom, ali još Dinamo i njegov sadašnji klub moraju dogovoriti sve uvjete tog posla. Očekuje se da bi i to trebalo biti gotovo do ponedjeljka navečer ili tijekom utorka, jer Dinamo ga planira prijaviti za utakmice Europske lige, što može učiniti do srijede u ponoć. Ajmo za njega reći da je na korak do, ali još nije definitivno novi igrač Modrih.

Germanijak
  • Orc123
    16.9k
    pise Nicota , a? :rofl:
  • vjeko1701
    28.8k
    Onda ima neke šanse da ispadne točno.
  • rokikaciga
    17.6k
    Formalnost oko Almene...moraju se dogovoriti uvjeti transfera :lol: :lol:
    Bas formalnost. Jebote kakvi dnovinari.
  • Roky
    174
    Iskreno mene uopce Ivanusec ne veseli radje bi tog Almenu danas
  • Zvonkec
    613
    Ko je onda na lječničom danas Kota i ivanušec?
  • Roky
    174
    tako bi trebalo
  • vlatkomarkovic
    4k
    Mislim ovo je odlično, samo je sad pitanje ko odlazi, odu li Topic/Lisica i Stojke, a dođu ova dva. Financijski je vjv dobro, ali isti problemi ostaju s dubinom, a kvaliteta prvih 11, to ovisi o njihovim formama…..
  • Roky
    174
    Zasto bi Stojke morao otic ne razumijem
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.