• emilperska
    18.3k
    Plus ako stvarno dolaze Ivanušec, Almena i Kotarski.

A odlazi Dominguez i Topić.

To bi u kontekstu registracija trebalo značiti da imamo 2 mjesta ekstra.

Kotarski nam kao HG nosi 1 ekstra jer se smanjuje penalizacija, a odlaskom Domingueza logika mi govori da je Zebić 4. stoper i da nećemo prijavljivati novog stopera što onda otvara mjesto za još jednu dodatnu registraciju.

Neka me netko ispravi ako sam krivo izračunao datume za Kotarskog, ali on je po meni HG, a Topić nije.
  • Paggini
    97.5k
    da bi ocijenio ovaj prijelazni rok moras pricekati barem do zime, a idealno do sljedeceg ljeta. Ocjenjivati sad pojedine igrace je smijesno i neozbiljno.Orc123

Pa trenutno je ovaj rok dosta loše odrađen, pričamo o trenutnoj situaciji i igračima koji IGRAJU i mogu pomoći Dinamu. Za godinu dana će možda biti dobar rok, ali trenutno je loš
  • InteraGal MGC
    66
    Ali važno je i da Arbera prodamo, a nekako najvaznije iako se neće desit, da prodamo trenera
  • emilperska
    18.3k
    Pa trenutno je ovaj rok dosta loše odrađen, pričamo o trenutnoj situaciji i igračima koji IGRAJU i mogu pomoći Dinamu. Za godinu dana će možda biti dobar rok, ali trenutno je lošPaggini

Da..

Kad se podvuče crta ova ekipa protiv Vikinga što je izašla je slabija od ekipe koja je igrala finale kupa ili recimo dvoboj s Hajdukom u rano proljeće. To je svakako fail, kocka nije uspjela.

Ali kad u prvih 11 ili kao prvu zamjenu staviš Ivanušeca kad se dovede u red + uvjeren sam da će Almena biti starter desno nakon 10 dana treninga i Kotarski na golu + Rus kao jako solidna rotacija ili čak prvotimac umjesto Zajca za 20 dana, ova momčad je po meni jača od one s finala kupa ili ranog proljeća.
  • LilScav
    88
    Nakon dolazaka neka prodaju Hoxhu, Topića, Mudražiju, Nevistića i zatvaraj rok.

Na zimu prodat Sergia da ga iskoristimo za prvi dio sezone koji je najburniji,
  • Maximo
    1k
    Nakon dolazaka neka prodaju Hoxhu, Topića, Mudražiju, Nevistića i zatvaraj rok.LilScav

Je, gužva je u redu čekanja....

Na zimu prodat Sergia da ga iskoristimo za prvi dio sezone koji je najburniji,LilScav

A ne znam, ako bi ove gore prodali za koju milju, možda možemo i s dobrim rezultatom u EL namaknut do tih 10 milja sve skupa...
  • IceMan
    4.5k
    Svaka čast i Ivanušecu i Orši, kao i neznam, Modriću, ali ja sam nekako mišljenja da u tim povratnicima nema prevelike sreće.

Svako je imao svoje vrijeme u Dinamu, mnogi su i svom silom pritisnuli sve žive da odu iz Dinama (čast izuzecima), to vrijeme je prošlo, došli su neki novi klinci, novi igrači i nove snage..

Isto tako više nebi ni Livakovića nazad zvao.
  • Zagi
    19k
    Ivanušec će biti veliko pojačanje.
  • DinoLeonix
    2.1k
    Ivanusec ima 27 godina ljudi dragi. Taj dečko će nama biti ogromno pojačanje. Ja uopće ne sumnjam da će njegove kvalitete uskoro doći do izražaja
  • skener
    9.2k
    Uvijek je priča zašto se nitko od naših bivših igrača ne vrati u Dinamo odigrati barem jednu sezonu za kraj karijere

A onda kada se neki i vrate, u ovom slučaju igrač s 27 godina, onda je priča nisu ti povratci dobri i ne mogu nam ništa pomoći
  • Noel
    24.2k
    Ivanusec ima 27 godina ljudi dragiDinoLeonix

Ovo daje optimizam jer nam se na dugoročno vraća igrač u najboljim nogometnim godinama. Nema 32,35 nego 27. Al opet realno daleko je on od onog igrača koji nas je napustio. Ako se uspije vratit barem blizu te razine bit će veliko pojačanje.
  • Zagi
    19k
    Čekali smo Zajca, čekamo Oršu, ne vidim problem u čekanju Ivanušeca da se spremi.
    Neke velike ozljede nije imao , bar ja ne znam.

Nema razloga zašto sa 27 nebi bio i bolji igrač nego je to bio kada je odlazio (kada dovede
    match-fitness na razinu) .
  • tp1997
    3.2k
    Piše se da vidimo Ivanušeca kao osmicu, Nsokija se vidi kao osmicu...najbolje da imamo dvadeset osmica a nijedno krilo, pa čovjek je najbolje utakmice odigrao na krilu a krila nam doslovno vrište za pojačanjima
  • GeneralNapoleon
    2.7k
    Ako ne bude lutanja sa Ivanusecom, znaci ak ga se stavi tam gdje i treba igrat, a to je lijevo krilo, ce on kroz par utakmica bit lagano u top 4 igraca lige, pored Stojketa, Belje i Misica.

On je kod nas eksplodirao u polusezoni kad ga je Cacke stavil konacno na krilo par utakmica za redom. Ne ocekujem da ce se dugo trazit, ukoliko se to opet napravi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.