• Orc123
    16.9k
    da bi ocijenio ovaj prijelazni rok moras pricekati barem do zime, a idealno do sljedeceg ljeta. Ocjenjivati sad pojedine igrace je smijesno i neozbiljno.
  • dMilan
    17
    Ajmo reci da Kotarski, Almena i Ivanusec 100% dolaze a Dominguez, Hoxha i Topic odlaze, to bi po meni bili najbolji prvi 11 .
    Kotarski
    Valincic Galesic Mckenna MVP
    Stojkovic Misic Zajc (Rus ako se pokaze)
    Almena Beljo Ivanusec
  • ElDorado
    13.9k
    Još si i Fuzya zaboravil
  • dragošlapa
    344
    Mislim da će Ivanušeca koristit na 8ici, a krila rotirat Oršić/Hoxha/Nsoki
  • emilperska
    18.3k
    Ova 3 dolaska bi trebala značiti barem 2 do 3 odlaska.
    Ako pogledamo malo detaljnije bilancu na 31.12.2025 vidimo da imamo značajan rast obveza na kraju 2025. i odgađanje nužnih transfera za zatvaranje budžeta će samo povećati ionako nagomilane obveze na 31.12.2206.

Stoga mislim da je najsvrsihodnije obaviti te 2 prodaje sada, da klub na 31.12.2026 može pokazati normalno stanje u knjigama bez dodatnih zaduživanja koja su ionako gotovo maksimalno rastegnuta.

Nevistić (nadam se da se može nešto utržiti), Dominguez i još 1 krilo. Očito Topić.

Što se tiče kvalitete roka, netko je već to spomenuo. Ovaj rok je u dugoročnom smislu dobro napravljen i isplativ. Rus + Ivanušec i Almena bi na razini HNLa trebale biti prevage i klase kada se dovedu u ritam. A svakako predstavljaju i pojačanja za Europu kada budu spremni. Nsoki i Rodriguez možda donesu nešto, možda ne. Ali ionako su jeftini bili.
    Radeljić, Oršić i Prevljak su iskusnjare u ovoj ekipi i mislim da znamo što smo tu dobili sa svakim.

Ono što je fail da smo u kontekstu play offa LPa koji je trebao biti središnji događaj ove sezone slabiji nego lani i to je ispalo na kraju loše jer na cijelo Kovino nesnalaženje u Europi nam je rotacija bila sužena maksimalno što svakako nije pomoglo. Ali o tom smo opjevali već stranica i stranica i nema se smisla raspravljati. Vrijeme vratiti ne možemo.
  • pešća
    1.9k
    evo ga stručnjak
  • FrodoJePurger
    798
    Ivanušec je u Zagrebu i navodno je potpisao već, tako da čekamo objavu samo.
    Meni je potvrdila bliska osoba njegovoj obitelji.
  • rioda
    18.2k
    Mene zanima kako mi sad stojimo s prijavom 25 igrača za europske utakmice? Odlaskom Topića bi se samo izjednačilo ovih +1 domaćih dolaskom Kotarskog.
  • emilperska
    18.3k

Mislim da se pisalo ranije da Topić nije bio u toj kvoti jer mu fali par mjeseci. On je imao posudbe u Rudeš i Zrinju i to se kao ne računa. Ne gubimo tu ništa, ako ode jel.

Valinčić i Goda su jedini HG koliko se ja kužim. Kotarski je isto rubna situacija po računici, ali mislim da ulazi u HG tako da bi trebali imat 1 mjesto ekstra u odnosu na play off.
  • Droljo
    31.5k
    Kak Liverpool prijavi igrače?
  • emilperska
    18.3k

Pa dobe penalizaciju od 2 ili 3 igrača kao i mi i popune mjesta B listom. Mislim ne znam kakva je sad situacija, ali generalno dosta klubova tak radi. Mislim po tom pitanju mi smo bili nesvjesni ranije koliko nam je dobra škola da nismo do 2024. imali problema s tim jel.
  • Dinaminjo
    2.4k
    Trebali bi biti na 23, sve dok ne stasaju decki iz DII to je best case..
  • Fan
    2.7k
    da bi ocijenio ovaj prijelazni rok moras pricekati barem do zime, a idealno do sljedeceg ljeta. Ocjenjivati sad pojedine igrace je smijesno i neozbiljno.Orc123

To što si napisao vrijedi dugoročno, a ja pričam kratkoročno jer treba gledat i kak ćemo izgledat odmah sad. Tako da sve ovo napisano vrijedi i možemo se samo nadat da će neka prinova iskočit ili da će npr Oršić magično vratit svoju formu, što baš nije realno.
  • NekiTamo
    102
    Krivo mi je što je bio inzistirao i pritiskao Dinamo da ga puste, a onda smo uzeli 7mil na njegovom transferu. Sad kad mu je zagustilo nitko ga neće, ali sve u svemu 27 godina i može Dinamu još dati svega. Ako je zbog Dinama raskinuo ugovor veliki + i na kraju smo profitiral s njim. :grin:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.