• deki87
    191
    Dinamo je kasnim golom Smaila Prevljaka izbjegao prvi ovosezonski poraz u HNL-u. Hrvatski prvak se golom iskusnog napadača izvukao na Aldo Drosini, svi su u Maksimiru sretni s konačnih 2-2. Luka Stojković u tom je dvoboju prvi put ponio plavu "desetku", Kiril Kravcov ostavio sasvim solidan dojam (kao "osmica") u debiju, dok je već spomenuti Prevljak zabio prvi gol u Dinamovom dresu.

Ono što trenera "modrih" mora brinuti je pristup njegovih igrača u prvom dijelu utakmice, međusobna mahanja rukama, kao da je njegovoj momčadi nedostajalo više zajedništva na terenu. I da, neki su pojedinci poput Valinčića, Domingueza i Lisice daleko od prave forme, ali to već traje dosta dugo.

U Maksimiru se okreću finišu ljetnog prijelaznog roka i - pojačanjima. Zvonimir Boban nedavno je riješio pitanje golmana, na posudbu bi već početkom tjedna trebao stići Dominik Kotarski, ali čelni čovjek "modrih" želi i nova krila. I tu se marljivo radi na dolascima Ikera Almene (22) i Luke Ivanušeca (27).

Almena je prošle sezone osjetio HNL u dresu Hajduka, ostavio solidan dojam, odmah se vidjelo kako taj mladi Španjolac ima "ono nešto". Kako zna igrati, razumije igru, ima opasnu lijevu nogu. Dinamo će Almenu uzeti na jednogodišnju posudbu iz saudijske Al-Qadsiaha, pokrivati 50 posto njegove plaće, a onda ga krajem sezone moći otkupiti za oko 1,5 milijuna eura. Španjolac bi, čini se, odmah postao glavna snaga Dinama na desnom krilu. Barem do povratka ozlijeđenog Danija Rodrigueza...

Navijače Dinama još više intrigira povratak Luke Ivanušeca, bivše zvijezde “modrih” koja se u kolovozu 2023. iz Maksimira preselila u Feyenoord. Ivanušec se tamo nije najbolje snašao, prošlu sezonu je (opet ispod očekivanja) odradio u grčkom PAOK-u, a čini se kako je vrijeme za - povratak kući. Hrvat bi trebao raskinuti ugovor s Feyenoordom, pa potpisati novi ugovor s hrvatskim prvakom. I ozbiljno pojačati konkurenciju na “osmici” i lijevom krilu.
  • Facke
    8.8k
    Neke pticice na grane popevaju da Kotarski sutra dolazi na medicinski?! :brow:
  • Ivdzo11
    10.9k
    ja sam jucer cuo da su dva termina rezervirana, Kotarski i ?

Onda je nakon par sati izasla vijest za Almenu, sad je li on ili netko drugi ili uopce nije nitko vise ne znam
  • Diavollo094
    289
    Mislim da Almena i Kotarski
  • vjeko1701
    28.8k
    Da, kruže priča da sutra imamo dva liječnička.
  • Ljubo
    1.7k
    Mene zanima ako Almena dođe, što ćemo mi sa tri desna krila? Još ako Ivanušec dođe lijevo, ok onda ide prodaja Hoxhe ali desno ne znam… Kada još Dani budem spreman igrati utakmice, a ne vjerujem da idemo u prodaju i Lisice.
  • Olmic
    5.9k
    dns vijest da su porucili topicu da moze ici
  • Ljubo
    1.7k
    Znam, ali mi ove sezone nismo bili u situaciji sa tri zdrava krila koja konkuriraju za utakmicu, imali smo Topića i Lisicu. Pretpostavka mi je da onda na zimu netko ide. Jer jedno od ta tri krila se neće bas naigrati.
  • Crni86
    24k
    Ili je mozda Ivanusec sve rijesio po brzom postupku
  • Nogo
    12.7k

Sumnjam da je on. Prije će biti Almena.
    Ako već i riješi onda bolje da to bude kroz dan, dva da ga se stigne prijaviti za Europsku ligu.
  • Dinaminjo
    2.4k
    Jel itko pratio Amira Hadziahmetovica..

Raskinuo sa Besiktasem, 4m, DM, 29 g
  • VolimDinamoOo
    595
    Almena i ivanusec in, lisic i topic out i savrseno
  • Hebimir Strašni
    358
    Nije mi jasna ekipa koja slini i veseli se Almeni. Lik je 20% slabiji od Lisice. Taj transfer nema nikakvog smisla.
  • Thor
    3.9k
    Kaj je vama,kakav Almena sad??
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.