• vjeko1701
    28.8k
    Osobno mislim da zdravi Ivanušecemilperska

Da, samo je pitanje dal se to može dobiti. On navodno ima neke kronične probleme.
  • Podrška Ivanu Filipoviću
    10
    Podsjetnik da su prodali Bakrara za 3 milijuna poslije sezone sa skoro 20 golova uglavnom na krilu.

Onaj netalentirani Litvanac u Hajduku koji ne zna loptu štopati je otišao za 5.

Meni to nema smisla, ali evo, očito takvi transferi su nam realnost sa Dapcem.
  • FazeN
    8.1k
    Meni to nema smisla, ali evo, očito takvi transferi su nam realnost sa DapcemPodrška Ivanu Filipoviću

U sat vremena si izvrijeđao roster, predsjednika, sportskog direktora, a da ne spominjem profilnu gdje si veličao tattu?
    Ovo nema smisla
  • miro
    9.7k
    Bakrar je otišao za 3 puta koliko smo ga platili i forsirao je odlazak, za njega mi je žao, ali to mi nije loš transfer
  • Mr Anderson
    21.7k
    Almena i Ivanušec imaju smisla ako prodamo najmanje jedno desno i jedno lijevo krilo. Ovak ih samo skupljamo ko hrčci.
  • vlatkomarkovic
    4k
    Problem za Miška može biti kime će zamijenit FrukaNORTE

Sa svime se slažem, ali za ovo me bas puca kifla :lol: ima Jankovića i Vignata…. Ionako Fruk nije po smeku očito Keka

Kao drugo molio bi ove ceste dušebrižnike, koji skaču na svaku kritiku ili nedovoljnu pohvalu po njihovim standardima i proglašavanje svakog nenavijacem Dinama ili Tatticevcem ili Antolicevcem da pogledaj ovog novopridošlog člana i da vide kako izgleda jedan takav “pravi”. Kako ih ono nazivaju Tetkom. Pa da idući put kada sjednu na kičmu nekom, da vide šta znaci stvarno biti trovač itd.
    10
    Slika je bila pogrešno postavljena jer sam ju imao spremljenu od ranije i iz srca se ispričavam za istu. Protiv sam kriminalca u Dinamu i žao mi je za off topic.
  • Ivan0302
    2.1k
    buraz u pola sata pisanja na forumu 5 puta si sliku promjenio i to je svaka trolerska
  • pešća
    1.9k
    buraz u pola sata pisanja na forumu 5 puta si sliku promjenioIvan0302

Nije lik baš čist u glavi.
  • Zg123
    4.4k
    Podrska Ivanu Filipovicu ili ti na sportnetu Igram managera sa Slaven Belupom gdje je baniran tamo na tjedan dana zbog velicanja tate i izjednacanje njegovih kriminalnih radnji s Bobanom pa je sad tu dosao trolati
    10
    Uvaženi
    Kolega sa lijepim imenom Ivan, vi doslovno imate profilnu trollersku našeg najvećeg stručnjaka na televizijama i koji je vodio Dinamo u najteža vremena kada nas se kralo na terenu radi izgreda navijača, a istovremeno kralo i na tribinama i u računovodstvu radi kriminalaca u upravi.

Dopustite i vi meni da imam našeg vratara kako neuspješno brani krumpire. I da se odlučim što da tamo stavim.
  • vlatkomarkovic
    4k

Evo meni je bas drago da si tu, dobrodošao, ali ne zato jer te podržavam. Nego da ovi koji mjere koliki je ko navijač i progone glasne većine vide kako izgleda pravi hejter.

Meni i još nekim kolegama ćeš olakšati postove….
    10
    Zahvaljujem na podršci i nadam se da ne shvaćate moje upise kao da želim loše Dinamu.

Bio sam nekada na sportnetu, ali ne s tim nickom.
  • emilperska
    18.2k
    Da, samo je pitanje dal se to može dobiti. On navodno ima neke kronične probleme.
    9m
    vjeko1701

S čime?
    Pa on nije imao ozbiljnu ozljedu u karijeri?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.