• Fan
    2.7k
    Vidjet ćemo u Europi hoće li to biti dovoljno. Svejedno sam dojma da nama već dugo treba neki klasični razbijač s kojim bi, uvjeren sam, smanjili broj primljenih golova.
  • FazeN
    8.1k
    Da ovaj novi profil "Podrška Ivanu Filipoviću" ne ispuni forum negativom,
    Ivanušec je i službeno zatražio raskid, te sad pregovara s Nizozemcima.
  • vjeko1701
    28.8k
    Da, "novi"...
  • modri-kibic
    2k
    Nije da je zaboravio igrati, dolazi u dobre pozicije, samo ga ne ide gol. Bude.Mali Zeus

Isto kao Zajc prošle sezone kada je došao. Čim je zabio prvi gol, pala je blokada u glavi i bio je jedan od najboljih. Tako vjerujem da će biti i sa Oršićem.
  • DiddyGuela
    6.7k

Dobro sta to konkretno znaci za nas? On moze dobiti raskid kako bi lakse potpisao negdje dalje, ne mora to biti samo Dinamo.
  • zmujcinslbrod
    354
    ma postaje upitno i Mišić priča, koliko on nama u zadnje 2 god donosi u Europi sa razigravanjem ili čim već, što ako nama treba snaga, trka na 6ici protiv renomiranijih protivnika a na 8icama neka se dečki igraju nogometa...
  • OsamŠest
    8.3k
    A od Orše se vidimo već odustaje. Nije da je zaboravio igrati, dolazi u dobre pozicije, samo ga ne ide gol. Bude.Mali Zeus

Slažem se. Samo da prvi uđe i on će trpat ko na traci. Previše forsira za tako iskusnog igrača, ali jasno je da je želja ogromna. U HNLu do kraja karijere može svake sezone do double-double učinka.
  • NekiTamo
    102
    čekaj da napiše da je sve dogovoreno i da dolazi i onda će obrisat post :grin:
  • Podrška Ivanu Filipoviću
    10

Zajc nije uopće igrao prošle sezone do onog kupa gdje je izdominirao. Čim je tamo proradio, odmah je bio klasa.

To nije isto kao Oršić sa 10 nastupa bez učinka.
  • NORTE
    26.9k
    Ivanušec je i službeno zatražio raskid, te sad pregovara s Nizozemcima.FazeN

Ima dovoljno vremena da ga prijavimo za EL, a općenito govoreći Ivanušec je sigurno novi igrač dinama.
  • DrRatoljub
    1.4k
    Bio sam protiv Ivanušeca kad se to spominjalo prije tipa 3 tjedna. Danas sam apsolutno za, kakav god da je ne odbija mu se lopta metar kad ju prima i zna dodati brzo prvom do sebe. Ionako naša ekipa ne igra obranu pa je to nebitno.
  • Podrška Ivanu Filipoviću
    10
    Odlična vijest. Ivanušec i Kotarski bi bila prava pojačanja.
  • ZgDLions
    1.9k
    Ja sam protiv, dosta mi je više tih podgrijanih juha, daj ove mlađe, nije da bumo sa Ivanusecom osvojili euro ligu.
    Nema trideset, ali ni dvadeset da je preprodajni čudesni potencijal.
  • emilperska
    18.3k
    Tocno su 3 godine otkako je Ivanusec sto pod vlastitim sto pod managerskim, a sto pod izbornickim presingom otisao u Nizozensku.
    Mislim da mu je sve dopizdilo i da zeli uzivati u nogometu. Zna i on da mu nigdje nece biti kao ovdje.

Osobno mislim da zdravi Ivanušec je kroz mjesec dana Ribery za sve Almene (dobar igrac), Rodrigueze (nitko nema blage kakav je na seniorskoj razini) i Hoxhe, Lisice, Topiće koje gledamo svaki tjedan 2x.

Uz to kao 8ica je bio starter Dinama protiv Chelsea i Tottenhama.
  • miro
    9.7k
    Preletim komentare sad i dvije stvari sam samo zapamtio:

1.netko bi Oršu stavio u Dinamo 2 :rofl:
    2.Stojke ne smije ići za manje od 5-6 milja :rofl: :rofl:

Dajte ljudi jebeni Mlačić se prodao za tu lovu, ako netko pusti Stojkovića za te novce onda nek idu svi u klubu u kurac
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.