• mali M
    10.4k
    Capellas je prvi operativac našeg kluba i vjerujem da je to istina.Jima

Ja tebi vjerujem. Pitanje, da li kao takav ima ovlasti da opali pljusku Kovi što je poslušnik Bobana ili bi to bio sukob interesa?

Inače što se tiče Ivanušeca, sve pet, ali još jedna visoka osmica koja neće ništa pomagati Mišiću je nešto suludo! Izludit će me ova retardirana taktika da dvije visoke osmice koja apsolutno ne odgovara ovom kadru jer te osmice moraju biti na ogromnoj razini trke, a nama spavaju u napadu... To bi prvo pitao i Kovu i Cappellasa i Dabca i Zvonu na članskom danu... Jel smo mi svi ludi ili oni svi slijepi?!?!
  • NORTE
    26.9k
    ukoliko Stojke je taj koji ide, za duplo manje novaca dovedemo Fruka. Rijeka nije nikog prodala, nije ušla u konfvlatkomarkovic

Ako je istina da je trebao doći da smo prošli Viking, onda ima šanse da dođe i sad.

Miško želi zaradit i može zaradit odmah, europu ne igra, Fruk odlazi uskoro, a 2-3 milijuna eura i je neka optimalna cijena za dovesti ga odmah u dinamo.

Problem za Miška može biti kime će zamijenit Fruka.

Stojke je procijenjen na 7.2 milijuna eura, sve ispod 5-6 bilo bi nedovoljno za njega.

Sve u svemu, Bobanu je vjerojatno jasno da su nam pojačanja potrebna ako želimo rezultat.
  • mali M
    10.4k
    netko sa 10 nastupa, 0 golova i 0 asista i koji promašuje onakve mrtve zicere kao jučer koji mu je sredio Beljo, nije ni za Rudeš.Podrška Ivanu Filipoviću

Odličan prvi post! Dobrodošao sa ovakvim kvalitetnim i analitičkim upisima
  • Podrška Ivanu Filipoviću
    12

Zahvaljujem, dajem sve od sebe u svojoj iskrenosti.
  • Fan
    2.7k
    Al evo, u teoriji, ako se prodaju Dominguez za 10+, Hoxha za 2+, Topić za 2+ a dovedu Kotarski, Almena i Ivanušec, kako bi ocjenili takav finiš ovog roka?vjeko1701

Ja sam i za Ivanušeca i za Almenu, ali samo zato jer je prekasno. Upitno u kakvom je stanju Ivanušec nakon 2 godine ničega praktički, a nije ni krilo klasično, kao ni Almena, al mislim da su upgrade na ovo što imamo.
    Kotarski top golman za naše prilike, ali puno prekasno.
    Opet nemamo zamjenu za Mišića jer se Rus više čini kao neki hibrid 6/8 pa opet nemamo klasičnu šesticu koja nam očajnički treba (ali + što nam to rješava poziciju Zajca).
    Prodajom Domingueza na desnoj strani ostajemo sa Galetom i Valinčićem te Zebićem (?) i Tabinasom kao zamjenama. Zebića rejtam visoko, ali nisam siguran da ima povjerenje Kove pa mi je i to upitna situacija.
    Meni bi završna ocjena bila 2/5 ako se ovako sve ostvari, kad uzmem u obzir i ostale dolaske, baš loš i (kratkoročno) bezidejan rok.
  • Podrška Ivanu Filipoviću
    12
    Meni se Rus jako svidio na prvu, ali s obzirom kako je igrao ne slažem se da je osmica jer mislim da je upravo netko tko pokreće igru i traži okomita rješenja. Optimističan sam da se radi o jedinom Bobanovom pojačanju ovo ljeto da je blizu ili za prvih 11.
  • Crni86
    24k
    Opet nemamo zamjenu za Mišića jer se Rus više čini kao neki hibrid 6/8 pa opet nemamo klasičnu šesticu koja nam očajnički trebaFan

Misic je hibridni 6/8.

Ja vjerujem da ce rus u hnlu moc odigrat solo sesticu i odmorit misica. Ali isto tako u jacim tekmama ih sigurno ocekujemo zajedno na terenu.
  • emilperska
    18.3k
    Ne vjerujem u prodaju Stojketa i Domingueza ovaj rok.

To znaci da nam treba priljev od 15-20 mil, a ne 10. To mi je onako Lesicki scenarij, a ne realnost.

Da moram gađat Dominguez+Topic= 10-12 mil EUR
  • vjeko1701
    28.8k
    Kotarski top golman za naše prilike, ali puno prekasno.Fan

Kotarski nije mogao nastupiti za nas u pretkolima tako da apsolutno ništa ne bi značilo da je doveden i ranije.

Opet nemamo zamjenu za Mišića jer se Rus više čini kao neki hibrid 6/8 pa opet nemamo klasičnu šesticu koja nam očajnički treba (ali + što nam to rješava poziciju Zajca).Fan

Pa nije ni Mišić klasična 6, jučer je Kravtsom preuzeo Mišićevu ulogu nekih 10-15 minuta nakon ulaska dok je Mišić otišao više gore jer nije imao snage da drži leđa cijeloj ekipi. Klasična 6 ne bi bila zamjena za Mišića nego dodatak njemu u vezi. Rus mi se pak čini kao da ga zbilja pripremaju i za Mišićevu ulogu i za igranje sa Mišićem, ovisno o potrebi.
  • Fan
    2.7k
    Točno, Mišić je to, zapravo sam više mislio baš na to da nemamo zamjenu za njega u vidu solo 6 za jače utakmice gdje nam baš treba takav igrač. U HNLu u 90% utakmica valjda ni ne trebamo solo šesticu ako bi Rus (ili netko drugi) u određenim situacijama više pokrivao svoj prostor prema iza da ne ostaju ogromne rupe.
  • Crni86
    24k
    vidu solo 6Fan

Onda stavis na teren dvije hibridne 6/8 i tu si :smile:
  • Mali Zeus
    22k
    Rus može pokriti Mišića tj i zamijeniti ga i igrati s njim.
  • mali M
    10.4k
    Meni je samo drago da vidim da hrpa ljudi više vidi da su nam potrebnije dvije 6/8 i vezi nego dvije 8. Zašto to Kova kojem je to posao nikako ne vidi je misterij :lol:
  • Mali Zeus
    22k
    A od Orše se vidimo već odustaje. Nije da je zaboravio igrati, dolazi u dobre pozicije, samo ga ne ide gol. Bude.
  • Mali Zeus
    22k
    nije ti bas jasno kaj on radi jel?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.