• Efes Pilsen
    16.8k
    Krila su ocigledan problem, ali nisu bez ucinka. Mene zanima detaljna analiza primljenih golova, koji je uzrok sto primamo sve sto protivnici opucaju? Jel do kvalitete kadra, kvalitete strucnog stozera, oboje?
    Gledajuci EL zdrijeb mi prvenstveno moramo bit cvrsti iza, nismo zavrsili utakmicu bez zabijenog gola, tu se uvijek nesto nade.
    Kovacevicu se ovo dogada dvije godine zaredom, pa je posteno da se i trenera ubaci u miks.
  • NORTE
    26.9k
    slažem se ali Ivanusec dve godine ne igra ozbiljan nogomet. Vrijednost mu je pala sa 13 na 1.5. Kak istrpit i njega i Oršu i gurat NoahaElDorado

Sve nam dobro dođe.
    Ako ne bude klapalo i ne bude rezultata, ima i drugih trenera na tržištu.
    Nsoki nije instant pojačanje da se sad možemo pouzdat da će radit razliku na terenu, tek ga trebamo vidjet na djelu, nismo ga skautirali nego nam je ponuđen.
  • Kruno
    1.7k
    Meni Kacevenda nije igrac za Dinamo.
  • ElDorado
    13.9k
    to su ti igraci iz Lokse koji nisu imali definiranu poziciju. Igrali su sve zivo u ofenzivnom dijelu i na kraju igras sve i nista. Kač je u loksi igrao najvise desno krilo i bio veliki talent. Pa i Stojke je igrao svasta. Stojke jos uvijek zabrije s defenzivom i sece u obranu. I Baturina je bio takav. Ali eto trener ga je prvo 4 mjeseca drilao dok nije od njega dobio kae htio.
    S Kačom bi trebalo raditi i raditi.
  • Dinaminjo
    2.4k
    Ucinak krila i navale protiv Vikinga

Lisica: gol, pred asitencija za Stojkovica za gol u Nor
    Hoxha: gol
    Orsic: lopta za Belju kroz obranu, lopta za Stojkovica u Zg kad je ovaj pucao iz kuta
    Topic: ozljeden

Stojkovic: asist
    Beljo: gol, asist i promasena velika prilika

Dakle od 5 velikih prilika, u svim osim u prvom golu participirala su krila u kreaciji ili realizaciji
  • Murta
    32
    to su ti igraci iz Lokse koji nisu imali definiranu poziciju. Igrali su sve zivo u ofenzivnom dijelu i na kraju igras sve i nista. Kač je u loksi igrao najvise desno krilo i bio veliki talent. Pa i Stojke je igrao svasta.ElDorado

S jedne strane se apsolutno slažem da Loksini ofenzivci igraju sve pozicije da ih se što lakše proda. I da kupuješ mačka u vreći.

S druge strane, u generaciji i pol su imali Kačavendu, Stojkovića, Krivaka i Canjugu. Ko je tu kaj?

Meni je logično da je Stojke igrao lijevo krilo jer je brz, dešnjak i ima moć ponavljanja. Iako on krilo baš i nije stilom igre.
    Ostala trojica su bili sve, Canjuga je zbog noge i tehnike prirodno desno krilo, ali je najsporiji pa to nije to. Zato su ga s pravom više gurali u sredinu.
    I onda imaš Kačavendu i Krivaka di Kač ima brzinu i moć ponavljanja, ali je i više defenzivac, a Krivak talent i tehniku, ali isto nije ekstra brz. Logično da obojica mijenjaju poziciju desnog krila s obzirom na stanje u utakmicama.
  • Zagi
    19k
    I Baturinu i Ivanušeca se šaltalo od jednog krila do drugog, te obje osmice . U A momčadi.
  • Omake
    20.9k
    Na početku prijelaznog roka doveli desno krilo koje će biti ako Bog dragi da biti spremno i uigrano sa ekipom početkom desetom mjeseca. Sada, na kraju prijelaznog roka to radimo sa još dva igrača, vjerojatno oba isto krila. Ovaj rok je vjerojatno ispasti jako dobar dugoročno, sudeći po svemu lani, ali kratkoročno mi je razočarenje. Ponajviše jer se toliko dugo čekalo s golmanom i rezervom za Mišića. Kada vidim da je npr Ferrah prodan za 2 milje, srce me zaboli.
  • Ivanmtk
    2k
    Znači napunit roster balastom, a ako ne bude klapalo smijenit trenera. Ma divno
  • NORTE
    26.9k
    Znači napunit roster balastom, a ako ne bude klapalo smijenit trenera. Ma divnoIvanmtk

Kakvim balastom ako smo za qrac na europskom planu, a protiv Istre se spašavmo uz nikakvu igru.

Zašto se ne bismo pojačali, posebno ako nismo dobri.
    Kvaliteta i konkurencija su dobra stvar.

Pravi trener ne stvara balast, nego ga iskoristi ako nešto vrijedi, a svi naši igrači vrijede.
  • vlatkomarkovic
    4k
    Ok, znaci očekujemo prodaje 2 koliko mogu shvatiti iz svega, vjv Sergi + 1 najvjv Stojke, ali moguće netko drugi i neke dolaske. Ak Stojke je taj onda se nadam da je zamjena 10ka ili barem igrač koji može igrati 10ku, meni je Almena fini igrač i mislim da može pomoći Dinamu, ali nije pozicijski zamjena za Stojketa. Po meni bi savršen scenarij bio da, ukoliko Stojke je taj koji ide, za duplo manje novaca dovedemo Fruka. Rijeka nije nikog prodala, nije ušla u konf, ok imali su financijski plodonosne godine prije, ali sumnjam da mogu bez prodaje i mislim da bi mogli dati Fruka ispod cijene. Ode li Stojke, a ne dovedemo li zamjenu onda Šunta koji je skupljao minute ili Benkotic koji je po meni uz Zebica i Mikica najviše pokazao u Dinamu 2 dosad, ok bile su samo 2 utakmice, ali to je to. Ali to bi mi bilo jako tanko za Europu, i naravno Mudri, za HNL ide.
  • BlueDD
    60
    S time da za golmana i postoji opravdanje, razumno mi je bilo čekat Livakovića do 15.8. ako postoji šansa da ga dovedeš, s druge strane za veznog ne postoji razumno objašnjenje zašto nije netko doveden, pogotovo kad uzmem u obzir da smo htjeli Peretza što znači da je bila identificirana potreba za tim tipom igrača. Iskreno sam očekivao da će to biti rješeno do prvih utakmica...
  • vjeko1701
    28.8k
    Zbilja ne vjerujem da je situacija takva da ide i Dominguez i Stojković. Pa više se priča da bi probali izdržati do zime bez ikakve prodaje nego da prodajemo čak dva prodajna potencijala.

Osobno mislim da će na kraju ići Dominguez i to ćemo saznati jako brzo i da uz njega ide još Hoxha ili Topić za neki manji iznos, zato se priča o Almeni i Ivanušecu.

Al evo, u teoriji, ako se prodaju Dominguez za 10+, Hoxha za 2+, Topić za 2+ a dovedu Kotarski, Almena i Ivanušec, kako bi ocjenili takav finiš ovog roka?
  • Podrška Ivanu Filipoviću
    10
    Oršić je pod hitno potreban Dinamu II. Dečki tamo trebaju vodju na terenu, a ionako je prespor čak i za HNL.

Na lijevo krilo može bilo tko umjesto njega jer netko sa 10 nastupa, 0 golova i 0 asista i koji promašuje onakve mrtve zicere kao jučer koji mu je sredio Beljo, nije ni za Rudeš.

Ako je moguće Hoxhu isto nekome darovati, ili daj Bože prodati. Ivanušec ako nije bio teže ozljedjen će bit 3 klase iznad ove dvojice.
  • Dinaminjo
    2.4k
    Bilo bi vrh kad bi isli Hoxha, Topic i Neva, a da Sergi ostane.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.