• The Undertaker
    10.1k
    Boban nije kriv za sve ali je odgovoran za sve u klubu. Nebitno da li prima plaću ili ne. To mi je obični populizam.
    Koliko čujem, njega se stvarno i pita za sve.
  • Fatos Beqiraj
    3.2k
    Sportski sektor cini vise osoba, tako da kod transfera dadne misljenje i dabac i capellas i vlaovic i boban i jos mozda neko. Tako ta prica da neko kroji nesto veze s vezom nema. Moze neko dat prijedlog a da neko se sam pita sigurno nije
  • DerHerrKool
    1.7k

Pa zna se hijerarhija, o tome ti i pričam. Bobana smo birali i on je odgovoran. Na njemu je da odabere svoj tim i sa njima napravi najbolje kaj može za klub. Nama su iskomunicirane pozicije ljudi u tom timu, ali kao i u svakoj drugoj organizaciji svi oni rade "kaj im Boban kaže". Isto je tako na njemu da procijeni kvalitetu koju dobija od tog tima i da mijenja ako milsi da treba. Najbolje da će on tebi sad svaki projekt unutar kluba prestavljati i navoditi tko je koliko i za kaj odgovoran. Uostalom zakaj je tebi bitno jel Vlaović napravio malo više oko Vidovića, a Dabac oko Bakrara, recimo?
  • Zagreb1992
    3.8k

Naravno da hoće doći kad ga više nitko ne želi ...rađe bi gledao juniora nekog u ekipi nego povratak Ivanušeca ...neka si traži što dalje angažman od Dinama
  • Kruno
    1.7k
    Ja sam uvjeren da ce Ivanusec bit odlicno pojacanje.
  • Yovitssa
    1.1k
    Bio bi upgrade na doslovno svim pozicijama u vezi s obzirom kakve trenutno igrače imamo i u kakvoj su formi...
  • NORTE
    26.9k
    Kao što sam pisao prije cca tjedan dana, Ivanušec.
    Dobro bi nam došao, a nama je on pojačanje.
  • Fan
    2.7k
    Jebiga, doveli smo se u situaciju gdje bi nam Ivanušec bio pojačanje. I tu ne smijemo gledat na to kao da mi njemu činimo uslugu jer je realnost takva da i mi trebamo njemu i on nama.
  • JMastermind
    1.8k
    Ivanušec koji je otišao od nas nam jest pojačanje.

Isto kao što je Orša koji je otišao od nas pojačanje.

E sad...
  • ElDorado
    13.9k
    baš tak. U Paoku nekih 600 min, jedna asistencija. 6 tekmi poceo. Uvijek zamjenjen ili trash minute
  • Jos-Optimus
    13k
    Ja sam bio protiv Ivanušeca zbog drugih stvari, ali ako ga uzmemo onda ću navijati kao i za svakog drugog igrača koji nosi naš dres i vjerovati da se može vratiti na staro
  • Bryan
    141
    Meni je samo pitanje kaj će nam i Ivanušec i Almena. Obojica su u igri za 4 ofanzivne pozicije. Tu su nam Stojković,Zajc,Kačavenda, Nsoki(kojem je jučer trener trebao dot Oršićeve minute)Kravtsov i krila ,kakva god jesu i to trojica desno i dvojica lijevo.
    12 igrača za 4 pozicije. Trojicu slabijih od tih 12 bi dao za nekog tipa Šunjić,Jerko Leko,Kruno Jurčić,...
  • ElDorado
    13.9k
    Ivanušec tu može samo za neku visoku osmicu. A tog imamo i previše (Stojke, Zajc, Kač). I jos ga treba dizat u formi jer nije igrao. Tak da mi nije bas neki bingo. Fali nam snage, motoricnosti, defenzive u vezi. Ivanusec to nije.
  • NORTE
    26.9k
    Igra nam je apsolutno za qrac, nismo moćni, ispali smo od vikinga 5:3 bez pobjede, uz puno sreće prošli thuna bez pobjede (tek produžeci s igračem više), kiksali u Puli, a ljudi pitaju što će nam Ivanušec i Almena, iako nemamo dobra krila već godinu dana otkako je Boban došao.

Ako ne želimo glatko gubit kao protiv Celte, Betisa, Lillea i Midtjyllanda, nama trebaju pojačanja.
  • ElDorado
    13.9k
    slažem se ali Ivanusec dve godine ne igra ozbiljan nogomet. Vrijednost mu je pala sa 13 na 1.5. Kak istrpit i njega i Oršu i gurat Noaha

Edit: gledao sam Oršu u Pafosu. On je igrao isti nogomet kao i sad. Samo je Pafos tranzicijska momcad pa je imao puno visr prostora
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.