• emilperska
    18.2k
    Optimističan scenarij bi mi bio dolazak Kotarskogvjeko1701

Ja sam ovo shvatio kao done deal.

Nekako je prehektično bilo u zadnjih 48h. Ja sam mislio da je Kotarski potpisao hahaha.
  • vjeko1701
    28.6k
    Jedini izvor je bio Olivari da je "blizu" al dok ne vidim Dapčev smiješak na slici i Kotarskog sa kemijskom u ruci, ne računam na niš.
  • Svi na Sjever
    3.7k
    Solidan ždrijeb koji će puno reći o našoj momčadi i treneru.

Znam samo da ćemo Sunderland dobit u gostima, a Anderlecht doma vjerojatno dosadnih 1-1.

Dinamo - NEC, samo bez atentata...
  • Paggini
    97.3k
    Ali realno, kadar je fkt ok za bit u 24 EL.emilperska

S ovim rasporedom kojeg imamo, da su svi zdravi, da su svi u relativno dobroj formi, rekao bih da je.

Da dođe Kotarski, da se Kravcov i Nsoki pokažu kao instant pojačanja koja će donijeti tu neku novu dimenziju u ekipi, da Dani uđe u formu i najbitnije od svega, da Kovačević niotkuda pokaže da može pripremiti ekipu za jedno krvavo gostovanje u Rennesu ili Sunderlandu, iskreno mislim da možemo ciljati dosta visoko.

Mislim, kao što svi to i govorimo, najbitniji faktor u svemu tome je Kovačević, a sad će kristalno jasno, bez ikakvih "a možda", "pričekajmo", "uigravamo se" isprika, ima 8 utakmica Europe (plus HNL) da dokaže svakom tettku (a i sam sebi vjerojatno) da je kalibar za Dinamo. Iskreno mislim da mu nogometnog i trenerskog znanja niti malo ne fali, ali mora se dignuti na višu razinu
  • db-izbjeglica
    21.4k
    Golman je problem, ali golman nije jedini problem dinamovog obrambenog segmenta. Pojačanja su nužna, inače će ovo biti još jedna sezona ni vrit - ni mimo.
  • Sajla
    23.2k
    uvijek ću biti optimističan i uvijek ću očekivati i željeti najviše i najbolje.
    ali najgore od svega mi je kaj ja u ovom trenutku nemam pojma kaj dinamo može. završile su kvalifikacije, odigrali smo 3 utakmice u HNLu, sve skupa 9 utakmica ili skoro 20% sezone, a nemam definiran osjećaj gdje smo. nove igrače još nismo vidjeli (ne računam Radeljića i Oršića koji nisu nepoznanica) i sve što od njih očekujem je u domeni nade. ta neizvjesnost me muči više nego prije bilo koje druge sezone u zadnje vrijeme.

btw. EL je predivno natjecanje. nudi utakmice između Benfice i Milana, Juventusa i R.Sociedada, ali i Ararat - Torreense, OFI - Hapoel BS.
  • eol12
    1k
    Ajmooo Dinamo!! Nadam se da ćemo se pojačati još, da je Kravcov pojačanje i da će Kova ookazati života u Europi i da se može uzeti jedan skalp protiv izrazitih favorita, uvijek ću se nadati i željeti najbolje, protivnici nisu lagani no na muci se poznaju junaci!
  • emilperska
    18.2k
    Tipa jedna pobjeda na otvaranju kontra Anderlechta koji nam je i dalje povijesni duznik radi 2009. bi mogla usmjerit dosta toga.

A i jedna repriza NECa iz 2008. bi nam sjela kao budali šamar.
  • emilperska
    18.2k
    Vrtim komentare od lani. Kad je izasao zdrijeb svi smo upisali pobjede protiv Malmoa i FCSBa. Ostalo je bilo u sferi nagađanja.. pod ostalo mislim na Fener i Maccabi.
  • rioda
    18.1k
    Pod pretpostavkom da neće biti novih pojačanja, ključna stvar nam je hoće li Kravcov biti pojačanje. I naravno, da nas ne iznenadi odlazak npr Vinlofa umjesto očekivanog odlaska Domingueza
  • bbzg
    237
    Prema ELO ratingu dobili smo 9. najtezi zdrijeb.

Prema istom tom ELO ratingu predvidja nam se 19. mjesto s 11 bodova.
  • NORTE
    26.8k
    hoće li Kravcov biti pojačanje.rioda

Piše Faze da je odličan.
  • vlatkomarkovic
    3.9k
    Prošle sezone je bio clear cut, 3 teške, 3 si favorit i 2 li-la ja papiru. Tako je i završilo slično. Sada je puno veći broj Li-La utakmica. Mislim kao Sunderland u gostima je po meni najteža, ali ono Englezi pitanje kako će pristupiti toj utakmici… Sturm doma je nominalno najslabija, al ono taj Sturm je razbio Hearts i nemaju los ulazak u sezonu… Leverkusen ima novog trenera nemali broj izmjena, AZ isto nije sad neki bauk…. Rennes jako varira… Nema sigurnih poena nema ni sigurnih poraza. Sve ovisi o ekipi i kako će Kova se snaći s ovako skraćenim rosterom i balansirati s HNLom, po meni je HNL najbitniji.
  • Ludovic IX
    12.6k
    kak skraćeni roster kad 5-6 igraca do 1.kola ce bit pa spremni nadam se a nisu još ni minutu odigrali
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.