• Krizy
    75.4k
    Prošle sezone smo čekali kraj drugih rezultata da saznamo jesmo li prošli ili ne.

Ove sezone očekujem napredak i da prođemo rutinski na gol-razliku.
  • Marc
    1.3k
    Ova Europska Liga je u principu tako surovo i teško natjecanje. Rewards ništa posebno, a mogućnost za usrat sezonu zbog poraza i atmosfere velika. Zato je ovo veliki ispit za Kovu i Dinamo. Ždrijeb sličan prošlogodišnjem i moći će odlično dati ocjena o napretku u odnosu na prošlu sezonu.
  • Dr Hofmann
    6.2k
    Kotarski je došao, a valjda će i Kravcov, Rodriguez i Nsoki bit u konkurenciji.

Čemu pesimizam, treba bit nerealno i infantilno optimističan i onda kao pravi Dinamovac doživljavati živčane slomove. Ionako će uvijek netko kenjat za nešto. Doma 10 bodova, Hapoel dobit vani, nešto štipnut kod ovih zapadnjaka i bomba

Ajmo majku mu jebem
  • Jurki
    27.6k
    Bjelica bi tu uzeo 20+ bodovawolfgang14

Bjelica iz 2018.te ili 2019.te da.. Bjelica iz 2026.te nema šanse.
  • emilperska
    18.2k
    Ja se nadam da bi barem jedan od teškaša mogao biti u zadnjem kolu kada imaju osiguran prolaz u top 8. To bi mogla biti olakotna okolnost jer bi mogli imati fokus na domaćem natjecanju.vjeko1701

Od kad je uveden novi sustav tog je sve manje. Rijetko tko osigura prvih 8. A i ako osiguraju igraju za što bolji zdrijeb.
  • Mr Anderson
    21.7k
    Bjelica iz 2018.te ili 2019.te da.. Bjelica iz 2026.te nema šanse.Jurki

I sigurno ne s ovom ekipom. Ekipa iz 2019. je bila daleko jača.
  • vjeko1701
    28.6k
    A gledam da bi Sunderlandu ili Leverkusenu mogao biti bitniji neki dvoboj doma nego razlika između 4. ili 6. mjesta na tablici. Nemoj mi još i to oduzeti. :D
  • Jurki
    27.6k
    I sigurno ne s ovom ekipom. Ekipa iz 2019. je bila daleko jača.Mr Anderson

To definitivno, al uvjeren sam da ovo nije plafon ove ekipe. Uz novog golmana, bolju takticku disciplinu momcadi, takticku pripremu utakmica ova ekipa moze 30 posto bolje u Europi.
  • GeneralNapoleon
    2.6k
    Bjelica iz 2026.te nema šanse.Jurki

Pa Bjelica iz 2025 je sa onom ekipom uzeo 8 bodova u 5 utakmica lige prvaka :lol:

Daleko od toga da mislim da bi s bilo kime uzeli 20 bodova.

Inace tesko za prognozirat. Samo po protivnicima bih rekao negdje 9-11 bodova realno.
    Uzimajuci u obzir kako izgledamo pod Kovom u Europi ne bih me cudilo ni da budemo na 3-6.
  • Mlađi referent
    16.2k
    Ova Europska Liga je u principu tako surovo i teško natjecanje. Rewards ništa posebno, a mogućnost za usrat sezonu zbog poraza i atmosfere velika.Marc

Ja bih rekao da je zapravo poprilično dobar omjer težina protivnika - prihod.
    Generalno rijetko koja ekipa koja je u EL bi mogla nešto previše reći u LP.

Nisu ovo vanzemaljski protivnici, ali nama djeluju jer smo se i mi vratili u 2013.
    U nekakvom periodu 2018-2022 bi mogli protiv svih ovih igrat na nož. Naravno, bili bi u dosta mečeva autsajderi, ali bi se dalo igrati.
  • emilperska
    18.2k
    A gledam da bi Sunderlandu ili Leverkusenu mogao biti bitniji neki dvoboj doma nego razlika između 4. ili 6. mjesta na tablici. Nemoj mi još i to oduzeti. :Dvjeko1701

Ma i ja se tješim da ce Kova pronać Bjelicu u sebi hahaha..

Ali realno tezi je zdrijeb nego lani, Kova u kontekstu Europe ne pokazuje bas nikakav pomak. Po meni su veće šanse za NE nego DA sto se tice plasmana među 24.
  • Fan
    2.7k
    bolju takticku disciplinu momcadi, takticku pripremu utakmica ova ekipa moze 30 posto bolje u EuropiJurki

Za ovo ti treba novi trener...
  • Paggini
    97.3k
    Kova u kontekstu Europe ne pokazuje bas nikakav pomakemilperska

Ima jedan grafit

na križanju

držićeve i slavonske
  • vjeko1701
    28.6k
    A u nekom pesimističnom scenariju, ja vidim da mi završimo na neka 4 boda bez da se itko dovede a već dovedeni ispadnu flop za flopom.

Optimističan scenarij bi mi bio dolazak Kotarskog, prodaja Hoxhe i dovođenje manje jednodimenzionalnog krila, afirmacija Kravtsova i Rodrigueza kao pojačanja i 12 bodova kroz krvavu borbu gdje nas nitko neće deklasirati.
  • emilperska
    18.2k

Ali realno, kadar je fkt ok za bit u 24 EL.

Ali mi ćemo strepit do zadnjeg ako i tad jer nam je coach loša kopija Ante Čačića i ako utakmica ne krene kako je on zamislio, sve propadne.

Kakav je to grafit?
    Upravo gledam gradit "Zivio Debrecen"..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.