• rokikaciga
    17.5k
    11 bodova ocekujem
  • Ludovic IX
    12.6k
    Iako nisam pobornik promjena trenera zbog poraza od Vikinga, da i ja zelim vidjeti napredak u EL u odnosu na lani. Prvo stav protiv klubova koji vrijede vise od nas a onda i bolje branjenje
    Mi cemo nešto zabiti, nadam sw svakome ali treba ne primit
  • Mlađi referent
    16.2k
    Anderlecht - Sturm - NEC - Hapoel

Dovoljno mjesta da se tučemo za prolaz
  • wolfgang14
    4.7k
    11 bodova ocekujemrokikaciga

image.png
  • sammir
    58
    Sa nevisticem/filipovicem na golu ako uzmemo 9 bodova bit ce dobro…
  • CerealKiller
    784
    Samo golmana uzeti i vec imamo +4 boda minimalno
  • Boycie
    4.3k
    Iz prvog pota smo dobili najgoreg, ako cemo po koeficijentu. Rennes je jaci od Lillea, znamo kak smo prosli. Sve u svemu ok skupina, samo bi okrenuo malo domace i gostovanja, ali kaj je tu je. Trenutna predikcija (sa ovim sastavom i okolnostima), oko 20og mjesta...
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Rennes je nedavno odigrao 2:2 s PSGom.. To je jebeno gostovanje di ce bit drz gace.
  • db-izbjeglica
    21.4k
    Bez pojačanja, bod gore-dolje će odlučivati o prolasku u KO fazu.
  • CerealKiller
    784
    Ma daj ovi iz Sunderlanda će se usrat kada vide Oršića. Dobit ćemo to
  • El Madrigal
    927

Možda se boje Darka Nejašmića...haha

Uglavnom vrlo dobar ždrijeb! Mogli smo iz prvog dobiti Juve, Milan, Benficu Marseille

Iz drugog pota smatram da su vrlo dobri protivnici iako teški.

Iz trećega se moglo dobiti i teže

Iz četvrtog Hoffenheim i Bešiktaš.

Znači srednji zdrijeb i to više povoljan nego neprolazan.

A što bi bilo da o ušli u LP. Da, genge bi sjele na račun, ali ako nam je ovaj ždrijeb težak, zamislite da smo dobili Vikingove protivnike.
  • Fan
    2.7k
    Lever, Rennes, Sunderland - 0 bodova (gol razlika -9)
    AZ, NEC - 1 bod (gol razlika -1)
    Anderlecht, Sturm, Hapoel - 9 bodova (gol razlika + 5)
    10 bodova, -5, 24. mjesto i prolaz dalje.
  • Profesor Baltazar
    210
    Uf, ne znam. Ovisit će puno o rasporedu utakmica. Nadam se da ćemo uloviti bar 10-11 bodova i proć dalje. Logično bi bilo očekivat napredak u odnosu na lani, ali trebamo se pojačat ili da ovi koji su dovedeni uskoče odmah i krenu radit razliku.
  • Noel
    24.1k
    Kak sam i napisao u jutarnjem postu ovdje će najviše toga odlučit raspored utakmica. Najgore bi bilo da nam se u raspored zaredaju tri teške tekme. Npr. Rennes u gostima Leverkusen doma pa Sunderland u gostima. Nebitno na početku u sredini ili kraju ako se spoje takve tekme bit će teško.
  • vjeko1701
    28.6k
    Ja se nadam da bi barem jedan od teškaša mogao biti u zadnjem kolu kada imaju osiguran prolaz u top 8. To bi mogla biti olakotna okolnost jer bi mogli imati fokus na domaćem natjecanju.

Sve ostalo, može se tu skupiti bodova al može biti i siromašna berba.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.