• hardek
    12.4k
    Maksimir:
    Bayer
    Anderlecht
    NEC
    Sturm

Gostovanja:
    AZ Alkmaar
    Rennes
    Sunderland
    Hapoel Beer Sheva

Termine ćemo saznat do nedjelje.
    NORTE

Idealan ždrijeb da vidimo di smo s Kovačevićem u Europi. Imaš miks svega, očekuje se napredak u odnosu na prošlu godinu. Ako ekipa opet bude pokazivala iste probleme kao prošle godine, to će onda postati veliki problem za Kovu
  • Dinaminjo
    2.4k
    Bas centriran, balansiran zdrijeb

Cim smo izvukli Sturm, platili smo Englezima.
    Steta mozda za Rennes.
  • periklo
    401
    Gledajući države iz kojih dolaze protivnici mislim da je ždrijeb prilično težak:

ENGLESKA (1. po državnom koeficijentu) - 1 protivnik
    NJEMAČKA (4. po drž. koef.) - 1 protivnik
    FRANCUSKA (5. po drž. koef.) - 1 protivnik
    BELGIJA (7. po drž. koef.) - 1 protivnik
    NIZOZEMSKA (8. po drž. koef.) - 2 protivnika
    AUSTRIJA (17. po drž. koef.) - 1 protivnik
    IZRAEL (24. po drž. koef.) - 1 protivnik
  • Chempers
    1.5k
    Mislim da bi bilo dobro da čim više od ovih 4 lakših igramo na početku. Kasnije i u siječnju nikad nismo u bajnoj formi.
  • Crni86
    23.9k
    Cisto dobar zdrijeb. Po mjeri bi reko.

Doma imas 3/4 di mozes rec da si blagi favorit. A vani opet sve ekipe s kojima se da potuc.

Sve ce ovisit ocemo li smanjit ind greske i pojacat igru u obrani. Dojma sam da napadacki mozemo svima zapaprit, ali isto tako trenutnom igrom da mozemo vise sebi pred golom zakuhat.

Ugl, bit ce jako zanimljivo.
  • Common Sense
    1.5k
    Težak ždrijeb, ali srećom po nas imamo lukavog trenera koji može i zna iznenaditi u Europi.
  • mrgud
    866
    Ako ulovimo 4 boda puna šaka brade
  • Archangel
    271
    A gle ako ćemo osvojiti EL nitko od ovih nam ne smije biti bauk.
  • keppi
    623
    Rekao bih osrednje do dobro.
    Pozitivno da nema Španjolaca.
  • Ludovic IX
    12.6k
    kao je ovaj Ivica Medo glup... da, moramo prodat jednog igrača za 10 milja ali imamo potencijal prodat par ne esencijalnih igrača za tu cifru otprilke a zamijeniti ih potencijalom (dani, nsoki, taylor, zebić...)..

oni moraju prodat dva najskuplja igrača a nemjau niti jednog koij može doći na ne na 7-8 milja nego niti na 5. i to da zatvore hitne dugove od 10 milja što su jučer morali platiti.. ovih 6-7 što će zaradiot u ECL milja im nije dosta da pokriju 2026-u jer su i sami rekli da im treba još 12 milja do 31.12.

bit će malo manje dužni a mi jesmo zajebali ali nismo nit u neke egzibicije ulazili pa nemamo težak zadatak popunit budzet.. a potencijal u dinamo 2 i u juniorima postoji i samo treba isplivat. doveli smo 4-5 mlada stranca od kojih neg jedan uspije, bit čemo već na konju
  • Facke
    8.8k

Di smo? Ja mislim da su ove sest utakmice u kvalifikacijama dosta rekle gde sme s Kovacevicem u Europe. Proslu sezonu sme jos male vise zmirili el je nova ekipa ali s ovem za sad nisam zadovoljen. Ja bi mu vec sad papere dal. El trener Dinama mora pune bolsi posel odelati v Europe. Igrali bume ziheraski nogomet pod Kovu, ak zememe 9 bodova bude super.
  • ZG plavi 01
    571
    Steta samo kaj su sva gostovanja daleko (iz navijacke perspektive). Recimo da je gostovanje u Grazu doslo bi 3k nasih navijaca.
  • Benkovčar
    1
    Hapoel igra u Bukureštu
  • Diavollo094
    278
    Kad ide najava Istre da čujemo šta ima za reći trener
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.