• Dzoni
    7.8k
    Ma i ja ako bi Dominguez otišao ne bih imao previše protiv, jebiga trebaju novci. Ali isto tako, definitivno ne želim da ide u Lazio, kao ni Zebić
  • emilperska
    18.1k

Za Domingueza me bk gdje ce otic. Moze i u Arabiju ako želi ako su pare ok haha.

Zebića vidim u repki, stalo mi je jel.
  • Orc123
    16.9k
    Samo da se rijesimo tog skart igraca taman i za 10 mil eura...samo da ide....kako samo nwrko moze ponuditi takav novac za njega...sve idiot do idiota u tim klubovima rade.

Haha koja parodija.....ko da se rjesavamo nekakvog panja ili igraca koji je teret....strasno.

Nego, i ja bi volio da ode da ga tamo cijene i da dokaze svima kakva je jebena igracina.
  • emilperska
    18.1k

Koštao nas je 6 ili 7 euro golova direktno, a na tržištu navodno (makar dok ne ode ne vjerujem) mozemo dobit 10m EUR koji nam trebaju.

Da čekamo da sjebe ove sezone još 6 golova pa da ga prodamo i da zakoči razvoj Zebića do kraja ili mislis da je idealno vrijeme da ga uvaljamo nekome dok hype postoji?
  • Dinaminjo
    2.4k

Kolko su golova van Dijk ili Maguire kostali svoje?
  • emilperska
    18.1k

Nebitno, oni su u svojim ekipama najbolji stoperi ili su bar bili. Dominguez je u Dinamu 3. ili 4. stoper trenutno i igra samo zato što se očekuje novac od njega u vrlo kratkom roku.

Ne postoji nijedan sportski parametar da je on trenutno bolji stoper od Galešića za ono što nama u Europi treba.
    Dakle, dok on mora igrati, mi ne igramo s najjacom postavom. A to se u Europi odmah osjeti, u HNLu prolazi isto kao što je za vrijeme ZM prolazilo forsiranje Joze Šimunovića i ostalih koji su se morali prodati.

Španjolci su generalno na cijeni i tržište ih s razlogom ili bez preplaćuje. Dok je situacija takva, sasvim je razumljivo da se gura njega prema izlaznim vratima, a ne Stojketa za kojeg je navodno Fulham ponudio 4m EUR, a nezamjenjiv nam je.
  • Orc123
    16.9k
    5. Stoper je on ne 3. Ili 4.

Kako ovi kreteni vani za 1/3 cijene ne dovedu onda nase druge stopere, bas invalidi.....blago nama sto imamo forum struku.

Btw. Galesic imao vrhunske defanzivne role na stoperu protiv Belupa i sad protiv Vz....
  • Masherano
    11
    Inače nastavno na temu golmana danas Unai Simon fantastično brani i opet gube 2:0 jednostavno dovoditi bilo kakvu klasu golmana se ne isplati ukoliko ostatak ekipe ne može podržati tu klasu.
  • vlatkomarkovic
    3.9k

A Zebic? Njega ne bi pohvalio?
  • Orc123
    16.9k
    kakav Zebic? Pa tko normalan bi njega sad prodao za 2.5 mil eura?
  • emilperska
    18.1k

Evo Lazio ti je srusio cijelu teoriju svojim planom da za cijenu Domingueza dobije Šutala i Zebića. Pitam se zašto?

Zebić će bit bolji stoper od Domingueza. Da mu damo 5 tekmi u komadu, vidjeli bi to kroz par mj.
  • Orc123
    16.9k
    kao prvo Dinamo i Sergi su odbili transfer u Lazio. Informiraj se i slobodno postavi to pitanje Bobanu na clanskom!
  • emilperska
    18.1k
    kao prvo Dinamo i Sergi su odbili transfer u LazioOrc123

Je je gospon Šarac, je je!
  • Orc123
    16.9k
    nemoj kenjati. Pogledaj si moje upise od prije godinu i pol gdje jasno govorim da je Zebic veci potencijal od Jakira mlađeg! Nitko normalan ne bi Zebica sada dao za 2.5mil eura....nit ce se to dogoditi.
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Zebic će neupitno biti idući veliki Dinamov stoper… I do prije sam imao visoko mišljenje o njemu, ali nakon onih HNL nastupa i kako je kapetanski vodio protiv BSK sve seniorski nogomet. To je sada neupitno. Imamo mi još šta domaćih šta stranih dečkiju kaj obećavaju (znamo koje kolega preferira). Mislim da smo najtanji na špici… Ali bolje da igraju klinci nego poluproizvodi, evo danas ovaj Šutalo izdajnik, moram priznati je sasvim solidno odigrao europsku utakmicu. A nisam ga smatrao tako dobrim među našima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.