• Droljo
    31.5k
    Sretno svimamosad

Koji slave?
  • Masherano
    17
    Pa po tome ne možeš uspoređivati ni Hrvatsku repku, a eto mi u zadnjih 30 godina imamo 3 medalje.
    Pa jasno mi je to, ali ja gledamo u manjim okvirima pa ne očekujem da Dinamo dobi od sponzora 300 milki, al da ne možeš naći 3 sponzora po 3 milijuna pa razmislite što to govori o našem gospodarstvu.
  • Str1nger Bell
    3.8k
    al da ne možeš naći 3 sponzora po 3 milijuna pa razmislite što to govori o našem gospodarstvu.Masherano

Ja ne znam kako je to moguće da Dinamo kao zagrebački i nacionalni brend nemre u cijeloj državi naći sponzore preko kojih će godišnje naći 5-10 milijuna eura.Masherano

Jesi li razmišljao o tome da puno brendova nema ništa od oglašavanja po europi ukoliko tamo ne planiraju doci na tržište ( sta ce Ožujsko probat skinut Guinness ) ?

Jesi li razmišljao da određeni brendovi ne žele imati veze sa nama jer si na taj način zatvaraju cijelo područje ispod Sv. Roka s obzirom na mentalno oboljenje tovara ?

Ovo je ovako na brzinu da možeš lakše zaspati danas.
  • Masherano
    17
    pa moj komentar je išao u smjeru prozivanja hrvatskog gospodarstva, a ti si naveo razloge koji to potkrepljuju. Ovaj drugi dio si isto dobro naveo, a to što se politika ne dira u to mentalno oboljenje to nitko ništa ne komentira. Ali da podzemni spremnici na trgu su veći problem.
  • jedan u nizu
    19.2k
    Cuj hrvatsko gospodarstvo u banani.

Prvi glas ....
  • Crusades
    25.7k
    Screenshot-20260827-170938-Instagram.jpg

Naši ZG vatrogasci na nekom natjecanju za visinsko spašavanje (ako se ne varam) u Budimpešti.
  • grba
    983
    FB-IMG-1787849216353.jpg

Vinkovci
  • Hnlovac
    7.7k
    I ovo saznam prek zone

Ajde top, dan popravljen
  • Sajla
    23.4k
    a i ovaj Globan bi trebao malo razmisliti kaj radi! tko to programira, daj mu malo upute da bude malo optimističniji za nas.. :wink:
    izvrtio sam simulator ždrijeba na Football Meets Data 5 puta za dinamo - nijednom nam nije bilo "zeleno", u najboljem slučaju "harder than 52.2% of possible draws", sve ostalo u 15% najgorih ishoda, tough i horror.
    probam za tovare - odmah "kind draw"...

btw. sad sam tek uspio pročitati sve kaj ste napisali kroz zadnja 24h. srećom pa je moderatorska plaća dobra, ne bih poželio najgorem neprijatelju da ovo radi iz čistog entuzijazma :scream:
  • Hnlovac
    7.7k
    Svima koje zanima i imaju netflix, izašao je gta 6 gameplay preview od skoro pola sata

Preporučujem itekako
  • mali M
    10.4k
    Ja sam 100 put ovdje pisao da je Zona postala ludnica jer se kostantno pišu totalne gluposti iz dva rova. Oba dva rova su totalno nerealna i jednoumna. Jedan rov su ljudi bliski bivšem sistemu koji stalno pljuju ismijavaju ovu upravu, trenera i Bobana. U drugom rovu su branitelji nove uprave koji prozivaju sve i svakog, ismijavaju, optužuju druge, glume moralne vertikale i opravdavaju svaku lošu stvar ovog vodstva. Oba rova nemaju nikakve argumente nego bjesomučno pišu svoje mišljenje i svjetonazore bez da sa razumijevanjem čitaju raspravu.Noel

Samo Noel mali osvrt na ovo... Ovo zapravo nije istina.. na Zoni postoji dva vrlo mala rova koja konstantno i na svim temama ratuju. Zna se koji su i jedni i drugi. Oba rova se mogu nabrojati na prste obje ruke. Velika velika većina odšutio ili da nekakav normalni komentar i pili dalje...tim stalnim rovovima se u trenucima krize/euforije trenutno pridruže profili sa 50+ komentara koji inače "samo čitaju, ali ovaj puta..."

Ali ne slažem se da je Zona kao takva šizofrenija kod loših tekmi... 99% vremena je kvalitetna i dobra za suživot s Dinamom. Osim kad je Boss u pitanju, on je nerealan i rušilački element kvalitete u raspravama :D (samo bavlju brate)!! Meni je čuka tukla sto na sat (ima to veze i s godinama proizvodnje :) ) kak smo odigrali s Vikingom pa mi se nije dalo pisati taj tren po šizofreniji.. BITNO JE I TKO PIŠE...
  • Droljo
    31.5k
    BITNO JE I TKO PIŠE...mali M

Tak je. Ja čitam samo što @Droljo napiše. Jedino nisam skužio u kojem je rovu...
    Sad kad mi se pojavi notifikacija gore da me netko kvotao past ću u nesvjest.
    Isprike na trećem (oku) licu.
    Živeli. Treba derat danas po pivi i/ili gemištima. Ipak je došel petek.. hvala ti bogek..
  • mali M
    10.4k
    Jedino nisam skužio u kojem je rovu...Droljo

Droljo ima svoj rov metar sa metar i pol (ovih pola je za demižon).. Droljo ne zauzima strane, Droljo je strana! I Droljo plaća pive na Gorici 5.9 u Oldu prije tekme... Takva je ljudina Droljo!!!

Na blokadama sam za leđa, ali za tebe danas ću se i sa vinom malo blokirati!
  • Droljo
    31.5k

Ak te treba iscentrirati, znam par dobrih pseudovračeva...
    demižonmali M
    To mi je najdraža sorta vina poslije škrleta...
  • Probirštift
    1.6k

Droljo je mastermind u sjeni, orkestrira obje strane iz poznate birtije u Kutini
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.