• Droljo
    31.4k
    Sretno svimamosad

Koji slave?
  • Masherano
    5
    Pa po tome ne možeš uspoređivati ni Hrvatsku repku, a eto mi u zadnjih 30 godina imamo 3 medalje.
    Pa jasno mi je to, ali ja gledamo u manjim okvirima pa ne očekujem da Dinamo dobi od sponzora 300 milki, al da ne možeš naći 3 sponzora po 3 milijuna pa razmislite što to govori o našem gospodarstvu.
  • Str1nger Bell
    3.8k
    al da ne možeš naći 3 sponzora po 3 milijuna pa razmislite što to govori o našem gospodarstvu.Masherano

Ja ne znam kako je to moguće da Dinamo kao zagrebački i nacionalni brend nemre u cijeloj državi naći sponzore preko kojih će godišnje naći 5-10 milijuna eura.Masherano

Jesi li razmišljao o tome da puno brendova nema ništa od oglašavanja po europi ukoliko tamo ne planiraju doci na tržište ( sta ce Ožujsko probat skinut Guinness ) ?

Jesi li razmišljao da određeni brendovi ne žele imati veze sa nama jer si na taj način zatvaraju cijelo područje ispod Sv. Roka s obzirom na mentalno oboljenje tovara ?

Ovo je ovako na brzinu da možeš lakše zaspati danas.
  • Masherano
    5
    pa moj komentar je išao u smjeru prozivanja hrvatskog gospodarstva, a ti si naveo razloge koji to potkrepljuju. Ovaj drugi dio si isto dobro naveo, a to što se politika ne dira u to mentalno oboljenje to nitko ništa ne komentira. Ali da podzemni spremnici na trgu su veći problem.
  • jedan u nizu
    19.2k
    Cuj hrvatsko gospodarstvo u banani.

Prvi glas ....
  • Crusades
    25.6k
    Screenshot-20260827-170938-Instagram.jpg

Naši ZG vatrogasci na nekom natjecanju za visinsko spašavanje (ako se ne varam) u Budimpešti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.