• Crusades
    25.5k
    drago mi je da me pratiš i da si se prepoznao
  • vlatkomarkovic
    3.9k

Misliš “drago ti je sto pratim tebe i Dinamo”?
  • NitkoBitan
    38.5k
    Nedjelja, koncert.

• Masto
    2.1k
    dat maksimalnu podršku ekipi dan prije protiv istre, sve ce biti uredu
  • Ljubo
    1.7k
    Volio bi sa nekim ko je duže na Zoni popričati o jednoj temi koja me zanima a ne znam gdje bi pa ću tu pitati. Zašto nakon svakog poraza ovdje padaju svakakve uvrede, prozivanja i tjeranja iz kluba, a nakon svake pobjede uzdizanje tih istih igrača i trenera koji su bili izvrijeđani utakmicu prije? Ja razumijem da smo svi tužni kada izgubimo, i ja sam, isto kao sto smo sretni kada pobijedimo. Teško mi je shvatiti takav način razmišljanja.
  • Noel
    23.9k
    Volio bi sa nekim ko je duže na Zoni popričati o jednoj temi koja me zanima a ne znam gdje bi pa ću tu pitati. Zašto nakon svakog poraza ovdje padaju svakakve uvrede, prozivanja i tjeranja iz kluba, a nakon svake pobjede uzdizanje tih istih igrača i trenera koji su bili izvrijeđani utakmicu prije? Ja razumijem da smo svi tužni kada izgubimo, i ja sam, isto kao sto smo sretni kada pobijedimo. Teško mi je shvatiti takav način razmišljanja.Ljubo

Ja sam 100 put ovdje pisao da je Zona postala ludnica jer se kostantno pišu totalne gluposti iz dva rova. Oba dva rova su totalno nerealna i jednoumna. Jedan rov su ljudi bliski bivšem sistemu koji stalno pljuju ismijavaju ovu upravu, trenera i Bobana. U drugom rovu su branitelji nove uprave koji prozivaju sve i svakog, ismijavaju, optužuju druge, glume moralne vertikale i opravdavaju svaku lošu stvar ovog vodstva. Oba rova nemaju nikakve argumente nego bjesomučno pišu svoje mišljenje i svjetonazore bez da sa razumijevanjem čitaju raspravu.

Postoji i treći rov. Par profila trolova kao Fakin, Dani Olmić i slično za koje mislim da ih aktivno koristi jedno te isti lik ili dvojica trojica njih koji su usko vezani i po istoj špranci trolaju na razini ljudi sa posebnim potrebama.

Ovaj forum je postao baš zatrovan glupostima i otrovom.

Rijetko se nađu razumni ljudi za raspravu u zadnje vrijeme.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.