• Droljo
    31.3k

Strašno izgleda za do 300 eura.
    Zaslon: 6,77” FHD+ AMOLED, 120Hz, 1080×2392 px
    • Kamera: 200+8MP
    • Memorija: 8/256 GB
    • Procesor: MediaTek Helio G200-Ultra Octa-Core
    • Baterija: 6500 mAh
    • Brzo punjenje: 45 W
  • rokikaciga
    17.4k
    Mobitel si kupim svake 3-4 godine i uvijek si kupim Samsung S seriju Ultra 2 mjeseca nakon izlaska novi zapakiran sa Njuskala i svoj prodam. I onda mi nadoplata (nakon sto svoj prodam) ispadne 400-500e maksimalno. A kako ne uzimam na pretplatu tako skup mobitel onda si uzmem neki za 1 euro i prodam ga za 100-150e pa me moj novi mobitel ispadne 200-300e ako sve skupa gledam.

Da ne majmuniram ovako nema sanse da bih kupovao ovako skupe mobitele.
  • Ljubo
    1.7k
    Kada smo na temi mobitela, ja samo korisitim Apple već sigurno 10 ak godina, i tu mislim na IPhone i MacBook. Isključivo zato jer mi je sve vezano od tih 10 godina na Icloudu. Mobitel mijenjam otprilike svake 4 godine, a MacBook svakih 5 otprilike. Definitivno su preskupi, ali bome ni Samsungovi novi modeli nisu mesto jeftiniji. Također mi je dobra stvar sto novi softweri prilikom izlaska dođu i na starije modele tako da se bez problema mobitel može korisiti 5-7 godina.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.