• Droljo
    31.3k

Strašno izgleda za do 300 eura.
    Zaslon: 6,77” FHD+ AMOLED, 120Hz, 1080×2392 px
    • Kamera: 200+8MP
    • Memorija: 8/256 GB
    • Procesor: MediaTek Helio G200-Ultra Octa-Core
    • Baterija: 6500 mAh
    • Brzo punjenje: 45 W
  • rokikaciga
    17.4k
    Mobitel si kupim svake 3-4 godine i uvijek si kupim Samsung S seriju Ultra 2 mjeseca nakon izlaska novi zapakiran sa Njuskala i svoj prodam. I onda mi nadoplata (nakon sto svoj prodam) ispadne 400-500e maksimalno. A kako ne uzimam na pretplatu tako skup mobitel onda si uzmem neki za 1 euro i prodam ga za 100-150e pa me moj novi mobitel ispadne 200-300e ako sve skupa gledam.

Da ne majmuniram ovako nema sanse da bih kupovao ovako skupe mobitele.
  • Ljubo
    1.7k
    Kada smo na temi mobitela, ja samo korisitim Apple već sigurno 10 ak godina, i tu mislim na IPhone i MacBook. Isključivo zato jer mi je sve vezano od tih 10 godina na Icloudu. Mobitel mijenjam otprilike svake 4 godine, a MacBook svakih 5 otprilike. Definitivno su preskupi, ali bome ni Samsungovi novi modeli nisu mesto jeftiniji. Također mi je dobra stvar sto novi softweri prilikom izlaska dođu i na starije modele tako da se bez problema mobitel može korisiti 5-7 godina.
  • Agent tajne sile
    43
    5-7 godina ako si prikopcan na punjac 24/7 ili promjenis bateriju. Imam 15 Pro star 2 godine na kojem baterija traje do gableca.
  • Ljubo
    1.7k
    da, promjena baterije nažalost. Recimo imam 17 pro već skoro godinu dana i baterija mi je puno bolja nego na starom 14 pro, tamo sam morao mjenjati bateriju nakon 2,5 godine. Mislim da na ovom neću trebati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.