• Crni86
    23.9k
    Al cek kaj nisu novinari rekli ak ne udemo u lp da nista od novog golmana?

Kakvo pisanje po dnovinarima
  • Keyser Soze
    20.7k
    Nadam se da dovodimo još jednog veznog koji je kvaliteta.
  • ElDorado
    13.6k
    Kaj se tiče golmana lijepo smo tu sve pisali kakav je bio tijek događaja. Bio bi svjetski zajeb da Kotarski ne dođe a zajebli bi gadno i njega.
  • crophantom
    7.1k
    Očekujem sad da Olivari izvede Index manevar pa napiše članak u kojem napiše da je došlo do preokreta i citira tekst sa Zone, koji citira Olivarija, koji se referira na njegov jučerašnji članak, a onda napravi korak viosčije od Indexa i objavi i demantij samog sebe koji citira citat na samog sebe.

Kad je bal, nek se i princeza jebe.
  • Diavollo094
    263
    dnovinari žive za svaki naš poraz jel onda ožive dok ih mi opet ne ušutkamo
  • wolfgang14
    4.7k
    ja se najviše nadam nekim bolesno opasnim krilima. Jer ovo šta trenutno imamo je.... jako mlako, da ne koristim neki grublji izraz
  • joesimunic
    502
    Da promjenim malo temu, vrlo je izgledno da moramo odraditi jedan zvučni transfer, zbog financija, koji će po svemu sudeći biti Dominguez. Ukoliko se to stvarno i dogodi mislite li da bi trebali dovesti nekog jeftinog zamjenskog desnog stopera da bude zamjena Galetu ili samo Zebića dignut gore. Ja bih doveo neku zamjenu možda čak nekog hnl igrača kojeg možemo uzet za npr. 500k€ jer mislim da je Zebi bolje da kontinuirano igra u dvojci, a ta zamjena ne bi imala Bog zna kakvu minutažu, a ni plaću, a opet ako bi ko tabinas bio zadovoljan ja sam za.
  • Paggini
    97.1k
    Moram reći, Kotarski mi dođe kao nohomo melem na ranu koja je otvorena jučer, smiruje me ova vijest baš. Još da se iskopa neka osmica za dž ili neka takva brija, hjojojojojojojojoj srce moje miruj
  • Zagi
    18.9k
    Opet smo velesila.
    Gdje je ono finale EL?
  • Nine9
    361
    Zebić će za par mjeseci imat 20 godina. Ako s 20 godina ne može bit rezerva u HNLu onda nek ide kvragu sve
  • Archangel
    266
    Pa i nebi bilo ništa da je ostalo ovo 3.3 mil obavezni otkup Kotarskog.
    Danci popustili kada su vidjeli da Dinamo sada nema baš para pa ipak dolazi. Valjda se nadaju da ćemo skupiti nešto do sljedećeg ljeta.
  • Masto
    2.2k
    vjerovali ili ne frankfurt kod braće bauštelaca gorit ce
  • Masherano
    5
    Ako se već nema novaca kako se priča zašto jednostavno na pozicije gdje je moguće kao druge zamjene koristiti klince i to ih gurnuti u prvu ekipu skroz.
    Tipa Tabinasa rješiš negdje u Arabiju za 200k eura i Mikić igra lakše HNL utakmice ko Tabinas.
    Ukoliko je potrebno prodaš Domingueza za budget, Gale ulazi na njegovu Zebić igra sa Radeljićem lakše HNL tekme.
    Mudrog pošalješ dalje i ukoliko ne dovedeš niti jednog veznjaka Šunta je zamjena za Stojketa.
    Imaš 3 lijeva krila, Orša povratnik njega ne možeš tjerati znači Air Albania bi trebao otići.
    Imaš 3 desna krila, jednog se moraš riješiti, a ukoliko je moguće i 2. i dovesti jedno pravo plus Danija.
    Trenutno si na 3 napadača, to isto ne shvaćam što će biti kada se Stojaković oporavi s obzirom da je Beljo željan igre i to malo vremena što će igrati netko drugi dijele 2 napadača + ak dođe Brumado prenatrpan su.
    Žnuderlu ne bih gurao sa prvom jer je mladom Golmanu najbitnije da igra, a to je bitno i prvom
    golmanu.
    Suma sumarum ne treba biti previše pametan u grubom slaganju ekipe po 2 na svakoj poziciji te nakon toga naši klinci, a ako nemaš para onda na pozicije rezervi naši najbolji klinci, ali prva treba biti udarna ekipa koja bez problema nadoknadi 0:1 Varaždinu.
  • Str1nger Bell
    3.8k
    “Dionova želja je postati legenda Dinama i postati važan igrač reprezentacije. A kada dođe pravi trenutak, napraviti iskorak.Keyser Soze

Nek mu netko objasni da jedno nejde s drugim.
  • Archangel
    266
    Što se tiće napadača mislim da je ideja s Brumadom da će iskoristi 6 mjeseci nakon dolaska da se polako vrati u formu a Beljo će biti prodan sljedeće ljeto pa on postaje prvi napadač. Prevljak i Stojković biti drugi i treći napadač prvo Belji pa onda Brumadi. Prevljak je isto 2 godine do mirovine pa on je tu samo da popuni malo broj dok još može
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.