• rioda
    18.1k

Ma nije tragedija ni kataklizma, ali je veliko razočaranje jer je budućnost kluba kratkoročno mogla biti znatno ljepša i bolja da su se neke stvari drukčije riješile.
  • GeneralNapoleon
    2.6k

Kao stoje kolega vec naveo kako smo zadnjih godina, papogotovo 18/19 i 19/20 razvaljivali u Europi? Jel tad konkurencuja u HNLu bila jaca kada smo ostavljali protivnike na 25 bodova razlike il kad je Loksa bila druga ekipa lige?

Mogu se slozit cak sa tvojim primjerom sa Fifom i tezinom na kojoj igras. Ali to bi se onda trebalo primarno pokazivati u brzini nasih reakcija, ako uopce. To mi nikako ne moze bit argument za to da kolicinski manje trcimo od protivnika. Jedno je kondicija, koja je po pokazanom losa, a drugo je nosenje pod pritiskom jacih ekipa.

Mozda se varam ali sto to tocno nama brani da bildamo kondiciju u HNLu? Jel nam netko brani pretrcat 20 kilometara vise od HNL ekipa ako su vec toliko lose. Onda igraj jednostavno presing od 90 minuta kojeg ne mozes igrat u Europi, pa bi valjda kondicija trebala rast ili ne?

Kako se Bayern i PSG mogu nosit sa ostalim ekipama u ligi prvaka, cak ih i dominirat kad u ligi prakticki nemaju konkurencije?

Meni taj argument liga nas koci stvarno ide na zivce. Ok liga nas koci financijski i sa koeficijentom. Ali ove spike koci nas kondicijski nmg priznat.
  • don
    21.2k
    šta znači tragedija i kataklizma? Nekome tragedija na terenu može biti samo kada se radi o ozljedi ili nedaj Bože nečemu gore. Nekome je tragedija ovako ispustit LP i 30+ milijuna protiv dosta lošije ekipe. Sve ovisi kako tko gleda na stvari.

ja samo kažem kako inače ide slijed događaja. Prvo je sve loše i užasno, onda ide prihvaćanje a posli toga narativi kako to zapravo uopće nije loše.
  • miro
    9.7k
    Ok, ajmo razmotrit i tu priču kako je ovo tragedija. Koje poteze biste vi povukli?

Što se tiče transfera novog golmana, očigledno je zeznuo sportski sektor na čelu s Dabcem i Bobanom.
    Koje su posljedice - odnosno što bi tu napravili?
    Hoćemo pozvat Dabca i Bobana da daju ostavke ili nešto drugo?

Osim sportskog sektora, mnogi kritiziraju trenera i igru ekipe.
    Koje su posljedice, što radimo - dajemo li otkaz Kovi? Dajemo li mu opomenu pred otkaz i tražimo li u paraleli novog trenera ili vučemo neki drugi potez - koji?

Ako mislimo da su neki igrači (ili većina) odigrali ispod razine i da su mentalno nespremni za najvece izazove - što radimo? Rješavamo se igrača (kojih i za koju lovu) ili nešto drugo?

I na kraju, koliko odgovori na gore postavljena pitanja koštaju?

Ajmo preć iz lupetanja i mašte u kojoj raspolažemo s 15 milja za pojačanja u realnost (koja uopće nije tragična)
  • Jurki
    27.6k
    ljudi jako brzo vole zaboravljati cinjenice.
    Ciparska liga je u rangu Hnla, igrali su osmine finala Lige prvaka, Austrijska Bundesliga je jaca od hnla al je opet miljama ispod Lige prvaka, dal je to kocilo Salzburg dok se nisu ostali poboljsali? Salzburg je nabio standard pa su i ostali krenuli tim putem.
    Shakhtar koji je do pocetka rata isto tak igral protiv financijski slabijeg Dinama Kijeva i ostatka šodra u njihovoj ligi.. dal je to njih sprecavalo da dođu do cetvrtfinala Lp-a, daleko dogurali u EL. Danas su i dalje vrlo dobri, a nemaju ni svojeg doma. Ima primjera milijardu di klub radi odlicne rezultate u Europi, a liga im je tesko smece i quratz od ovce.
  • don
    21.2k
    Ok, ajmo razmotrit i tu priču kako je ovo tragedija. Koje poteze biste vi povukli?miro

sad je kasno za poteze. Potezi su se tribali vući ranije. Sad neka se izvlače iz ovakve situacije kako su se i uvukli.

dajemo li otkaz Kovi?miro

da se nas pita on ne bi nikad ni bia trener Dinama.
  • Archangel
    266
    Meni je teško reći jel Kovačić mora otići. Imam optimizam da će ove godine u EL to biti bolje, posebno ako se neki od dovedenih igrača pokažu dobrima, a s druge strane popizdit ću ako to bude opet izgledalo kao prošle godine. Tada izgovori momčad se tek okupila prije par mjeseci više ne prolaze.
  • Filip85
    1.6k
    Ovak nešto možeš složiti jedino sa FM editorom :grin: :razz:
  • NORTE
    26.8k
    Ovak nešto možeš složiti jedino sa FM editoromFilip85

Ne znam ti ja ni kaj je to.
    Samo sam napisao kaj bih volio, podijelio sam po dva iz svakog pota, jedan doma drugi u gostima, a je li moguće izvući na taj način nisam siguran.
  • Diavollo094
    262
    Ako ćemo realno Europska liga je realnost u ligi prvaka bi nas gazili svi redom
  • Filip85
    1.6k
    [r
    a je li moguće izvući na taj način nisam siguran.NORTE

Moguće je, nego sam svojim postom aludirao da je ždrijeb savršen do te mjere da ga je moguće napraviti jedino u virtualnom svijetu :)
  • rokikaciga
    17.4k
    Cak sam cudnuvato optimistican za ostatak sezone.
  • NORTE
    26.8k
    Ako ćemo realno Europska liga je realnost u ligi prvaka bi nas gazili svi redomDiavollo094

Uvijek iste floskule.
    Uzeli smo 11 bodova u LP prošli put.
    Sad su se plasirali Lask, Sabah, Slovan i Viking.

Gazili su nas i u EL prošle godine, bolje u LP nego u EL.
  • Batigol
    197
    mislim da se ne ide u osvajanje iste(liga prvaka) nego da se sto vise novaca prikupi...
  • Masherano
    4
    tih 11 bodova će biti argument za LP dokle god ne uđemo u LP i izađemo sa 6-7 bodova( naravno da to ne želim, al će tak bit).
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.