miro
Denle
I to su igrači koji bi ti trebali donijeti nešto? Gale ako nije igrao od početka, nema previše smisla ga uvoditi kad ganjaš rezultat. — Mr Anderson
rokikaciga
Prevljaka kao drugog napadača je uveo u prvoj utakmici. Da se vratimo na reakcije Zone u to vrijeme ili bolje ipak ne? :zip: — rioda
Noel
Možda nam se ukaže novi Mesija koji će trgat majice na aerodromu i kitit tamburaše dok jebe mater svima oko sebe - to nam paše izgleda — miro
NitkoBitan
Str1nger Bell
zbog momcadi koja je osvojila prvenstvo pored Bode Glimta — NitkoBitan
Crusades
koja je iskoristila što im konkurent igra europi i zbog toga kiksa u domacem prvenstvu. — Str1nger Bell
Denle
Sprdamo tovare a gori smo od njih. Kataklizma jer smo usli u EL preko play-offa za LP od momcadi koja je osvojila prvenstvo pored Bode Glimta. Log out do daljnjeg. Ja cuvam svoje zdravlje. — NitkoBitan
hardek
Sprdamo tovare a gori smo od njih. Kataklizma jer smo usli u EL preko play-offa za LP od momcadi koja je osvojila prvenstvo pored Bode Glimta. Log out do daljnjeg. Ja cuvam svoje zdravlje. — NitkoBitan
Chempers
Imamo li mi navijači strpljenja i razumijevanja za višegodišnji proces kako to npr Norvežani rade? — Frizura Robija M
Str1nger Bell
Ljubo
Blueshadow86
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.