• crophantom
    7.1k
    Jutro je pametnije od večeri, nisam se uopće probudio razočaran kaj nismo ušli u LP.
    Mi smo popili 8 golova od Thuna i Vikinga koji su dvije EL ekipe, fakat nemamo takvi kaj tražiti u LP, jer ce i u EL biti lijepih šamaranja.

Upravom i prijelaznim rokom i dalje jesam razočaran, ali doveli smo ergelu nespremnih I klinaca, vise je nego očito da uprava ovu ekipu sprema za 1.11. Ili cak 1.1.2027., ne za ove kvalifikacije ni čak za ovu jesen.

Zakaj je to tak i zakaj su se tak odlučili, valjda cemo jednom saznati.

Sad prodati Sergija i koga jos mozes, nastaviti bar HNLom mirno kormilariti, a za Europu odraditi dobru analizu jer puno toga ne štima. I uprava se za iduce ljeto treba ozbiljnije pripremiti, jer za ovakve egzibicije nema prostora kad ulazis s ovakvim budgetom u 3. Sezonu bez lige prvaka.

I nadam se da nas ždrijeb nece masakrirati u petak, daj mi neke levate ako ih ima, ocu FCSB i takve pacijente na Maksu da gledam pobjede, boli me kurac za velika imena, neda mi se gledati školovanja na Maksu.
    Ak trebaju bit velika imena nek budu na gostovanjima, a doma samo boranija.
  • Denle
    715
    Kova je pokazao u zadnjih 6 mjeseci da se popravio, napredovao je i on i ekipaCrni86

Kako je tocno Kova napredovao, ako je ponovio gotovo identicne greske kao i u prosloj Europskoj sezoni?

Ne zelm pljuvati po njemu, jer se i meni u razdoblju od 2. do 5 mjeseca ove godine takodjer ucinilo da se popravio i da je napredovao te da bi zapravo mogli napraviti nesto jako pozitivno s njim, samo da me on razuvjeri i napravi glavnu izmjenu jucer u 83. minuti utakmice (s tim da mu je jedan od najgorih, ako ne i najgori igrac jucer - Lisica - igrao sve do te 83. minute).
  • Droljo
    31.4k
    Ne zelm pljuvati po njemuDenle

Nije pljuvanje ako argumentirano kažeš ono što si vidio a ne sviđa ti se.
    Tako su mene učili.
  • dinamozivivjecno
    3.5k
    idealno bi bilo gostovanje u Austriji protiv Salzburga ili Sturma.
  • crophantom
    7.1k
    Btw, zaboravio sam napisati, za sve ovo krivim Židova i onog mongoloida Baru.
    Imam filing da smo imali plan i u trenutku kad je propao Peretz i kad se vidlo da Livi nejde po planu da je otišlo sve u vražju mater.

Svako ima plan dok dok ga neko ne opizdi u glavu il kak vec ide ona izreka Tysonova, trebali smo imati spreman plan A, B i C, ali da, imam osjećaj da je Židov potpisao da bi sve bilo drugačije.
  • Denle
    715
    Nije pljuvanje ako argumentirano kažeš ono što si vidio a ne sviđa ti se.
    Tako su mene učili.
    Droljo

Ma to sam napisao kao mentalni podsjetnik za samog sebe, da ga slucajno ne bi poceo vrijedjati. Svaki put kad pisem komentar, procitam ga nekoliko puta pa se podsjecam da ga ne pljujem i ne vrijedjam tj. da drzim sve konstruktivno i argumentirano.
  • hardek
    12.3k
    U određenim sezonama čovjek se ne može oteti dojmu da je to nečija sezona, ili vrijeme. U obje utakmice ja sam stekao dojam da je to jednostavno Vikingova godina da uđu u skupine.Omake

Ovo. Još nakon prve utakmice bilo mi je nevjerovatno da su oni realizirali one naše obje pogreške. Mislim ok, napravili smo greške ali kolika je vjerovatnost da se jedna od tih grešaka kazni a kamo li obje?

Onda dođeš u drugu utakmicu, povedeš i sudac ih vrati u život sa komičnim penalom. I dođe poluvrijeme, i točno ovo što si napisao mi prolazi kroz glavu. Da, bilo je grešaka u sklapanju rostera, da Kovačević nije bezgrešan, ali koliko god to komično ili patetično zvučalo ne mogu se oteti dojmu da je ljudima bilo suđeno da prođu.
  • Crni86
    23.9k
    Kako je tocno Kova napredovao, ako je ponovio gotovo identicne greske kao i u prosloj Europskoj sezoni?Denle

Napredovali su u HNL okviru.

U tekstu je lijepo navedeno da se djecje greske iz europe i dalje vide. Vidle su se protiv Thuna, vidle su se i protiv Vikinga.

Ne znam zasto se referiras samo na jedan dio ili bar ne procitas cijeli post do kraja gdje je sve jako lijepo objasnjeno.

kolika je vjerovatnost da se jedna od tih grešaka kazni a kamo li obje?hardek

Nas je problem sto smo mi nauceni na razne slavene, varazdine i sl. Kojima trebaju 3 ovakve greske da zabe. Na ovoj razini naravno da se najmanja greska kaznjava, a kamoli onakve dvije velike greske. Kao i ona jucer za 2:1. Sramotne greske momcadi i samo zbog te 3 greske nismo zasluzili igrat LP.
  • Droljo
    31.4k
    sudac ih vrati u život sa komičnim penalomhardek

Pa bio je penal. Var ga je zvao, sudac nije niš sudio. Ali da sranje je da ih u 7-8 minuta ubiješ i umjesto 0:4 imaš 1:1 a oni jednom prešli centar. Užas
  • promatrac67
    138
    Dobro je, slegle se emocije. Imali smo ih, realno napravili vise sansi, oni jednostavno realizirali svoje. Ovo nam je prvi poraz u koliko tocno utakmica...
    Bitno je da svi skupa naucimo lekcije i nastavimo rasti, uprava, stozer, igraci, a i navijaci...
    Veselim se EL gdje ocekujem prolaz dalje...
  • Omake
    20.8k
    Točno to, oba njihova gola u prvoj utakmici su bili fantastični udarci.
  • emilperska
    18.1k
    Ovo ispadanje me podsjeća na ono od Austrije Beč 2013. kada je bilo jasno da smo bolja ekipa i Kruno je sjebao skoro sve što je mogao u postavci utakmice i Bjelica ga je sok saknuo.

Dan danas kruže priče da je Bjelica rekao stožeru da mogu proći samo ako Kruno nešto opako sjebe,

Takav neki feeling imam dan poslije. Prošla je lošija ekipa, mi smo bili kriminalno loše organizirani u nekim dijelovima utakmice i svaki, ali svaki put smo kažnjeni.
  • Denle
    715
    Napredovali su u HNL okviru.

U tekstu je lijepo navedeno da se djecje greske iz europe i dalje vide. Vidle su se protiv Thuna, vidle su se i protiv Vikinga.

Ne znam zasto se referiras samo na jedan dio ili bar ne procitas cijeli post do kraja gdje je sve jako lijepo objasnjeno.
    Crni86

Ne slazem se s tobom da si lijepo objasnio, jer mi taj dio nema smisla.

Te "djecje greske" bi bile vidljive i u HNL-u, da igramo protiv boljih momcadi. Stoga mi je neozbiljno tvrditi da se "u HNL-u popravio, a u Europi nije". Nije se popravio opcenito.

Slaven Belupu i Gorici treba 5 prilika da kazne jednu "djecju gresku". Vikingu je trebala 1 prilika.

Kovina taktika je uvijek bila ista.
  • DrRatoljub
    1.4k

Koliko puta u HNLu kažemo "sreća da ovi nemaju pojma" kad treba ici neka kontra. Radimo iste stvari već godinu dana, griješimo iz utakmice u utakmicu. Obrana protiv iole ozbiljne ekipe izgleda smiješno, i momčadski i individualno.
    Samo neka svi pogledaju drugi gol jos jednom. Da Gorica primi tako protiv Tovara bi tu neki pisali o puštanju...
  • Denle
    715

Slazem se u potpunosti. Jednostavno nam treba takticki disciplinarniji trener, a Kova nije taj.

I sto se tice trke - vise ni ne znam jel to zbog taktike ili nam ocajnicki treba bolji kondicijski trener. Naprosto mi je nevjerojatno da je u 62. minuti Viking imao 5-6 km vise pretrcanih od nas. Pa to je doslovno jedan igrac vise do 60. minute.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.