miro
Mr Anderson
Ne zelm pljuvati po njemu, jer se i meni u razdoblju od 2. do 5 mjeseca ove godine takodjer ucinilo da se popravio i da je napredovao te da bi zapravo mogli napraviti nesto jako pozitivno s njim, samo da me on razuvjeri i napravi glavnu izmjenu jucer u 83. minuti utakmice (s tim da mu je jedan od najgorih, ako ne i najgori igrac jucer - Lisica - igrao sve do te 83. minute). — Denle
rokikaciga
Frizura Robija M
Noel
Mr Anderson
Jedino sto je mogao drugacije napraviti je staviti Prevljaka kao drugu spicu, po meni. — rokikaciga
rokikaciga
don
Te "djecje greske" bi bile vidljive i u HNL-u, da igramo protiv boljih momcadi. Stoga mi je neozbiljno tvrditi da se "u HNL-u popravio, a u Europi nije". Nije se popravio opcenito.
Slaven Belupu i Gorici treba 5 prilika da kazne jednu "djecju gresku". Vikingu je trebala 1 prilika.
Kovina taktika je uvijek bila ista. — Denle
Noel
mene taj Prevljak ničim nije uvjerio da može biti koristan — Mr Anderson
mlinchica
Na kraju, nedostatak realizacije koja nas krasi cijelu godinu mi je glavni krivac — Omake
A zašto se te greške i manjak koncentracije događaju toliko često na razini višoj od HNLa je pitanje za one koji biraju i selekcioniraju ekipu. — Omake
Denle
Glavnu izmjenu je napravio u 54. minuti kad je izvadio Zajca, poslije je stavio Oršića. Sve kako treba. Koga da mijenja obzirom na klupu? On mora stavljati Mudražiju i načetog Topića jer nema koga drugog staviti. Ne znam kaj bi to trenerski magovi s foruma izmislili s kadrom koji je na raspolaganju. — Mr Anderson
Omake
Mr Anderson
Cuvanje Mudrazije, Topica, Galesica ili bilo kog drugog na klupi do 83. minute, da bi ti Lisica i Valincica igrali? — Denle
Mr Anderson
Može taj Prevljak bit koristan samo treba postojat pravi trener koji će igraču psihološkim pristupom uć u glavu i uvjerit ga je on taj. — Noel
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.