• Makedonion
    312
    taman gledam postavu iz 2010 protiv gyora:

4231:
    Loncaric - vrsaljko, biscan, cufre, mesaric - badelj, ademi - kramaric, sammir, morales - rukavina

Imam osjecaj da ovi decki ne bi primili 5 golova od vikinga
  • Xpert1992
    966

Pa to je to. Ak moras prodat, moras prodat. To je tak u sportu i u poslu. Ali onda smanjis ocekivanja i to je to.
    Jer ako zelis da ti igraci imaju podrazaj europe, moras ih drzat u ekipi nekoliko godina. A ne prodat glavne startere nakon jedne europske sezone i puknut nekog bez europskog iskustva na njegovu poziciju i onda ocekivat da igra na toj razini zato kaj je u HNL-u jeben. Drzi jezgru nekoliko godina i bit ce opet dobrih rezultata u europi.
  • fakin
    6k
    Viking ce biti kanta za napucavanje u ligi prvaka
  • miro
    9.7k
    bez zamjerke, ali nemoj me pliz stavljat s njima u istu recenicu

edit...
  • Orc123
    16.8k
    Moram pohvaliti Strupara....tako pozitivan lik koji je tako smiren, realan i normalan.....uzivam ga slusati. Odmah mi nekako lakse prihvatiti sve ovo danas.....zivot ide dalje.....ajmo izvuc maksimalno od Europske lige.....mozemo tamo biti jako konkurentni ako poslozimo to jos malo.....
  • Svi na Sjever
    3.7k
    Sportski sektor mora odgovoriti na mnoga pitanja.

Sramotan pristup ambicijama u Europi, njihov transfer plan ocijenit ću sa ocjenom Nevistić.

Ne mogu se oteti dojmu da Dabac vodi glavnu riječ ovo ljeto, a da je Boban povukao ručnu iz nekog razloga.
  • Dinamouberalles
    308
    Nama igraju Topic , Mudrazija , Oršić , Nevistic u najvažnijoj utakmici sezone a vi se ljutite jer nismo prosli u ligu prvaka . Ma daj molim vas
  • modri-kibic
    2k

Budu brisali suze sa 30 milja eura
  • Makedonion
    312
    pa viking rijetko dominira protiv ikoga. To kaj ti prepuste jalov posjed nista ne znaci. Na koji smo mi to nacin dominirali? Sa losim ubacajima i sutevima izvana u kuruzu? Njihova igra je brza tranzicija i trka u svim levelima. Tako igraju. Cini ti se da dominiras, a ustvari kenjas u gace svaki put kad ti prodju centar
  • Boycie
    4.3k
    Nadam se da ce Boban izvuci max iz ove situacije. Vise je nego jasno sada ko nije kadar za buducnost. Malo lakse natjecanje, gurnut u vatru neke nove igrace. Rijesit golmana. Nije sve tako crno.
  • Dinamouberalles
    308
    Viking će proći u knockout fazu
  • Mr Anderson
    21.6k
    Ova ekipa nije za LP i ne treba očajavati radi toga. Darivali smo ih u prvoj utakmici i ajde, moglo se to pripisati lošem danu. Ali kad to ponoviš protiv ovakvog protivnika onda je jasno da fali kvalitete. Dovoljno je pogledati našu klupu.
  • marcio amoroso
    53.4k
    Ovu utakmicu danas su izgubili isključivo igrači. Nema trenera na svijetu koji će ti reći da se ne boriš i da ne pogineš na terenu na tekmi koja ti nosi pola budžeta. Mi smo došli haklati i dok je to prolazilo bili smo dobri. Kad su ovi krenuli malo u kost nestali smo. Očigledno su presretni sa europskom ligom. I još nešto. Osim Belje i možda Sergija i Stojketa od ovih igrača nitko ligu prvaka neće vidjeti sa nekim drugim klubom. Zato mi je još nejasnija ova letargija. Nije sramota ispasti od prvaka Norveške, ali je sramota ne dati sve šta imaš. Mi to danas nismo dali.
  • ZG plavi 01
    560
    jako konkurentni za kaj tocno? Mozemo biti dobri, ali budi realan 1/8 finala je neki max max
  • Orc123
    16.8k
    pa necemo osvojiti EL jbt...ali definitivno cemo bit konkurentniji nego u LP.....mozemo sigurno dalje nego ove prosle godine.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.