• FrenchMontana
    1.7k
    Nemam snage ni za ban isprovocirat kolko su me emotivno iscrpili… mislim da bi bilo u redu da se Boban oglasi oko svega, u vezi transfera najprije.
  • Marcinko
    809
    Boban oglasi oko svega, u vezi transfera najprije.FrenchMontana

Najzaslužniji za ispadanje sigurno.
  • Roky
    170
    Koji glup osjecaj jebem ti zivot
  • Georginho
    841
    Osim Belje i možda Sergija i Stojketa od ovih igrača nitko ligu prvaka neće vidjeti sa nekim drugim klubom.marcio amoroso

Zaboravio si na MPV
  • Xpert1992
    966

Ma naravno. Sve to stoji. To je nogomet, mozda sljedece godine i bez Stojkovica i Belje udjemo u LP. Bas to i hocu reci s tim da ne treba popljivat sve i svakoga jer se danas nije proslo. Imamo limite i to je ok.
    Zato i velim mozda bi Valincic bio bolji igrac da je umjesto koliko? 3 tekme prosle godine u EL odigrao 15. Mozda i ne bi naravno. Ali kazem, iskustvo i podrazaj je bitan faktor u europi. A to mozda trenutno nemamo, bar ne za LP. Meni je isto zao ko i svima kaj smo ispali, ali ne zelim ko i ti kaj velis pljuvat po svemu. Ima to jako puno dobrih stvari kod nas.
  • Makedonion
    311
    pa mi i jesmo bolji na papiru i po statistici. Zato mi je i zao kaj nismo prosli. Ukupan rezultat je 5:3, a mi smo poveli 2:0. Znaci napravili su nam 5:1. Imali smo dvije utakmice za dokazat da smo kvalitetniji od njih i nismo. A ne bi ni u iduce dvije.

Oni su napravili sve ono kaj smo mi trebali nakon kaj smo poveli 2:0 u Zagrebu. U 55min nam se stadion poceo rugati na svako njihovo uspjesno dodavanje. To se obicno radi kad znas da je utakmica gotova (PSG protiv Intera 5:0). Znaci ubili su nas u pojam. Osim kaj su nam iz nicega davali golove, jos su se i sprdali sa klubom koji je na svakom levelu veci od njihovog. Srce me boli u picku materinu
  • hb1
    811
    Tuga neka oko srca u pičku materinu, laku noć svima
  • rob ljubavi
    1.1k

Kvalitetniji smo, ali trcat ko navijeni nemremo. Nista novo...isto kao kad nama u 1.kolu LP dode doma Chelsea,Atalanta itd., pa ti ta iskusna/ nabrijana ekipa igra kao da im zivot ovisi o tome. Tako je i ovima sad kad smo im mi dosli, fulali ono sto smo trebali zabit, jebiga.

Za mene nije smak svijeta, boli jer je LP mogla donijet puno toga, a i sama EL je postala prejaka, a donosi ti premalo...šteta
  • Shimano9
    62
    To je Dinamo jbg, bilo je svega kroz ova desetljeća i nikako da se naviknem da možemo još uvijek ovako pušiti kad smo bolji, a valjda nikad ni neću
  • Dzoni
    7.8k

A uživo nije ni približno ovakav, luda glava :lol:
  • Markelo
    3.8k
    Viking nikad nije igrao ligu prvaka. Sad se od njih pravi klub od kojeg kao postoje neka očekivanja i u Lš. Da uzmu 5-6 bodova, bili bi zadovoljni. Još gore po nas što je "kralja" pretkola izbacio europski anonimus
  • antecacic
    462
    Nabrojao si duplo bolju momčad od ove današnje. Momčad u kojoj su, među ostalima, osvajač Lige Prvaka, trojica osvajača medalje na Svjetskom prvenstvu, neki od najboljih i najtrofejnijih igrača u povijesti kluba i onda iznio ovu usporedbu ispod? Nadam se da je sarkazam.
  • Facke
    8.8k
    Ja osbone uopce nisam srdit el sam ocekival denes ispadanje. Protiv Thuna sme se prevlekli. Ali Viking je ozbilnija i kvalitetnija ekipa. A mi nisme nicem napredovali. Ekipa je trenutne v ofenzivnem delu slabija nek prosle sezone. A u obrane visime dosta i delame lagane greske.

Iste tak kulke je kriva momcad , kriv je i trener. Otkad je Mario Kovacevic trener Dinama , mi sme v Europe bez muda. Ove ekipe se fali kaj sme imali zajnih par let. Mucili sme se prosle sezone Europske Lige. Mucili se budeme i ove. I ocekivam protiv male jaksih ekipa da budeme 90+ minot bez udarca u okvir. El mi igracku ideju nemame i pogotove nemame plan b.

I jeden del krivnje nesi i uprava. Nazalost, igrame bez pravoga golmana. Filipovic i Nevistic male male kiksaju.
    A ak nemas sigurnost na golu, nemas ni sigurnost u ekipe.

Jeden Bjelica od Vikinga nebi nikad ispal. A znate zake? El bi nafiksal igrace da bi igrali iznad svojih mogucnosti. A to Kova nemre. I to se nebu premenile. Vidli sme to proslu sezonu i ponavlja se ovu. Mene HNL merile nije za trenera Dinama neg Europa. A tu za mene Kova polozil nije. Vise losijih utakmica pod njim nek dobrih. Neda ekipe sigurnost , nemame dosta samopouzdanja i igrame bez muda. V HNLu je suprotne. Tu dober posel dela , kaj je i pune lakse.
  • marcio amoroso
    53.4k
    Zaboravio si na MPVGeorginho

Istina.
  • IvanS
    556
    ↪IvanS oni ce fizicki parirati, organizirani su i igraju svoje sheme do iznemoglosti. Nogometno su slabi, ali moderni nogomet je 80% fizikamiro

Da je Stojke riješio svoje sada bismo pričali drugu priču.
    Par škrtarenja i nerezonskih udaraca gdje imaš suigrača u boljoj poziciji i ne odigraš ga.
    Ubačaji na razini 2. HNL i slično.

Nije ni čudo da su Vikinzi ovako izgledali. Nismo ih dotukli jer nismo "fakini".
    U LP im to neće proći, sudit će se sumnjivi prekršaji/jedanaesterci kontra njih, a s druge strane protiv nekih Bayerna i PSG-ova neće dobiti pogurance.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.