• Nogo
    12.6k
    Ja imam par putanja. Pisati ću ovdje a vrijedi i za Upravu.

Zašto je doveden Prevljak, a ne može dobiti ni minutu?
    Zašto je doveden Stojaković koji je ozlijeđen??
    Zašto se nije doveo golman na vrijeme?
    Znaš da nemaš zamjenu za Mišića i dovedeš igrača 5 do podne koji nije spreman.
    Zašto su se prodali Bakrar i Vidović prije ovoga najvažnijeg kola?
    Do kada će se čekati Nsoki i Rodriguez da uopće zaigraju?

Po meni do sada ovaj prijelazni rok je dovoljan (2).

Ovo nije dostojno Dinama!
  • Olmic
    5.9k
    Ajmo u realnost. Kome je tekma protiv Istre zadnja za Dinamo?

Misljenja sam da su to Stojkovic i Sergi
    Crno misljenje Belji
  • BBBaranja
    5.1k
    Svima nam je jasno da ce se morat sada prodati barem 2 igraca,nadam se i dostojnim zamjenama..
  • bbb medimurje
    5.3k
    Crno misljenje Belji
    4m
    Olmic

Ako je stvarno financijski tolko lose onda idu sva trojica
  • joesimunic
    486
    Prevljak-Stojaković, idalje najčudnija ako ne i najgluplja dolaska ove godine. Prvotno se želio Prevljak, ali Istra traži ogromnih 1 mil €, pa se prebacujemo na Stojakovića (koji se u međuvremenu ozlijeđuje pa dolazi po “diskontnoj” cijeni 750k€)da bi Istri pokazali da s nama nema zajebancije. Da bi ipak doveli Prevljaka za 250k€ manje. Ukupno utrošeno u dva igrača 1.5 mil€ od kojih nemaš neko pojačanje i dva igrača na plaći, dok se mogao dovesti jedan ozbiljniji. Prevljak između ostalog ni ne igra.
  • InteraGal MGC
    61
    Misljenja sam da će otić Domingez, Stojković i Beljo, a nadam se da će mo uspijet prodat hoxhu i valincića te lisicu.

Rus i Nsoki na krilo i da veznog
  • Diavollo094
    257
    Ako prodaju Belju neka se nose svi iz kluba u tri lepe ne moraju ni igrati ništa
  • CastAway1986
    6.3k
    Ajmo u realnost. Kome je tekma protiv Istre zadnja za Dinamo?

Olmic

Sergija prvog ! Najlakse cemo ga zamjeniti
  • jp23
    4.6k
    Svi pišete da je financijski loše, a znalo se odmah u startu da je financijski plan rađen sa Europskom ligom, uz prodaju jednog od jačih imena. Sada dođe hohštapler i jebivjetar i piše da nemamo para, iz bogu nepoznatih razloga i da se očekuje prodaja svega, pa čak i trofejne sobe.

Ajmo iskreno stat na loptu, bit će prodaja, vjerojatno Sergi Dominguez. To je više manje to.
  • Archangel
    264
    Ma neće biti problema, bude Valinčić otišao za 15 mil i pokrio nam budžet :D
  • Olmic
    5.9k
    slazem se, a je li dovoljno samo on? Koliko mozes dobit za njega ? 8? S bonusima mozda 10
  • Orc123
    16.8k
    a mozda nece nikog prodavat jer smo ipak ovaj rok i uprihodili dobra sredstva vec.....mozda se pokrpamo i ovako.....
  • CastAway1986
    6.3k
    nakon ovih partija protiv Vikinga nisam vise siguran..
  • dd29
    1.1k
    Jedna prodaja vjerojatno i to je to. I to je sasvim ok. Više me muči što neće biti pojačanja za prvu postavu, nadao sam se da će s ulaskom u LP stići još pojačanja u sredinu i na gol svakako.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.