• FrodoJePurger
    763
    Sami sebe pobjedili i nismo za ligu prvaka jebiga
  • NKDZ86
    9.5k
    Tripić > Topić
  • Sajla
    23.1k
    Izbacili smo se sami protiv momčadi koja zna manje, ali može više. Jadan sam, nisam ni ljut.
  • Hrvatski Gradjanski
    293
    Jadno.

81 minuta on reagira. To više ne ide i gotovo. Solidan je Kova za HNL ali bolje od ovog u Europi očito ne može.

Vrijeme je da Boban proguta govno i dovede jačeg trenera.

I da odgovore za ovaj prijelazni rok.

Nama su trebala pojačanja. Nas su našamarali u EL svi jači klubovi, a ove godine nema pomaka. Od nejakih europskih momčadi ispadamo ili bi već ispali da nisu napravili glupost s crvenim.

Mi ovakvi nećemo ni u EL izgledati bolje nego prošle sezone.
  • Orc123
    16.8k
    Fujjjjjjj
  • Neznam
    105
    Očita je orijentacija na b momčad i čekanje da se mladi afirmiraju. Do tada samo u hladnom pogonu uzimati titule, a europ šta bude.
    Žalosno jer smo zadnjih pr godina navikli na bolje, mislim da se svejedno koji euro više može potrošiti i na 1. momčad
  • Crni86
    23.9k
    Od 180 minuta bolji si od protivnika barem 140 minuta i na kraju izgubis 5:3. Neke stvari su se vidle vec protiv Thuna. Vidle su se prosle sezone u europi.

Primamo tako komicne golove, tj pardon poklanjamo, da je to uopce vise komicno.
  • don
    21.1k
    Ža mi je samo kluba i financija. Igrače ne žalim ni 1%, zaslužili ste ovo. Sramite se zajedno sa trenerom. Jebeni Viking.
  • Filip 91
    2.6k
    Hvala Bobanu za prodaju Bakrara prije playoffa, vizionarski...
  • marcio amoroso
    53.4k
    Ovako se niti igra, a niti bori za ligu prvaka.
  • gio
    264
    Jel mozemo se zamjeniti s nekom ekipom iz conferencijske lige bojim se da je europa liga previse za ovaj kadar i ovog trenera
  • Morgan
    60
    haha sprdam se, a moramo sve teorije ispucati uvijek tako ide kod ovakvih poraza...
  • Nogo
    12.6k
    Ali da se u Zagrebu i ovdje poklone takvi golovi to nema nigdje.
    Baš me sram!
  • Jos-Optimus
    12.9k
    Jbg, nismo zasluzili, opet popili 3 gola, a najbolji bek/stoper na klupi...šteta, ovo je baš gorka pilula
  • modri-kibic
    2k
    Jadan sam, nisam ni ljut.Sajla

Isti osjećaj i kod mene.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.