• SAS1987
    19.2k
    kratkoročno rješenje do ne nađemo PetkovogLudovic IX

Ma nikako, da je htio mogao je doci nakon Juventusa. Tko zna kakva bi mu bila motivacija i forma. Bolje taj novac investirati u povečanje place Petkovicu, Orsicu i Ademiju.
  • Ludovic IX
    10.2k
    Za Oršića i Ademija vjerujem da bi i ostali ali mislim da ovaj želi pokazati da može uspjeti i van Hrvatske..ovo bi kažem bilo kratkoročno rješenje dok ne nađemo novog dudu-a, petka ili možda dočekamo Barišića
  • Ludovic IX
    10.2k
    Radije bi prodao Andrića za milion i to proslijedio Mandži..mislim da motivacija nebi problem bila jer ili može u dinamu otići uz bang ili u zaborav lagani
  • SAS1987
    19.2k
    Svaka cast Mandži ali sada je vrijeme za neke nove, mlađe klince :smile: Ako več treba novi napadac, vise bi volio Miereza.
  • Krizy
    64.3k
    Petar Musa je zanimljiv od hrvatskih napadača.
  • deda
    42.1k
    Ja sam odmah rekao da igrač koji godinu dana ne odigra utakmicu ne može više igrati ozbiljan nogomet
  • Mali dioničar
    18.8k
    Ja sam odmah rekao da igrač koji godinu dana ne odigra utakmicu ne može više igrati ozbiljan nogometdeda

Rekao si i da je Ademi izvrstan. :razz:
  • Beowulf112
    422
    Ja mislim da najbolji cover ako petko ode(a nadam se da nece) je Ante Budimir!ima 29 godina,reprezentativac..moze jos koju godinu igrati..zna s loptom,zna si sam stvorit sansu..nemoze ga se trasnferirat za unosan transfer jer vec ima godine(to je jedini minus)..ugovor mu traje do ovog ljeta ako sam dobro vidio na transfermarktu i trenutno zaraduje u osasuni 400 tisuca eura godisnje...mi mu sigurno mozemo bolje uvjete ponuditi..eh sad bili on dosao je druga stvar

Edit:moja greska..na posudbi je iz mallorce..neznam koliko ima s njima ugovor
  • marcio amoroso
    47.7k

Sa Mallorcom ima do 2023 ugovor.
    Mislim da nije htjeo potpisati ugovor sa “agencijom” i da zato nije kod nas završio onda. Čisto sumnjam da se tu nešto promijenilo.
  • deda
    42.1k
    Rekao si i da je Ademi izvrstan. :razz:

A čuj nij isto s 25 i 35 napravit godinu pauze
  • BBB Sibenik
    6.2k
    d1mlq4fyob4mpa14.jpeg

“ Ovaj sjajni mladi Dinamov ofenzivni veznjak već dugo je na meti europskih velikana, a danas talijanski Calciomercato piše da Šarinića žele dva talijanska kluba koji su ove sezone nastupali u Ligi prvaka te Barcelona.
    Isti izvor piše kako se Dinamo nada ponudi teškoj najmanje 10 milijuna eura.”
  • ZGBhoy
    1.8k
    Bezveze ga prodavati bolje postepeno uvest u prvu ekipu.
    Već mi se želudac okreće kad pročitam da Dinamo očekuje najmanje 10 Milijuna
  • Beowulf112
    422
    Ma sve mi se cini da ce prije biti antonio marin scenarij.Decki koji su dosli iz druge ekipe bez neke velike najave pokazali su se boljim pojacanjima
  • Ludovic IX
    10.2k
    Jedna dobra stvar - Čolak u Malmou na godinu dana tak da definitivno ne dolazi nama
  • deda
    42.1k
    Modri će zasigurno na ljeto doživjeti određene promjene u igračkom kadru. Dobre igre u Europi kao i nadolazeći Euro sjajan su izlog te bi aktualni prvak trebao dobro zaraditi.

Međutim, kako stvari stoje momčad iz Maksimira bi u isto vrijeme mogla ostati bez novaca koji su praktički već ubilježeni u bilancu kluba. Naime, riječ je o veznjaku Ameru Gojaku koji je poslan na posudbu u Torino za 500 tisuća eura s realnom opcijom otkupa od 5,5 milijuna eura.

Kod dolaska u Serie A u Torinu je postavljena stavka da će talijanski prvoligaš otkupiti BiH reprezentativca od Dinama ukoliko veznjak odradi najmanje 10 nastupa u startnoj momčadi. Gojak je do sad upisao pet nastupa u početnom sastavu, Genoa, Rome, Bologna, Hellas Verona i Milano, međutim gotovo je nemoguće očekivati da će skupiti ostalih potrebnih pet.

Naime, najveći problem je promjena trenera, na klupi Toroa više ne sjedi Marco Giampaolo, na čije je inzistiranje Gojak i stigao, a novi trener Davide Nicole ga ne vidi u momčadi. Nevjerojatan je podatak da je Gojak od 16. siječnja upisao tek 43 minute na terenu.

Drugim riječima, treba se dogoditi čudo da se Gojak izbori za ostanak u Italiji te je za očekivati kako će se Dinamu priključiti na ljetnim pripremama.

Također, u Maksimir bi se trebao vratiti i Francois Moubandje, koji igra sjajno na posudbi u turskoj Alanyasporu. No, tu ipak postoji opcija da Dinamo naplati njegove dobre prezentacije, jer Modi na toj poziciji imaju baš veliku gužvu, tu su osim Švicarca i Leovac, Čabraja, a na ljeto stiže Štefulj…
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.