• deda
    26.3k
    Rekao si i da je Ademi izvrstan. :razz:

    A čuj nij isto s 25 i 35 napravit godinu pauze
  • BBB Sibenik
    3.6k
    d1mlq4fyob4mpa14.jpeg

    “ Ovaj sjajni mladi Dinamov ofenzivni veznjak već dugo je na meti europskih velikana, a danas talijanski Calciomercato piše da Šarinića žele dva talijanska kluba koji su ove sezone nastupali u Ligi prvaka te Barcelona.
    Isti izvor piše kako se Dinamo nada ponudi teškoj najmanje 10 milijuna eura.”
  • ZGBhoy
    1.7k
    Bezveze ga prodavati bolje postepeno uvest u prvu ekipu.
    Već mi se želudac okreće kad pročitam da Dinamo očekuje najmanje 10 Milijuna
  • Beowulf112
    301
    Ma sve mi se cini da ce prije biti antonio marin scenarij.Decki koji su dosli iz druge ekipe bez neke velike najave pokazali su se boljim pojacanjima
  • Ludovic IX
    5k
    Jedna dobra stvar - Čolak u Malmou na godinu dana tak da definitivno ne dolazi nama
  • deda
    26.3k
    Modri će zasigurno na ljeto doživjeti određene promjene u igračkom kadru. Dobre igre u Europi kao i nadolazeći Euro sjajan su izlog te bi aktualni prvak trebao dobro zaraditi.

    Međutim, kako stvari stoje momčad iz Maksimira bi u isto vrijeme mogla ostati bez novaca koji su praktički već ubilježeni u bilancu kluba. Naime, riječ je o veznjaku Ameru Gojaku koji je poslan na posudbu u Torino za 500 tisuća eura s realnom opcijom otkupa od 5,5 milijuna eura.

    Kod dolaska u Serie A u Torinu je postavljena stavka da će talijanski prvoligaš otkupiti BiH reprezentativca od Dinama ukoliko veznjak odradi najmanje 10 nastupa u startnoj momčadi. Gojak je do sad upisao pet nastupa u početnom sastavu, Genoa, Rome, Bologna, Hellas Verona i Milano, međutim gotovo je nemoguće očekivati da će skupiti ostalih potrebnih pet.

    Naime, najveći problem je promjena trenera, na klupi Toroa više ne sjedi Marco Giampaolo, na čije je inzistiranje Gojak i stigao, a novi trener Davide Nicole ga ne vidi u momčadi. Nevjerojatan je podatak da je Gojak od 16. siječnja upisao tek 43 minute na terenu.

    Drugim riječima, treba se dogoditi čudo da se Gojak izbori za ostanak u Italiji te je za očekivati kako će se Dinamu priključiti na ljetnim pripremama.

    Također, u Maksimir bi se trebao vratiti i Francois Moubandje, koji igra sjajno na posudbi u turskoj Alanyasporu. No, tu ipak postoji opcija da Dinamo naplati njegove dobre prezentacije, jer Modi na toj poziciji imaju baš veliku gužvu, tu su osim Švicarca i Leovac, Čabraja, a na ljeto stiže Štefulj…
  • xavier
    11k
    Moram priznati da mi ovo s Gojakom baš i nije jasno. Pa kakav je to transfer bio? Ako nije postojala obveza kupnje, a čini se da nije, to je posao kakav radiš s igračima koji nisu u prvom planu. Ne razumijem poantu poslati standardnog prvotimca de facto na posudbu.
  • Ludovic IX
    5k
    Mislim da su svi uključeni sa dinamove strane a i Gojak smatrali da je to gotova stvar. Kao, di se Gojak neće nametnut u Torinu..10 puta starter. Pa to je po njima bila gotova stvar
  • marcio amoroso
    31.4k
    Možda ovo sa Gojakom objašnjava to da Mišić igra jako malo i da se vjerojatno neće otkupiti.
  • Beowulf112
    301
    Mene to nista ne cudi.S talijanima netreba trgovati.Pa ja neznam jel nama sve inter isplatio za brzovica.Takvi su talijani.Sve uzimaju na rate na dugi niz godina.Jedino juventus odmah kesira.
  • xavier
    11k


    To što ti kažeš, to je druga stvar. Jedno je plaćanje na rate ili s odgodom, a sasvim nešto drugo poslati prvotimca na posudbu bez obveze kupnje.
  • Dudu
    2.6k
    Nikako ga se rijesit :gasp:
  • xavier
    11k
    Nikako ga se rijesit :gasp:Dudu

    Nisam nikad bio od onih koji su smatrali da ga se treba riješiti, dapače.
  • Dudu
    2.6k
    Po meni dosegnuo svoj limit u Dinamu, sad mi je puno tecnija i brza igra bez njega, previse carini loptu.
  • SAS1987
    13k
    Tko zna u kakvom stanju ce se nam vratiti sa posudbe.
bold
italic
underline
strike
code
quote
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.