• jedan u nizu
    19.1k
    Uskoro ide Bosnopurgeri kolekcija moj Droljo, pa se obojica opremamoPaggini

Ocekujem natpis na majici "Purger-ish"
  • NitkoBitan
    38.4k
    Dotepenci idealno, svi izvan Zagreba spadaju pod tu kategoriju, nema privilegiranih.
  • Droljo
    31.4k
    DotepenciNitkoBitan

Kak ja spadam u tu kategoriju? De sam se to ja dotepel?
  • Ljubo
    1.7k
    De sam se to ja dotepel?Droljo

Do Maksimira na tekmu!
  • shameless86
    2.2k
    evo da i pohvalim ekipu, 24.8 naručena majica,upravo dobio mail da me čeka na paketomatu..
  • nkdz
    1.3k

I meni potpuno isto za šal koji sam narucio. To mi je druga narudzba u mjesec dana koja je u rekordnom roku obrađena
  • Sajla
    23.1k
    Vidio sam u Offertissimi hrpu različitih majica s motivima dinama i BBB. Za majicu "Najte kaj zameriti" im nemreš niš, ali majice s buldogom i 1986 ispod kojih piše Bad Blue Boys, odnosno majice koje imaju natpis "Purger" u identičnom fontu, ali malo drugačije boje nego što je u kolekciji Purger u klupskoj trgovini - to mi se ne čini ispravno.
    Jedno je kad ekipa iz nekog mjesta napravi svoje majice, ali kad to radi firma koja s klubom nema veze, a koristi simbole kluba i grupe, onda mislim da bi vlasnici brenda nešto trebali poduzeti.
  • Droljo
    31.4k

Jel zaštićeno to sve?
  • shameless86
    2.2k
    bas ofertisima?nisam skuzio da imaju obleku oni..mozda je neki drugi ducan u sklopu..npr. u sc precko je mana u sklopu ofertisime..
  • Sajla
    23.1k
    Baš u Prečkom sam to vidio. Mana je lijevo, Offertisima desno. Ako si blizu, spusti se u podrum shopping centra i vidi. Ovo je točno u Offertissimi.

Nadam se da neka zaštita postoji. Nisu to šaneri na placu pa da je nemoguće to izganjati, ovo je firma koja bi se trebala držati nekih zakona i pravila.
  • Thor
    3.8k
    Ak nije zasticeno,kita. Ak je...trganje,palez,lom!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.