• badjibadara
    10.6k
    Danas igra Dinamo je čak mislim Zona i počela prva koristiti na svojim društvenim mrežama (nisam 100% siguran)
    Klub je tada imao ono matchday što su i ostali kopirali, tako da je Zona i tu svojevrsni predvodnik.
  • ZgDLions
    2k

To su i cure rekle u shopu, da ekipa traži zastavu za sadbe i sebe, ali da odavno nema.
    Mi imamo i znamo nositi na tekmu ili objesimo na balkon, ali još pokoju bi rado kupili.
    Malo sramota za klub i marketing.
  • Marley
    5.8k
    Eto ideje @marcio amoroso ako se ipak ZD odluci radit nove majice, nekad u buducnosti :wink:
  • Eduardo
    30.5k
    Danas igra Dinamo je čak mislim Zona i počela prva koristiti na svojim društvenim mrežamabadjibadara

@deda polaže autorska prava na ovu tvorevinu koju godinama razvija kroz svoje objave na društvenim mrežama.

I što je najbolje od svega... taj slogan je zaživio i postao prepoznatljiv i među navijačima van zone, ali da... bilo bi korektno priznati dedi da ga je prvi počeo sustavno koristiti u ovom kontekstu.

Sjeca li se netko jesmo li ikad imali u shopu majicu s natpisom "danas igra Dinamo"?

Bas bi mi trebala, pa eto prijedloga
    Marley

Već odavno predloženo za klupski shop... rečeno je da je "upisano", ali nema još ništa konkretno od toga.
  • criticus
    9.4k
    Ali kao što je DJV i dres vezan uz Rippera nek ovo bude dio kolekcije vezan uz Zonad. Sumnjam da vlasnici zone bi imali nešto protiv da klub to upotrijebi besplatno, ali i neka mala naknada za održavanje foruma i tekuće troškove bi bila ok. Za FD smo već kao kolektiv vjerni plavi prijatelj, za veliki Dinamo to ne znači puno, ali neka simbolika bi značila jako puno.
  • marcio amoroso
    53.9k
    Danas igra Dinamo je čak mislim Zona i počela prva koristiti na svojim društvenim mrežama (nisam 100% siguran)
    Klub je tada imao ono matchday što su i ostali kopirali, tako da je Zona i tu svojevrsni predvodnik.
    badjibadara

100%
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.