• Ludovic IX
    12.6k
    Sutra kad zavrsi utakmica, nece svijet stati kako god završi. Nećemo manje voljeti klub ako ne bude kako zelimo i zato si nemojte odmah siljiti pera ako krene lošije.

Da, želimo LP ali želimo 40 milja da ne moramo prodat nikoga a nogometni cilj bi bio ispunjen ulaskom i pokojim bodom. Tako da, u tom slučaju gledamo na iduću godinu da se pojačamo i da pokoji bod bude koji bod vise do trena di ćemo gledati da nam 1/16 LP bude pod normalno. Ali ako ne uđemo, to je samo mala prepreka prema tom cilju.

Boban se nije htio kockati sa 4-5 milja uloženih za golmana jer zna da mu to ne garantira ništa a ako ne prodjemo, imali bi dodatnih 5 milja za pronaći za popunit budjet. Ja ga postivam zbog odluke jer klub nije njegova prćija da riskira budućnost. Uvijek se može dogoditi brainfart valincica ili mišića da ti sjebu sav uloženi novac.

Ako završimo u nižim rangu europskog nogometa, onda bar imamo realni cilj prolaska dalje i dužeg europskog puta.

Za sebe mogu reci da cu istim žarom pratiti zdrijeb u kojem smo mi , bio on u četvrtak ili u petak.
  • CerealKiller
    750
    Siguran sam da će ljudi biti mirni i staloženi. Na socijalnim medijima se sigurno neće dozivati kriminalca i najavljivati propast kluba. Ali jbg treba reći da smo se malo kockali i vidjet ćemo hoće li nas to koštati. Mislim da smo ipak morali riješiti pitanje golmana prije ove tekme. Iskreno jedva čekam da se Neva što prije makne s gola ali želim da sutra bude junak utakmice
  • don
    21k
    naravno da ću sa istim žarom pratiti svaku utakmicu, ali Liga prvaka je nešto posebno, ono o čemu se priča danima unaprid i među onima koji nisu najzagriženiji navijači.

evo upravo gledam video koji je Dinamo objavia sa pozadinskom pjesmom LP i jednostavno je totalno drugačije natjecanje i neusporedivo sa bilo kojim drugim. Ovo je drugi sport, a ne umjetna trava.

jako je važno uć sutra u LP iz dosta razloga.

trema već udara jako.
  • Wallace99
    107
    Imam jak špurijus da Dinamo prolazi.
  • Xpert1992
    957
    Prolazimo sigurno. Sve kaj nam nije uslo u prvoj tekmi, bude sutra.
  • Chempers
    1.4k

Potpis, Dinamo u LP je uvijek velika stvar, i iz navijackog i iz svakog drugog kuta, taman bili najgori tamo uvijek treba težiti ulasku, tako da kako god umijemo i znamo sutra po prolaz
  • Matija1711
    15
    DANAS IGRA DINAMO!
1234Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.