• hb1
    803
    Ti znaj, da Bog, zna za sveto ime to!
  • Paggini
    96.8k
    Ti znaj, da Bog, zna za sveto ime to!hb1

imaš još 27 minuta za editirat nemoj sjebat opet
  • ksapi
    8.8k

Nisam ja krivac, neke krupnije ribe :smile:
  • Fan
    2.6k
    Sinoc ie ugl bilo 2.20 na Viking svugdje, danas Dinamo 2.40 i favorit…austrijanac

To gledaš na nekim stranima? jer kod nas doslovno nigdje Dinamo nije favorit.
  • Makedonion
    301
    Danas ce se Orsicu vratiti onaj gol koji je pustio u subotu. Nabost cemo ih na bor.
  • Xpert1992
    959

Na Bet365 2.50 Viking, 2.45 Dinamo.
  • Maximo
    987
    Na Bet365 2.50 Viking, 2.45 Dinamo.Xpert1992

To je nakon kaj su vidli MIšketovo i Kovino izlaganje...

Šalu na stranu, onaj ko kaže "pokazali smo da smo bolji od njih" ,na osnovu tekme u maksimiru, možda će se iznenadit kad ih vidi kako izgledaju doma...
  • db-izbjeglica
    21.3k
    ovo se mora proći, šteta bi bilo propustiti ovakvu priliku. ne kažem da će biti lako...

rezultat iz prve utakmice nije najbolji mogući, ali dojam s terena je takav da je utakmica bila slična kao i HNL dvoboj protiv varaždina u prošlu subotu. posjedom, kvalitetom igre, kreiranim prilikama i slično.

imam dobar osjećaj i mislim da će dinamo biti u ždrijebu lige prvaka.
  • dMilan
    8
    Mislim da bi bilo bolje startati sa Orsom, Hoxha je dosta sebican i to nam ne treba, on mi je bolji kao super sub.
  • Eduardo
    30.4k
    čuva oršu za kasnije ako bude trebalo, u najgorem slučaju za produžetkeMasto

Stari moj, ovo je najgluplje moguće obrazloženje za ovu situaciju. Upravo je Hoxha najbolji primjer igrača koji više daje kad uđe s klupe nego kad utakmicu počne od prve minute.
  • Crni86
    23.9k
    Meni je kova izgledao jako ljut na hoxhu protiv varazdina kad nije dodao onu loptu Belji na 2:1 da zakljucimo utakmicu. Nisam bas siguran da ce krenut.

Isto tako orsa je puno odgovorniji obrambeno za razliku od hoxhe. A to ce danas uz trku biti kljucno. Puno puta su momcadi nam stvarale problema u obrani upravo hoxhi iza leda.

Uz to na toj strani je zajc koji isto tako tesko prati povratnu trku. Ostavit vinlofa samog na toj strani i ocekivati njegove kvalitetne izlete prema naprijed je gotovo nemoguce. A samim time ostavljas i slabu tocku protivniku na toj strani u vidu fortea koji imaju (trka).
  • db-izbjeglica
    21.3k
    Meni je kova izgledao jako ljut na hoxhu protiv varazdina kad nije dodao onu loptu Belji na 2:1 da zakljucimo utakmicu. Nisam bas siguran da ce krenut.Crni86

pa kak neće bit ljut?
    ne nužno zbog toga što nije dodao, možeš i pucati, kako god, al ono jednostavno mora završiti golom.

on je fulao gol, cijeli...
  • Paggini
    96.8k
    Isto tako orsa je puno odgovorniji obrambeno za razliku od hoxheCrni86

Ne znam baš, Hoxha je poprilično defanzivno odgovoran, samo što u kombinaciji s Godom je to često horor. Sa MPV-om to izgleda puno bolje, što se i vidjelo drugo poluvrijeme protiv Varaždina. Isto naravno vrijedi i za Oršu, odličan je u pomaganju bekovima, ali i Hoxha je jako dobar u tom aspektu.

Svakako plus za to da Orša starta i Hoxha, ako treba, uđe s klupe
  • Crni86
    23.9k
    nisam reko da ie bez razlpga bio ljut.

mozda nekada davno, ali u zadnjih 6,7 mjeseci se desilo vec nekoliko puta di hoxha se drzi za glavu dok protivnik hita u kontru. Desilo se to i protiv varazdina isto.

A o taktickoj poducenosti i defanzivnoj prilagodbi situacija da ne pricam. Mozda je to samo moj subjektivni dojam, ali meni je Hoxha puno puno puta bio nasa najslabija karika defanzivno. Jednostavno koliko je ne inteligentan u napadu, toliko je ne inteligentan i obrambeno. Na kraju u presingu je defnitnivno jedan od nasih najslabijij igraca.

Kak velis, meni ima puno vise smisla da hoxha ude kao joker s klupe.
123456Next
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.