• dd29
    1k

Blage veze nemam tko su kvasina, balkan deda, lažna devetka, denis...
    Čitam ove glavne sportske portale i zonu.

To je valjda ta ovisnost o dinamu haha, ljudi prate šta god ima veze s klubom, gdje god se spominje, to je ono daj što daš, razumijem i to.
    Moraš nahranit znatiželju informacijom, samo onda treba znati da je dobar dio tih informacija rekla-kazala, ćorci.
  • Šteco
    2k
    Ne pratim ih ni ja, ali se svako malo spominju na zoni, koju posjetim xx puta dnevno.

To je valjda ta ovisnost o dinamu haha, ljudi prate šta god ima veze s klubom, gdje god se spominje, to je ono daj što daš, razumijem i to.dd29

To razumijem i ja, jer i mene sve živo zanima oko Dinama. Ono što ne kužim je što se "puše" baš sve priče od svakojakih izvora kao vjerodostojne i točne, te se onda i šire dalje kao takve, iako jako jako često nemaju veze s istinom.
  • Masto
    2.1k
    Rekao je da ce se objaviti da kotarski dolazi poslije vikinga pa eto vidjet cemo
  • don
    21k
    pa dobro ne vidin da se na Zoni nešto viruje Kvasini previše, već se samo prenesu njegove izjave i to je to. Ima je promašaja ali i pogođenih.
  • Efes Pilsen
    16.7k
    Pa mislim s obzirom na sve sto je izaslo zadnjih dana i nije teska pretpostavka da dolazi Kotarski. Na stranu njegova vrijednost i iskustvo, on je meni i dalje kocka.
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    Pa ja sam za Kotarskog rekao puno prije njega ,imaju ljudi . A nisam insajder :rofl:
  • Droljo
    31.3k
    Naravno da nije lijepo čut 9 puta yabadabadu u Minhenu, al cilj mora uvijek bit LPZGBhoy

Da je bar bilo samo 9 puta. Koliko su im još poništili golova :lol:

jesi ti onaj prijelaz kod Jasenovca?
  • Kujtim Shalla
    11.3k
    haha yabadabadu mi nije bio problem čuti, bolilo jeste . Bolilo je kao nikad prije. Ali više je bolilo kad mrtav hladan kaže mi smo ovdje da uživamo ,ovo je puno veći lavel . Bla bla nikakva ostavka se ne ponudi ,nikakav otkaz. Dođe Bjelica i sa istom momčadi uzme 6,7 bodova. E stav gubitnika neću da slušam bolje liga uefe ako će bit tako . Sutra se bacati na glavu ,dobiti kako god znamo . I sa mudima u ligu prvaka ,a ne da skinemo gaće već do poluvremena
  • Orc123
    16.8k
    Ljudi danas u snu bilo 2:1 za nas u Norveskoj i onda smo dobili gol u zadnjim sekundama za 2:2....u picku materinu sve sam razbio u snu.....cisto da znam jel netko sanjao produzetke, kak smo prosli? Hahahaha

Da se vratim na temu haha, nadam se da poslje Vikinga popunjavamo te rupe kojih jos imamo u kadru.
  • zmujcinslbrod
    336
    Ajmo gledati pozitivno, imaš 3 najbolja hrv golmana, 2 su bila u kombinaciji s nama.

Dolazi nam ako je istina( Kotarski) dečko u top godinama, moderan vratar sa pedigreom koji ili može nadam se slj 10 god braniti i postati legenda kluba ili se prodati jednoga dana kad dignemo reputaciju kao onaj grk iz Olympiakosa što je otišao u Premier ligu za 20 mil E, vratar?!

Ugl, po primjeru Belje dobar je recept vratiti igrača koji je prošao svijeta, top godine a malo zalutao u karijeri.

Sviđa mi se što imamo hrv reprezentativca više kad nam dođe Kotarski.

Pozitive, pozitive i bit će to ok.
  • Gradina
    368
    jesi ti onaj prijelaz kod JasenovcaDroljo

Ne nе, ja san tunel na brzoj cesti Šibenik-Knin
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.